The List .

-          Gå på en konsert
-          Se en talkshow
-          Fixa naglar
-          Äta en corndog
-          Gå och se gospel
-          Se en kändis
-          Gå på en amerikansk dejt
-          Se en modevisning
-          Åka rullskridskor i rink!
-          Se drive in-bio
-          Se en parad

Det här är den ursprungliga listan av vad jag ville göra i USA. Det har dock uppkommit mycket mer nu när jag väl är här och fått tänka efter lite. Jag har ju försjuttsingen tatuerat mig och sjungt på en musikalscen och det hade jag faktiskt inte kunnat föreställa mig när jag åkte.


Check .



Gissa vad jag har gjort idag! Jag har gjort något som stått på min lista över "saker att göra i USA", nämligen träffat en kändis! Inte vilken liten pluttkändis som helst utan faktiskt Nicole Richie! Jag har kollat henne i ögonen och sagt "thank you!!". Inte alla som har gjort det, inte! Haha :D

Amanda, en svensk au pair här hade hört att Nicole skulle ha en signering på Nordstroms (stor klädesaffär) för sin nya kollektion Winter Kate! Så Amanda, Natta och jag tog oss dit och köade ett bra tag för att få gå fram till henne. Väl framme möts vi av en sittandes Nicole som signerar små fina bilder på sig själv och ser till min stora besvikelse rätt uttråkad ut. Men vad kan man förvänta sig egentligen..

Hur som helst så var det skitcoolt och det här kommer jag minnas länge!




The dreams that you dreamed of .

Varje kväll vid middagsbordet hos min värdfamilj kör vi med att alla ska säga en bra och en dålig sak som hände under den dagen. Ibland kan det vara svårt att komma på något bra när man inte lämnat huset på hela dagen och är helt dödstrött.

Men idag var det lätt! idag har jag nämligen njutit av att ta hand om lilltjejen hela dagen. Man glömmer ju det ibland, att njuta alltså. Så dagens "good thing" får bli när jag vaggade runt i köket bärandes på Mulan och lyssnade på låten som fördes oss samman. 

Det var ett fint ögonblick. Mulans huvud vilade på min axel och min hand strök över hennes huvud. Jag är så glad att jag kom på igen hur viktigt det är att njuta. För den här tiden är snart borta.

Jag har vart i det här huset i 6 månader och 1 dag nu.


Här är sången som startade allt. Jag hade den i min Au pair-video som mina värdföräldrar valde mig utifrån!

Life is sweet !

Jag vet inte hur det gick till, men idag vände det! ÄNTLIGEN! Jag insåg det när jag stod mitt uppe i att städa källaren (barnens lekrum) helt frivilligt. Efter det kände jag mig allmänt duktig resten av dagen.

Hela kvällen har min kropp bubblat med ny inspiration och planer. Nya resor, kläder, foton och texter! Inspirationen flödar att göra massor av roliga saker. Jag älskar när jag har den här känslan i kroppen!

Nu hoppas jag bara det håller i sig..


Den här beställdes online för att fira! ;) Fin va?

Here We Are .

Jag förstår inte vad som är med mig. Det händer alla möjliga roliga saker men jag fortsätter att vara less. Less på hela au pair-grejen utan att riktigt veta varför. Jag behöver nog semester!

Igår uppträdde jag på Fifth Avenue Theatre med min kör här i Seattle. Det är en stor teater där dom jämt spelar massa bra musikaler! Så nu har jag stått på en musikalscen i USA! Inte alla som har gjort det, inte!
Sen är bebisen söt som socker hela dagarna och ler mest hela tiden.. och snart dimper nog mitt svenska godis ner i brevlådan!

Jag förstår inte varför jag inte är gladare! Den andra april blir jag det garanterat iaf! Hörs

Prelude .

Den här veckan har sugit hårt. Det blir ju liksom bara så ibland. Inget att rå för. Så nu så här på fredagskvällen bestämde jag mig för att ta mod till mig och prata med min värdpappa om just varför veckan sugit och det slutade med en 40 minuters gråtsession i köket för min del. Aj aj! Men riktigt skönt att få det ur sig måste jag säga!

