Quick Update .



Mulle håller på att lära sig krypa! Hela veckan har hon kämpat för att lyckas förstå hur hon ska göra men jag är säker på att det kommer snart. Sen håller hon även på att få tänder! Inte bara en heller utan två!

Nu är det bara 1 ½ dag kvar på denna mördarvecka! Det har faktiskt gått bättre än vad jag trodde men nu börjar jag bli utmattad. Men det får det vara värt! Nu blir det myskväll med Ben & Jerry! Det är ju Greys anatomy på tv ikväll :D <3

Working ...

Den här veckan är busy, busy, busy utan att jag ens kommer lämna hemmet. Jag ska nämligen jobba 8-7.30 hela veckan. Tufft eller vadå? Men jag är beredd och tar dagarna som de kommer. På kvällarna ska jag passa på att njuta av glass, bubbelbad och annat lagom ansträngande så att jag pallar mig igenom hela veckan. Det ska nog gå! Jag har redan tagit igenom mig en dag utan problem och nu blir det brownie och Oprah. Vi hörs snart igen. <3


Lucky .

Idag känner jag mig så himla glad. Det bara slog mig nu på kvällen. Vilket liv jag lever! Jag är så lyckligt lottad som får vara här i USA, får bo i en underbar familj och har pengar varje vecka att göra precis vad jag vill med. Man lever som i en fantasivärld när man är här och det är väl bara att passa på att njuta.

Halvvägs in i helgen har jag hunnit med swimming pool-bio med killarna, två starbucksbesök, bio och massor av shopping med Amanda. På vägen hem efter dagens äventyr satt jag och funderade på vad jag skulle äta till middag då jag kommer på det ultimata: räkmacka!

Så jag svängde in på Red apples och köpte lite räkor och gick hem med ett stort leende på läpparna. Äntligen! Jag har vart sugen på räkmacka hur länge som helst och nu äntligen. Den blev hur god som helst.

Imorgon är en lång dag. Jag borde börja förbereda mig! BYE


Aram sam sam!



Bara för att man är i USA och ska ta vara på ögonblicket betyder väl inte det att man måste göra det precis hela tiden? Den här veckan har jag nämligen knappt lämnat huset. Jag har tagit promenader, gått till walgreens men jag känner mig bara allmänt trött. Inte deppig eller full av hemlängtan utan helt enkelt bara utmattad. I helgen har jag dock massor att göra! Det ser jag fram emot.

Vad har hänt i veckan då? Mulan har börjar krypa baklänges (tjoho!!) och jag och min värdpappa var på IKEA för att käka köttbullar och köpa lite småsaker. Det blev mycket mer än vi trodde och låt mig bara säga att jag är glad att jag inte är den som betalar! Annars så fortsätter jag att trivas bra här.. jag har en sån underbar värdfamilj ju! Sen kan jag också meddela att våren har kommit till Seattle! Det är nämligen uppemot 15 grader ute på dagen. Kan det bli bättre?

Saknar dock Lisa, såklart! <3

Ha det bra allihopa! Vi hörs snart igen.

MLK Day !

Igår var det Martin Luther King day här i USA. Alla ungarna var lediga ifrån skolan vilket mina killar tyckte var väldigt trevligt. Det blev nämligen bio, space needle och cartoons på tv! Jag och Mulle körde vårt vanliga race hemma i huset. Mysigt det också!

I söndags snackade mina v-föräldrar om att åka till disneyland i sommar hela familjen! Jag hoppas det blir av :) CU

Suck .

Idag är jag trött. Väldigt väldigt trött är jag. Så trött att jag skulle kunna somna just precis nu om jag bara la mig ner och blundade. Igår var jag duktig nog att somna vid 11 istället för 12-1, men inte blev jag piggare för det.. nästan tvärtom! Jag och värdpappan hade planerat in ett IKEA-besök idag men det blev inställt när v-mamman glömt att ta ur mulles bilstol ur hennes bil. Yey..

Så nu har jag snart en 2 ½ timmes paus för att mina 45 timmar ska räcka veckan ut.. och jag funderar seriöst på att sova mig igenom pausen. Mycket roligare än så blir det inte idag..

Lördag !

Hallå!
Denna lördag har vart full fart kan jag lova! Jag tvingade mig upp vid 7.30 fast jag var ledig för att Yatin hade simtävling och jag ville kolla. Klockan åtta satt jag, värdpappan och Yatin i bilen på väg. Det var jättekul att se han simma och se alla amerikanska familjer och så.

Sen var vi hemma vid halv två på eftermiddagen. Klockan två lämnade jag huset för att ta bussen downtown. Jag hade bokat tid hos frisören vid 3 i capitol hill men jag kom en halvtimme tidigare. Jag vandrar runt lite i området och går och tänker på min norska vän Liv, som alltid hänger i Capitol hill. I nästa sekund sticker hon ut huvudet ur nån pub och jag hänger med in.

Jag sitter och snackar med henne och hennes amerikanska kompis, trevligt trevligt. Sen springer jag över gatan till frisören, aningen stressad. Väl där tvättar frisören mitt hår och jag får skönaste massagen samtidigt. Frisören är jättetrevlig, lugn och duktig. Sen när jag nästan är klar så får jag hålla frisörens minipudel-valp.. Så underbart. Jag hade lust att smuggla med honom i väskan när jag skulle gå men det gick tyvärr inte.



