Advent .


Hade det inte vart fantastiskt om alla bilderna var tagna idag, på advent? Men det hör väl till, något ska alltid fattas så här kring juletid. Antingen är det snön, samtalet som man väntat på alldeles för länge eller klappen man aldrig fick. Något är det alltid. Aja, jag är någorlunda nöjd iaf. Trots stockholms brist på snö och att jag spenderat helgen på tv-soffan i feber. Det känns ätt så okej! Hoppas ni haft en bra advent!

/ Inez

No no.

Nu är snön i stort sett borta. Kanske inte helt borta men den roliga snön är det. När jag insåg att det skulle bli vår imorgon övertalade jag Hannah i tisdags att dra på sig massa kläder och sticka ut och åka pulka med mig. Det var riktigt härligt! Blir man någonsin för gammal för sånt?
Sen har jag haft tre konserter sen jag skrev sist. Två i måndags och en igår. Den igår kändes lite väl lam och det slutade med att jag garvade mig igenom halva grejen. Vi stod ute på ett öde torg med typ tio pers som kollade när vi sjöng oss igenom ett mamma mia-medley för att få en film. Allt kändes så himla kul så jag kunde inte sluta skratta. Inte bra, Inez!Ikväll ska jag å Denise va på öppet hus på vår skola och snacka om hur bra allting är här.. speciellt maten!

Är hon inte rätt cool?

White Christmas ?

Utanför fönstret dundrar blåsten fram i mörkret och inatt blir det storm.
Gud vad mysigt. Längtar inte ni till julen?


I don't want the two dollars back. Just him .

Har inte dagen varit ovanligt fin? Det kan bero på att snön har landat på marken ordentligt för första gången och allt verkar ju faktiskt bli lite finare med lite vitt fjun ovanpå. Mycket mer än så blir det inte på en sån här sömnig (och fin) dag. God natt


Party people .


I know we could live tomorrow .


Igår kändes det som att jag kunde besegra världens all ondska. Jag kände mig modig när jag dansade och sjöng skitfult inför hela skolan helt frivilligt och sen var jag duktigt på kören. Idag känns det dock inte lika bra.. jag missade sången, Denise och jag tog fel t-bana på vägen hem och hamnade helt tokigt och sen fick jag panik när jag kom hem och insåg att jag inte fattade nånting av uppgiften som skulle vart inne igår. Jag hade föredragit att stanna i gårdagen om jag själv fått bestämma. Men det fick jag ju tydligen inte..  

Same same .

Än så länge har dagen spenderats i en datorsal. Eller snarare i tre olika men sak samma. De ser ändå likadana ut och händelserna i dem är i princip detsamma varje gång. Någon rapporterar om en ny vän på facebook, några killar spelar spel, och sen finns det mer eller mindre alltid någon tjej med pojkvänsproblem. Speciellt idag fick jag följa en halvtimmes konversation där en tjej i mobilen snackade med en kompis om hur kompisen skulle säga till sin pojkvän att hon sovit hos en annan kille. Det är dramat på brännkyrka! Ojojoj..

Jag och Denise har fikastund här inne fast man inte får och om några timmar kommer Miljöparti-maria och försöker banka i oss lite vett.

B & B


Grattis Lone som fyller år idag och Lovis som fyllde år i lördags! Tänk, på den här bilden hade vi inte ens fyllt 16 år. Då var vi små och gillade grynet. Nu är järngänget stora :D jag å Denise har ju vart 18 i snart 2 månader båda två!
Hur som helst, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! <3

Confessions .

Jag har två saker att erkänna:

1 . jag älskar töntiga konversationer på msn. Att hitta på en historia, skriva på engelska eller tvärtomspråket när båda är med på noterna. Är inte det så underhållande? Eller är det bara jag..

2. Energin är underbar, det har jag skrivit om men jag har ett problem.. det är som att all energi i mig gör att allting blir lite för.. mycket. Jag pratar plötsligt för mycket, skrattar för mycket, sprattlar för mycket. Fast egentligen är nog det rätt härligt. jag är mest ovan. Jag får se..


I am a marching band .

Idag känner jag mig duktig. Jag har rört på mig ordentligt, jag har hållt föredrag och ätit massor! Energin sprudlar. Jag skulle kunna springa maraton på maraton känns det som och jag älskar den här energin så hårt. Ni som äter för lite, gör inte det! Man tjänar så stort på att äta ordentligt. Okej, nog om det.
Över till: Chai-te är så min nya grej (tack Ellen).

