What ?

Även fast jag är väldigt into att dansa i köket för att bebisar att skratta, kittla busiga småkillar så dom tjuter och ha vattenkrig just nu så måste jag faktiskt erkänna: Det finns annat som är roligt också!
Som till exempel mode! Jag älskar inte bara att shoppa, jag älskar också att läsa och bli inspirerad utav mode! Oftast hittar jag inspirationen på olika bloggar eller i olika tidningar.

Här kommer de bästa modebloggarna enligt mig själv:
The Sartorialist (BÄSTA Streetstyle-bloggen)
The Cut (New York Times modeblogg)
Karla's Closet (Precis hittat denna grymma tjejens blogg. Är hon inte underbar?) 
Style by Kling (Välkänd svensk modeblogg men hon vet sin sak!) 

Först tänkte jag skriva att jag är ju faktiskt inget proffs. Men sen tänkte jag, nej minsann. Mode för mig är inte att vara proffs. Det är att ha en egen stil och våga stå för den och det jobbar ju jag på! Kör hårt, allihopa :)


3 .

Nu är det seriöst bara tre helger kvar tills jag åker hem. AAAAH!
Men först till den här helgen. Vad har hänt? Mikaela har ju varit här! Vi träffades på au pair-skolan för nästan ett år sen och sen dess har vi planerat att hälsa på varandra! När jag äntligen tog mig till DC där hon bott hela året hade hon precis rematchat och bodde helt plötsligt i Minnesota istället.. så då fick hon helt enkelt ta och komma hit!



Helgen har mest bestått utav de vanliga turistaktiviteterna.. Spaceneedle, pike place market, shopping och igårkväll avslutade vi med Gasworks park för att ta lite fina bilder på skylinen. MEN, det bästa av allt.. LADY GAGA-konserten!!! Det var så stört underbart :) älskar verkligen Gaga nu. hihi.





Det var bara ren tur att vi lyckades se henne eftersom vi på morgonen av konsertdagen inte hade skaffat biljetter än. Men det fixade vi genom att ringa upp en man med lite extrabiljetter, möta upp honom och betala lite mer än dubbelt så mycket som han först köpt dom för. Så vi blev lite halvt ruinerade men oj, så värt det var!



Det var på det stora hela helgen! Jag har haft askul :D haha. tack Mikaela! Ses i sthlm nästa år!

Climb Every Mountain .





För några helger sen åkte jag och Stef ut till Mount Rainier :) Det är berget man ser ifrån Seattle typ vart man än är någonstans. Kan inte låta bli att dela med mig av bilderna, så himla fint ju! Det kändes rätt häftigt att stå mitt i snön när det var 25 grader varmt och strålande sol också!

Jag satt i bilen på vägen upp och sa "Oh my gosh" minst tusen gånger för det var så fint. Stef var dock inte lika imponerad.. hon kommer ju trots allt ifrån Schweiz :)

I Heart Seattle .



Forever and ever!


To Leave .

Något annat jag kan passa på att berätta är att jag precis fått mina flygbiletter hem bokade!
Jag kommer komma hem den 15de September klockan 11.50 :) Jag kommer åka 14 timmar ifrån Seattle till Frankfurt och sen 2 timmar därifrån, hem. Det känns jättebra att ha flygbiljetterna bokade men när jag berättade för min värdpappa och vi började diskutera mina sista dagar ville jag bara gråta. Knasigt, eller vadå?

Hjälp och hurra på samma gång!


4 .

Okej, mamma påstår att folk fortfarande läser min blogg vilket jag tvekar över. Men hon övertalade mig så här kommer ett litet inlägg om helgen! I fredags kom Connie och hämtade mig och så åkte vi och lyssnade på jazz på jazzklubben jag uppträdde på med min jazz-sångsklass. Vem satt bredvid mig om inte sångläraren själv? Trevligt var det i alla fall!

På lördag blev det shopping (ja, jag vet att jag shoppar mycket) och sen ett au pair möte som jag faktiskt hade sett fram emot. Antagligen det första och sista också :) Det blev BONFIRE i golden gardens på stranden. Hela stranden var packad med små eldar, s'mores och varmkorv.. och massa folk såklart! Helmysigt. Men tråkigt också för jag var tvungen att säga hej då till Laura :(



Sen igår blev det utflykt med killarna i familjen till Mount St Helens. Vmamma och Mulle stannade hemma. Det tar nämligen nästan 4 timmar att ta sig dit. Men det var skitcoolt att se och småkillarna skötte sig riktigt bra (vpappan med för den delen)! För de som inte vet är Mt. St Helens en vulkan som hade ett utbrott för typ 30 år sen så runt omkring den är nästan all natur död. Det e bara massa aska! Väldigt coolt :)



Det var den helgen! 4 to go!

To Make You Feel .



Fin sång, va? Jag hörde den för första gången idag och blev helt kär :) så himla fin text ju!

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No, there's nothing that I wouldn't do to make you feel my love

Packing ?



Dags att börja packa? Hm.. kanske lite tidigt än så länge men testpacka kan man ju alltid göra. Jag är ju en sån där person som gillar att planera och nu såhär 6 veckor innan är det ju lagom att bestämma om man ska frakta hem grejerna jag köpt eller köpa fler väskor. Beslutet blev fler väskor!

Bra, nu vet jag det!

Shop 'til you ..

Den här helgen har mer eller mindre bestått enbart utav shopping. Fredag, lördag & söndag blev det shopping :) Helt och hållet en helg i min smak! I fredags blev det även bio med Aline. Vi såg Salt med Angelina Jolie. Ganska bra film skulle jag säga!

Igår blev det brunch med värdfamiljen och sen mer shopping med Laura. Efter shoppingen blev det mitt livs första Mani&Pedi! Det var ashärligt :) Vi var inne på den där salongen i typ en timme och det var hur skönt som helst. Vi fick sitta i en massagestol med fötterna i ett bubblande fotbad å sen masserade & filade dom och sen målade dom ens naglar! Efter det blev det middag & bio igen. Bion sög.

Idag drog jag och Aline till Premium Outlet Mall typ en timme utanför Seattle där dom har hur mycket bra märkesbutiker som helst och allt är mycket billigare än vanligt! Sen blev det middag på Johnny Rockets och sen hem!

Det var den helgen. Bara 6 helger kvar nu. HJÄLP ?


RSS 2.0