Men fredag är ändå den dagen som känns bäst ?

Eller hur var den där rackarns reklamen. Inte håller jag med i alla fall.. Inte idag. För idag har jag nämligen skolkat ifrån gympan, somnat på svenskan och hej å hå. Sen om man ska se det positiva med dagen så fick jag faktiskt min nya vinterjacka ifrån nelly som jag gladeligen betalade 250 spänn för. Sen åt jag hemmagjord pizza och godis..  Det är ju det som är så härligt.. det finns alltid något positivt i de gråa dagarna.. Nej, huja.. nu börjar jag låta som blondinbella.

Snart ska ni få se min nya jacka :) vare sig ni vill det eller ej. So long .

Bloglovin .

1. Imilk
2. thesartorialist
  3. Oh so coco

Det här är nog mina bloggfavoriter.. men det finns ju så många att välja mellan! För er som inte redan gjort det, kolla in de här bloggarna på en gång!

Mörkt ?

Jag flippar ut snart. Nu klarar jag inte det här stört deprimerande vädret längre. FY FAN! står inte uuut. Vad gör man när det är såhär? Jag vill ut på långa promenader i bara tjocktröja och jag vill sitta ute och fika. Ska nog måla naglarna och.. sola solarium. för vad gör man.. Kollade precis på vädret å det blir inte sol på nån vecka iaf.

Åh så beroendeframkallande!

- Mtvs hemsida! den är något att rekommendera.. det kan jag lova. varje kväll vid middagen pratar jag med mina päron om vad jag sett senast på denna underbara hemsida. Igår såg jag t.ex. ett program om hur det var att vara döv.
- Musikaler. Ja, vad finns det att säga.. desto mer man lyssnar desto mer vill man lyssna.. ( ? )
- Bloggen? eh.. ja.
- MAT :D

Hold'em .


Oh ja .Är inte de här två tjejerna stört snygga? Stacie Mckenzie och Rosario Dawson. Rosario är min största kärlek! Idag är jag sjuk och jag kan inte göra mycket mer än sitta här och klistra med bilder. Så då gör jag det! Denise tog bort sin blogg och nu saknar hon den.. vad var det jag sa :D någon som kan komma på ett bra namn till hennes blogg får gärna ge tips! Ikväll blir det let's dance, höhö.

Obama !

Idag är en stor dag! Jag hittade ett ägg i vår kyl med två äggulor! Nej okej, det var inte det jag menade. (även fast det faktiskt var sant) Jag syftar såklart på att Obama idag klockan 18:00 blev USA:s president. Jag följde hela grejen på CNN. Spännande må jag säga. Bush fick inte vara med på kalaset utan flögs med helikopter till Texas. Skönt att vara av med honom. Jag har haft stört ont i huvudet hela dagen så kvällen framför tvn passade mig utmärkt! Imorgon blir det dock andra bullar.. Ingen tid för att vara sjuk då inte.

Ah !

Idag har det vart en välförtjänt pluggfri dag som istället innehöll shopping, sång med alva och stockholmsspelet som jag faktiskt lyckades vinna med stor hjälp av min lagkamrat Svante! Helt klart härlig dag. Fast mina shopping-behov blir större när jag sätter igång att shoppa.. får liksom inte nog. Det känns rätt illa. Men vem är jag att beklaga mig! Jag har ju precis haft en pluggfri skitmysig dag. 

Words in a dirty paper cup .


Att undvika att plugga är ingen svår sak. Dock aningen dum i mitt fall.. Jag sitter och skriver om deism och klockan är redan för mycket.
Apelsinerna är min enda räddning.

Helg ?


Vem kunde tro att en film om att göra en porrfilm skulle vara så kul? Det var den iaf, "zack and miri makes a porno". Idag tränade jag för första gången på friskis och svettis och imorgon blir det bäbiskalas. Idag visade sig för övrigt årets största fullmåne. Någon som missade det, eller? :)

To be bored .
A new one just begun .

Idag har det hänt grejer. Väldigt små sådanna men fortfarande. Jag har växt 2 cm och temperaturen har gått ner på 10- och jag och mamma gick ut på expedition. Sen såg vi en film om att vara i femtioårsåldern och jag fick ett sug efter stekt macka och svartvita bilder.Det var typ.. allt.

Here it goes again .

Nyår, nyår, nyår. Vilket äventyr. Jag minns tyvärr bara ungefär hälften men kul var det. Jag kan inte låta bli att tycka att det är skönt att julen och allt är över. Jag blir lite trött på hysterin. Nu kommer sista terminen på gymnasiet och jag trodde inte att jag skulle säga det men jag är redo! Tiden kommer säkert att gå snabbt.. får jag hoppas!

hoppas ni hade en bra nyår :)

RSS 2.0