Glory .

Igår var en mysig dag. Jag bakade, Alva och jag ställde oss under en gatlykta och sjöng "for good" för oss själva och sedan var det ett bra avsnitt grey. Den här dagen är dock inte lika mysig..

Don't know why .


Sådärja, nu var nationella provet i svenska klart. Eller ja, iaf den skriftliga delen. Eftersom min dator inte funkar hemma och för att jag fick sluta några timmar tidigare för att jag var snabb passar jag på att sitta kvar i skolan en stund och bland annat planera årets julklappar! Idag har jag varit 18 i två månader och det här är det tvåhundratredje blogginlägget för nyfikna. Ikväll blir det gammelkören och Grey! Jag kan inte låta bli att vara lite kär i O'Malley..


To do .


Det här är vad jag gör när jag har tråkigt. Ja, jag kollar runt på olika hemsidor och kollar på olika bilder. De här är med Gemma Ward, Twiggy, Tyra Banks och så Lovisa Ingman! Tänk att se ut sådär? Vilka lyllos. Jag sitter och väntar på att få middag och sen ska jag iväg och sjunga! Vi hörs senare ^^

So what .

Hallojs :) IDag är det vars dag och pappa fyller passande nog år. igår var jag hos Ellen och vi åt kolakaka å massa annat. Sen fick jag använda henne som övningsmodell så att jag ska bli lite bättre på att fota! Såhär blev det:

The Sartorialist


Om ni inte redan har gjort det så bara måste ni kolla in bloggen "the Sartorialist"
Han tar så stört snygga och inspirerande modebilder! Mycket bättre än t.ex svenska streetstyle som jag blev trött på för att allt såg så likadant ut. Är inte bilderna, tjejerna och outfitesen här uppe stört snygg? Vem vill inte se ut sådär i sommar?

Dimma .On a mountain top .

Pust, jag lyckades precis återuppliva min dator när den var halvt död. Jag skulle starta om den och när den ska slås på igen så börjar den pipa istället för att göra som den är tillsagd. Jag drog reflexmässigt ut alla usb-sladdar jag har i den och när det inte funkade drog jag ut datorsladden. När den enivisades med att fortsätta pipa satte jag mig uppgivet på golvet och kollade bekrymrat på den. Då såg jag ett litet hål och på någon sätt fick jag för mig att blåsa lite i det och när jag gjort det så.. ja, det funkade! :D Det måste vara min turdag idag eller något. Jag kanske borde börja jobba som datorfixare och åka runt till folk och blåsa? Eller.. kanske inte.

Just let it go .

Det är så mycket man vill ha så det blir pinsamt. vad ska vi med allt vi vill ha egentligen? Aja, nu är världen som den är - snurrad och förvriden. Jag e ganska arg på människor just nu.. inte sådär så att jag går runt och är butter men jag tänker.. är vi inte ganska blåsta? Allting kretsar kring snyggaste outfiten, snyggaste kroppen och hej och hå. Vi fixerar våra liv på så konstiga saker! Aja, Jag är glad att Obama vann iaf, det gjorde mig aningen mindre arg. Nu känns det ju helt fel att lägga upp det jag tänkte lägga upp men jag gör det iaf bara för jag blev så patetiskt förtjust :) monki är ju faktiskt oemotståndligt bra!

Skipping .

Från och med nu utser jag tisdagen till officiella försovningdagen. Jag har nämligen lyckats missa den första lektionen på tisdagen tre gånger nu. Hur mycket jag än anstränger mig så missar jag den iaf. Igår kollade jag på schemat innan jag skulle sova och såg att vi började 8:30.. tio minuter senare ställde jag klockan på 08:10 och somnade sött. Är inte det typiskt? jag tänkte inte ens på det! Men samtidigt känns det nästan lite värt det.. ^^ men det pratar vi inte om.

Back in town .

Sådärja, nu är jag hemma igen. Det känns mest.. grått. fast det är ju faktiskt snart jullov så jag kämpar på. Jag är dålig på att sammanfatta saker (som till exempel resor) men det var härligt. Vi såg wicked och käkade god mat och njöt av allt. Aja, som sagt så är jag inte särskilt på bra på sånt. Kolla på bilderna å föreställ er istället! Vi hörs snart.RSS 2.0