Klockan 5 står jag på gatan med ny frilla och känner mig allmänt glad. Sen går jag ner och köper en avskedspresent till Lisa och sen möter jag henne och Johan vid starbucks. Sen blir det avskedsmiddag, sen en fika för att slippa säga hej då och sen vid halv tio var vi tvugna att säga det iaf. Dags att åka hem.

Så nu sitter jag här, dödstrött och speedad. Som alla andra kvällar den här veckan i princip..

Från början till slut, min lördag!

I <3 B & J !



Jag har blivit kär i två fina män vid namn ben och jerry. De är helt fantastiska! Jag har aldrig vart så förtjust i dem innan men sen stötte jag på "pistachio, pistachio" och de fick mig på fall. Sen när min värdpappa sa "Nu när du är i USA kan du passa på att frossa i b&js! Du kan gå till red apple och köpa, så betalar jag när du kommer hem" så blev förälskelsen även hårdare!

Jag har aldrig varit en glassperson men nu minsann!

New York, Here we come!



Idag har jag bokat min flygbiljett till NYC där jag ska möta min kära Ellen och vi ska leva livet. Jag har också planerat in en resa till Portland, Oregon i februari och en till kalifornien i Juni.. Nu gäller det bara att spara pengar!

Vilket kan vara aningen svårt när man är expert på att shoppa. Skulle jag bara skriva ner den senaste veckans shopping skulle ni oja er och jag skulle skämmas. Men det är härligt att tjäna pengar och lite shopping kan man ju faktiskt unna sig!

Veckans bästa köp är helt klart dolce & gabbana-parfymen "rose the one".. och after eighten jag köpte på red apples!

CU Soon, hopefully!

Babies !



Något mer jag ser fram emot är den här filmen! Babies heter den och handlar precis om det också. Ja, gillar man barn som jag gör så är nog det här en toppenfilm. Jag blir helt rörd bara av trailern, haha. Kan inte låta bli! Söt va?

Longing .

Jag längtar till:

1. Min yogaklass som börjar på tisdag. Bikram-yoga ska jag testa och jag ser verkligen fram emot det!
2. Den andra april då Ellen möter mig i New York! Det ska bli underbart att få träffa henne. Saknar dig <3
3. Sommaren. Då ska jag och Mulan rocka alla lekplatser i närområdet och förhoppningsvis träna på att gå (för hennes del alltså) och sådant kul också!
4. Att tatuera mig! Förhoppningsvis blir det i april.
5. Dagen då jag är hemma i Sverige igen. Det är ju nästan oundvikligt att inte längta efter! Jag skulle inte vilja att det var tidigare än 21 september men det ska faktiskt bli underbart att få komma hem igen.

Listan kommer förhoppningsvis växa mycket med tiden!


 


Å H !



Idag har jag haft en bra dag! Jag har shoppat, ätit god mat och sett "Leap year" på bio, blivit kär i manliga huvudrollen och bara mått allmänt bra. Det bästa med det hela är att jag har en till helt ledig dag imorgon att bara njuta! :D
Här ovanför är låten som jag fastnat för just nu! Härlig va?

Saknar er alla där hemma, men om man ska vara positiv så har jag insett att det här äventyret får mig att uppskatta ni där hemma så mycket mer än innan. Tack för att ni finns <3 Och tack för alla fina kommentarer!! Älskar att höra ifrån er!

/Inez

Mulan the dog ?

Ungefär precis efter jag hade skrivit mitt inlägg igår så insåg jag att mulle höll på att bli förkyld. Inte helt konstigt när jag har snorat runt henne i 2 dagar. Så inatt blev det att vara vaken sisådär halva natten för henne och mina värdföräldrar och idag är hon bara ynklig. Just nu har jag henne i babybjörn på magen och hon är så täppt i näsan att hon håller tungan ute konstant precis som en hund. Jag bara känner hur min tröja blir blötare och blötare av hennes saliv. Blä..
Men jag förlåter henne för hon är så söt.

PS. Nu sover hon.

Wednesday .

Hallå allihopa! Här sitter jag och dreglar över h&ms vårkollektion samtidigt som jag käkar svenskt godis. Hur härligt får man ha det egentligen?

Den här veckan är än så länge väldigt härlig hela den. Jag började jobba 8.00 i måndags som vanligt och det första jag möttes av var ett stort leende ifrån lilltjejen. Sen dess har hon varit på bra humör nästan konstant!
 
Igår var jag på stan, jag gick och strosade runt och köpte lite saker som jag tyckte att jag behövde. Som tvål med hallonsorbet-lukt, en jack johnson-skiva och januarinumret av vouge! Inte så tokigt eller hur?

Även fast det här jobbet är stört tufft så väger fördelarna över!

2010 !


Gott nytt år!

Nu har familjen kommit och åkt igen. Det har vart precis så härligt som jag trodde att det skulle bli.. om inte härligare! Nyår firades i Vancouver med nyårsmiddag och sedan inväntan av tolvslaget i hotellbaren. Några minuter innan 12 dansade vi lite med andra hotellbor och sen räknade vi ner och sjöng nyårssången! Underbart!

Vi hann göra massor av saker under veckans gång men det mysigaste var ändå att bara ha dem där. Att få umgås med några som verkligen känner en innan och utan. Underbart!

Och till min stora glädje känner jag inget stordepp än! Jag känner mig full med ny energi och det ska bli kul med våren som jag hoppas kommer snart, haha!
Vi får hoppas att detta håller i sig..

RSS 2.0