This is the moment .

Är inte såna här slapphelger typ det skönaste som finns? Ja, det är iaf så det känns just nu när jag har jäktat hela våren. Vänta bara tills några veckor in på sommarlovet, klicka in på min blogg igen och läs om min panik över att allt är så himla lugnt hela tiden. Vi får väl se hur det blir med det.. men jag anar det.

På tala om panik så kan jag meddela att det är det jag börjar få över att skolan snart är slut. Hur dum får man egentligen vara på en skala? Det är nu man ska ut på krogen och supa upp alla sina pengar och bara njuta tills man vaknar i juli utan jobb och pengar. Men.. jag är nog dålig på sånt. Hjälp säger jag bara!

För att avsluta med något lite lättsammare så kan jag berätta att jag hittat mina drömsandaler till sommaren! Det är ju alltid en början! ;)

525 600


Kristihimmelsfärd! Tjoho.
4 dagars helg! TJOHO!
Allt detta firas genom att grovstäda mitt badrum och plocka lite på rummet, byta lakan, handdukar och mycket mer som man helt enkelt inte hinner med på vardagar! Underbart! (ja, enligt mig dårå) Konstigt nog känner jag mig väldigt avslappnad när jag får göra såna här saker!

You're gonna be the one that saves me .Okej, här kommer de första bilderna på hur det kommer se ut!
men än är det inte klart :)
JAAA! ståltråden är borta!

Hold on tight, Spidermonkey .

Jag är officiellt en dålig uppdaterare. Men nu kan jag ju försöka komma med något. Idag har det nämligen hänt en stor grej. Jag har blivit av med tandställningen på överkäken. Tänk dig, att ta bort något som varit i vägen för det mesta och som suttit där i typ.. sex år. Borta. Ni får dock ingen bild än för det är inte klart. Jag ska få två tänder och fixa till lite annat krafs först.
Men det är så underbart :D åh.

Söndagens konsert var för övrigt den roligaste jag vart med i hittils.
Igår hade vi också en konsert som var kul den med.
Jag är ensam hemma för tillfället. Päronen e i Spanien och jag e hemma.  jag har en känsla av att jag snart kommer börja bli mörkrädd.. får bjuda över någon. Nog snackat!

Sing now .

Ikväll blir det konsert med sjung nu och jag är hes. Det blir nog bra iaf :) Lasse, putte, sanna nielsen och nån till är ju där! vi håller på mellan 12 och 21 så det blir en heldag. Jag å Alva får fixa dextrosol så vi överlever. Aja, kul ska det bli iaf! tjoho!
 +  +


I want to wake up in a city that never sleeps .


New york, New york! Som jag saknar det. Snart ett år sen sist.
Men förhoppningsvis är jag där om några månader igen. Jag kan inte vänta.

Look inside your tiny mind .

Dagen efter valborg när saker och ting kändes
lite lugnare hakade jag på Ellen till hennes land.
Först höll jag på att missa tåget men sen löste sig
och allt blev mysigt. Puh


Sköna maj !Valborg blev ovanligt mysigt i år! Jag brukar inte alls gilla den högtiden, men att åka ut till landet med päronen, äta god middag och tillsammans med några okända lugna familjer värma sig vid brasan en stund blev riktigt lyckat. imorgon är det en månad tills jag tar studenten. SHIT!

RSS 2.0