Jag hoppas jag inte skrämde livet ur honom med mina snyftningar bara, haha!
Nej, jag är ändå väldigt glad att jag pratade med honom! För jag vill vara en sån som säger till om hon har problem (vilket jag för det mesta också är, eller hur?) och står på sig! Bra jobbat, Inez!

Nu blir det läsk och godis framför tvn innan det är läggdags! Natti <3


Godis ?

Igår var det synd om mig. Väldigt, väldigt synd om mig.. Jag hade ont i huvudet och i magen och var så trött att jag bara ville gråta. Det var så synd om mig hela dagen att jag åt upp allt godis jag hade. En påse bilar och en rulle marabou-choklad. Så nu är mitt godisförråd tomt. Ganska sorgligt det också men nu ska jag inte deppa mer. Idag känns det bättre och nästa vecka kommer ett stort (hoppas jag) godispaket hit ifrån Sverige fullt med mitt favvogodis!

Så det gjorde inte så mycket att jag åt upp allt jag hade! Sånt måste man ju få göra ibland :) eller hur?


Sunny day !

Idag har det varit nästan 20 grader ute! Helt stört härligt :) Jag och Mulle tog en långpromenad ute i strålande solen och jag drack cola för det kan man ju unna sig när man precis tatuerat sig! Sen fick jag även en lång rast och jag hann prata med Ellen länge på Skype! Perfekt dag helt enkelt :)

Jag måste bara säga igen hur himla glad jag är över min tatuering! Så fort jag går förbi min spegel kan jag inte låta bli att kolla på den :) Den är precis som jag ville ha den! Tack för alla fina kommentarer angående den! Men jag tror det räcker med en tatuering. Jag tänker inte bli beroende, Anita :) oroa dig inte!

Vi hörs <3


Ready For 25 !



Den här helgen har varit riktigt härlig! Idag fick jag ju som sagt min efterlängtade tatuering gjord, igår såg jag på St Patricks Parade & gick och åt på Hard rock café! Det var riktigt kul att se paraden men det blåste massor och det tog mig och Sarah nästan två timmar att sluta huttra när det var slut så vi spenderade eftermiddagen på olika starbucks och sen gick vi och åt! Hur god mat som helst var det :)



Idag har allt bara handlat om tatueringen! 14 Mars 2010, dagen jag alltid kommer minnas. Imorgon blir det såklart jobb igen men det är lugnt, nu är ju värdpappan hemma igen!

PS. Grattis Nanoks!! <3

What have I done !

Jo, det är sant! Idag tatuerade jag mig :D på riktigt! Haha, jag kan knappt tro det själv! Men jag är så himla glad att jag gjorde det. Det var lite läskigt och det gjorde rätt ont men det var det värt! Jag och Stefanie var skakis hela eftermiddagen efteråt. Vi kunde inte sluta säga "I can't believe I have a tattoo!"

När vi slutat skaka gick vi och firade med kinamat! Perfekt :)


When The Rain .



Kolla vad coolt? :D den där bilden tog jag precis för jag har nämligen fått en fjärrkontroll till min kamera idag! Det är helt underbar. Perfekt för posebilder, gruppbilder och allmänt trix. Passar perfekt på regniga dagar som idag!

Idag kom min värdpappa hem också vilket gjorde detta till en riktigt bra dag! Det är så skönt att ha honom hemma.. herregud alltså vilken skillnad. Aja, nu blir det greys anatomy :) Vi hörs

Living .

Igårkväll dog min dator.. trodde jag. vid lunchtid idag insåg jag att det bara var sladden som hade lostnat på mitten. Suck, ibland är jag riktigt oteknisk! Men just nu är jag bara glad att den lever igen :D

Jag kan ju passa på att berätta om vad jag hade för mig i söndags. Jag, Sarah & Stefanie gick och åt lunch på IHOP (international house of pancakes)! Det var helmumsigt!



Sen gick vi till tre olika tatueringsstudios för att se vilken som såg bäst ut! Det slutade med att vi bokade tid på det sista stället så Mars den 14 ska jag tatuera mig på Laughing Buddha! Fint namn också, eller hur? hihi.


Jag och Stefanie är laddade inför söndag (och lite nervösa)!

Sen blev det middag med Anne på mitt nya favoritställe och till sist blev det marabou och Oscarsgalan! En toppendag helt enkelt :D

Who are you wearing ?


