Back on track ?



Okej, nu är jag hemma. Tillbaka till verkligheten! Det känns väl sådärkul för nu måste jag börja tänka på min hemresa som antagligen inte blir av. Jag hade ju tänkt ta en veckas semester och åka hem och bara.. njuta av stockholm och alla vänner och familjen osv. Men just nu ser det mörkt ut på den fronten. Det där nedrans borttappade pappret alltså..

Disneyland var i alla fall underbart. det var runt 25 grader varje dag och jag fick en fin efterlängtad bikinilinje :) Jag hade ledigt alla kvällar och hela helgen så jag hann med typ alla åkturer som fanns, sen kväll med fyrverkerier, kvällsdopp i poolen.. ja, det var verkligen hur härligt som helst!

Men nu är jag hemma igen och försöker vänja mig vid det. Lill-tjejen försöker också vänja sig och har lite problem med det. På disneyland lät vi henne ha nappen hela tiden men här hemma är det bara napp när man sover. Idag gallskrek hon i 20 minuter, bokstavligen för det. Det är verkligen inte likt henne. Jag hoppas hon är mer sig själv imorgon för just nu e hon bara helstressad och jättetrött hela tiden.

Det blir nog bra! Imorgon är det fredag och en helg fullspäckad med planer väntar :) det ser jag fram emot! Jag hörde att det blivit vår i sverige?

+ -

+ imorgon åker jag och min värdfamilj till disneyland, california! det ska bli hur kul som helst och härligt med sol! Jag ska verkligen bli brun och bara njuta så mycket jag kan! YEEY!!

- när jag checkade in i seattle airport för att åka till new york trillade ett dödsviktigt papper ut från mitt pass. det är inte bara synd att det kostar 320 dollar att beställa ett nytt.. nej, nu fick jag även reda på att det tar "several months" att få hem ett nytt. Det känns ju sådär lagom kul när jag tänkt åka hem till Sverige om 8 veckor. Just nu känns den resan aningen tveksam. GAAH!!

Hold on to that feeling .



Klockan är åtta och det är fortfarande ljust här utanför fönstret. Mina värdföräldrar har precis stuckit iväg för datenight. Det är ganska skönt att vara ensam ibland också måste jag säga! :) Nu ska jag ligga här ett tag och kolla på när himlen mörknar och sen blir det fotbad!

I helgen har jag sett Alice i underlandet, ätit varmkorv, vart på au pair-möte, ätit på the old spaghetti factory och sen promenerat ute i solen resten av tiden! Eller okej, igår ösregnade det men idag var det över 20 grader och strålande sol! Jag tror till och med jag fick lite färg :)

Vad har ni gjort i helgen?

Days .

Hallå :) Här i Seattle fortsätter det att hända grejer! I tisdags var jag till exempel på ett körmöte som var väldigt intressant! Man skulle resa handen flera gånger och säga "aj" (ja det e väl inte så det stavas men iaf) och sen skulle man rösta yey eller ney :P

Igår var jag på min första lektion i Jazz sång på college! Det var faktiskt hur kul som helst och väldigt bra träning. Man skickade mikrofonen mellan varandra genom lektionen och sjöng olika fina sånger och i slutet av terminen ska vi uppträda på ett café här! Det ska bli superkul!

Sen idag blev det shopping. Jag kunde inte låta bli att köpa en superfin klänning på urban outfitters. Eller jag tror att jag tycker den e superfin.. ja, det är den! Eller vad tycker ni? Yey eller ney? :D



Om en vecka drar min värdfamilj och jag till Disneyland och den 5 juni kommer jag till Sverige på semester! :) kan inte vänta!!

Swing me !

Nu har det hänt något kul igen! Det går verkligen i upp och ner med humöret här borta. Ena dan vill jag bara åka hem på direkten och nästa dag går jag bara runt och ler hela dan och mår bara allmänt jättebra. Idag är en bra dag, tack för det! Trots att näsan fortfarande rinner, nej inte gör väl det något!

För idag, när jag och Mulle var ute på vår dagliga promenad bestämde jag mig för att ge lekparken en rejäl chans. Den var i stort sett tom trots att solen sken så jag lät Mulle krypa på basketplanen. Fram och tillbaka kröp hon med vinden i håret och njöt fullt ut medan knäna blev smutsiga. Sen tänkte jag: varför inte testa den där gungan igen? Hon har ju inte direkt gillat det innan men varför inte?

Så jag satte ner henne i gungan, gav henne lite fart.. och vilken glädje! Mulle skrattade rakt ut och log i sisådär 15 minuter! Underbart måste jag säga :) Är det fint väder imorgon så gör vi definitivt om det! Så det så :)

Det gjorde min dag utan tvekan!

Behind ?

Okej, nu har hela lördagen svischat förbi och strax är det dags för mig att sova. Men innan tänkte jag slänga in ett litet blogginlägg! Idag vaknade jag halv åtta helt snurrig i huvet och insåg att jag blivit väldans förkyld. Så mina planer på att uppträda med kören fick ställas in. Istället blev det vila i sängen (vilket faktiskt kändes helt okej efter new york-äventyret) och sen träffade jag en au pair ifrån costa rica!