Oscars-galan är i full gång! Min värdmamma har spelat in sen klockan två i eftermiddags vilket jag nu e tacksam för! Jag har precis sett kändisarna på röda mattan och nu börjar showen! Vilken grej den här galan är här i USA! Jag har faktiskt inte sett det innan men nu ska jag minsann se den! Ok, back to the show!

Back and forth .



Idag har jag däremot haft en utmärkt dag! Även fast jag jobbade så har jag haft det riktigt kul. Vi åkte för brunch på Bings, sen promenerade vi till ett mysigt fik och satt ute i tunna tröjor och drack varm choklad, sen tog jag och Mulle en tur till parken för att kolla på alla stora barnen och sen busade vi tills det blev kväll! Helmysigt dag!

Det var mer än 15 grader ute idag och solen sken. När vi fikade satt vi och snacka med en trevlig man som faktiskt hade vart i Stockholm, en av de första människor jag träffar här som vart det (nästan i alla fall)! Nu känns allt bättre. Precis vad jag behövde!

Och imorgon är jag leedig!! TJOHO :D

Men då .

Den här dagen har sugit hårt. Det kanske inte är så kul för er att läsa om men så är i alla fall fallet. Att var au pair är inte alltid en dans på rosor.. långt därifrån. För det mesta är det värt slitet men inte idag kan jag ärligt säga. Bajs.

Aja, vänner på tv är mitt sista hopp att vända denna dag till något bättre. Så det blir det nu! Vi ses.

Thursday Night .



Vad gör man en grå torsdagskväll när man bara sitter och väntar på helgen? Kollar på run's house såklart! Jag är helt fast. Jag har snart kollat varenda avsnitt som finns uppe på MTVs hemsida. Deras hemsida är förövrigt bäst! Massor av bra tvprogram och låtar! 

Imorgon ska vi leka sushi-restaurang här hemma och sen ska jag leta reda på en butik som säljer elements kläder. Sen ska jag och stefanie leta rätt på en bra tatueringstudio och få det hela gjort! Sen blir det brunch på bings också med kidsen.. alltid trevligt att få pengar för att käka brunch! See you :)

Dig in !



Min värdpappa har åkt till Indien för att ta hand om sin sjuka pappa. Så den här veckan är det bara jag och värdmamman som sköter allt och det kan vara lite klurigt ibland när min värdmamma jobbar väldigt hårt samtidigt. I vanliga fall fixar ju min värdpappa ALLT. räkningar, handla, städa, laga mat osv men nu får jag och min vmamma försöka fixa det så gott vi kan! Ganska slitigt men det funkar.

Just nu ser jag bara fram emot andra april, alltså mindre än en månad dit. För då möter jag upp Ellen på JFK!!!! WOOOHO! Miss you girl!
Sen ser jag fram emot disneyland-resan som är i slutet av april! Sweet or what? April kommer bli en bra månad. Jag ska även försöka klämma in en tatuering! Can't wait!

Trött men positiv! Over and out.

Await .



Nu har det gått nästan en vecka sen förra blogginlägget så jag kände att det var dags för lite update! Grejen är väl att jag inte har haft så mycket att uppdatera er om. Jag har haft huvudvärk i nästan två veckor och känt mig allmänt hängig men nu börjar det bli bättre! Thank goodness!

Helgen har hur som helst varit aningen bättre än resten utav tiden. Jag har nämligen tränat för första gången sen jag kom till USA, bra jobbat va? Efter sådär 5 månader så kände jag att det var dags så jag tog min nya fina träningsväska till poolen och simmade några längder. Way to go, Inez!

Sen åkte jag downtown för min obligatoriska shoppingspree som jag har varannan helg (den andra helgen försöker jag spara pengar). Det blev hur som helst en hel del fina grejer! En vårjacka från h&m och lite sommarkläder ifrån roxy! Sen mötte jag upp Sarah och Stefanie för den bästa middagen på länge! Vår servitör var allmänt glad och meddelade stolt att han gillade killar.. på tyska. Jag vet inte hur det gick till men han snackade på om kärlek på jorden och hans high school-crush OSV! Är man i USA så är man!

Hur som helst, ännu en extra slitig vecka kommer upp så nu ska jag sova! Nattski


RSS 2.0