På dagen bestämde jag mig för att försöka muntra upp mig själv lite. Det försökte jag göra genom att koka lite ägg och äta på en julknäckemacka som fanns kvar ifrån julas och sen kaviar uppe på det som päronen skickat med Ellen! Till sist blev det en överbliven julmust som jag bestämde funkade lika bra som påskmust och så var min påsklunch för året skapad.


Sen att påskafton var för en vecka sen och att mackan inte smakade något för jag var så förkyld var ju bara småsaker!

New York, Day 5

Den sista dagen tog vi oss till Wall street, ground zero, grand central station och sen blev det lite akutshopping sådär innan vi åkte iväg till flygplatsen. Väl på flygplatsen hade vi tänkt oss att äta middag tillsammans innan vi gick igenom säkerhetskontrollen. Så blev det ju tyvärr inte när mitt plan hade bytt tid till en timme tidigare och jag fick springa genom hela flygplatsen med tårarna rinnande nerför ansiktet. Lagom roligt avslut men allt annat var underbart!

Femte gången i New York för min del och definitivt inte sista! I <3 N Y



Till sist en bild ifrån första kvällen. Här är klockan strax efter tolv på natten, alltså vid 6 på morgonen i Sverige. Ellen var megatrött och det var även jag men ändå kunde vi inte låta bli att hålla oss uppe flera timmar efter det här. Vi bara kollade på varandra och kunde inte fatta att vi var på samma del av jorden igen! Tack för äventyret, pluppo! Love u <3

New York, Day 4

Sista heldagen spenderade vi i Bryant park, på times square och i en bamseteater kollandes på West side store. Och så massa ställen mitt emellan såklart! Den här dagen började våra fötter göra riktigt ont men vi var nog båda helt överens om att det var värt det!



New York, Day 3

Dag tre var tänkt att bli den lugna dagen. Vi skulle bara hänga i Central park heela dagen och sitta och njuta! Sen blev det ju inte riktigt så, inte. Vi var allt för ivriga att se annat så efter cirka 2 timmar rask promenad (vi fann inte tid att sitta och njuta) så bar det av till Upper east side där vi strosade omkring, kollade in gugenheim museum (på utsidan) och Dylans candy store! Som avslutning på dagen blev det 18-årsmiddag för Ellen på Hard rock café (bättre sent än aldrig, va?)

Ännu en toppendag! Vädret blev bara varmare och varmare också. Det började på cirka 20 grader och sista dagen var det faktiskt 30!




New York, Day 2

Andra dagen var inte mindre händelserik än den första! Vi shoppade i Soho, åkte till brooklyn och åt brunch, gick över brooklyn bridge, kollade in China town, little Italy & Greenwich Village! Ännu en toppendag helt enkelt :)




New York, Day 1

Okej, dags att berätta om new york-trippen! Jag kan inte låta bli att skriva om alla dagar för sig! Vi hann göra så mycket att det typ är omöjligt att sammanfatta i ett inlägg.

Här kommer i alla fall dag ett! Vi hann med frukost i central park, staten island ferry för att se frihetsgudinnan, time square och rockefeller center! Jag gick runt hela dagen och kunde knappt tro att det var sant: Ellen och jag var i New york tillsammans!



Hellu .



Nu är jag hemma i Seattle igen! Det känns helt okej faktiskt!
Jag möttes imorse av 3 superglada barn som satt och väntade på mig i köket. Killarna fick påskpresenter ifrån New York och Mulle fick en stor kram och massa pussar. Det var mysigt!
Parik frågade mig nervöst hur länge jag skulle stanna den här gången. Enligt min värdpappa var han rädd att jag skulle åka iväg snabbt igen. Men nej, jag ska ingenstans. Inte än så länge i alla fall.

New york var hur som helst underbart! 30 grader varmt mot slutet. Aja, mer om det senare! Ville bara säga hej :)

Egg Roll ?


Rulla för mig med, landetgänget! Nästa år vinner jag! :) jag lovar!

Bebi .



Just den här morgontrötta delen kommer jag inte sakna nu under veckan. Men lilltjejen själv saknar jag redan nu!

Oh Yes !

Nu har ännu en vecka gått! Ja, för min del i alla fall. För imorgon får jag nämligen semester! Jag ska ju till NEW YORK och träffa ellen (bästa vänner sen födseln?) om någon missat det. Det ska bli så stöört kul! Jag kan inte vänta! på att få träffa ellen.. och det där kilot godis kommer ju inte sitta helt fel heller!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen bara försökt få veckan att gå så snabbt som möjligt, bokstavligt talat. Jag har spelat sims från att jag slutat tills läggdags och det är inte för att det är särskilt kul, nejnej! Men på något mystiskt sätt bara rinner tiden iväg när man spelar och det är precis vad jag behövt den här veckan.

Så nu stunden inne! Jag har jobbat mina sista timmar för en vecka och nu ska jag få ledigt! Gud vad jag känner att jag förtjänar det här :P Aja, vi hörs när jag kommer tillbaka! Hoppas alla ni där ute har det bra!

GLAD PÅSK!!

RSS 2.0