Baby .Mina nya älsklingar :) jag har gått och spanat på de här skorna i månader och i tisdags slog jag till! Halva priset på rean! Dom är ifrån Vagabond. Åh, vad jag tycker dom e fina!

Valerie .

Den här sommaren är den bästa jag haft på år i Sverige. Jag har lång semester och roliga planer ända fram till slutet av september. Jag njuter så mycket jag kan utav picnics med vänner, kvällsbad, soliga promenader och att bara vara. Hoppas ni som läser också har en lika bra sommar som jag!


Thoughts .

Fy fan. Jag e så jävla arg på mannen som bestämmer sig för att döda nästan 100 oskyldiga människor igår i Oslo och Utoya i Norge. Hur kan det hända? Det är så sjukt. Jag är i chock. Jag kollar på samma klipp på nyheterna om och om igen och kan verkligen inte förstå. Fy fan!

Tänker på alla som drabbats i Norge. Känner för er!
Sen har Amy Winehouse gått bort idag också. Den här dagen är verkligen sorgens dag.

Vila i frid, de som mist sitt liv i Norge & Amy Winehouse.

Magical .

Inatt hände något.. magiskt. Sista Harry potter-filmen hade premiär. Jag och Ellen hade bokat biljetter för att få se specialvisningen som visades 23.59 :) Det var verkligen helt magiskt! Flera hundra människor hade samlats för en sak, vissa hade klätt ut sig och alla var förväntansfulla!

Det blev en del tårar under filmens gång för inte bara mig å ellen (vissa satt bokstavligen å hulkade) Åh vad det var härligt! och filmen var perfekt!


All At Sea .

Idag har jag gjort något som har gjort mig helt.. överlycklig :D haha!
Jag har väntat på det så länge nu.. har ju faktiskt vart galet förkyld i två veckor.
Men nu så! JAG HAR BADAT!! :D tre gånger också! Två på dagen med syrran och sen blev det ett kvällsbad också. Förra veckans mål gick ju galant. mvg i engelska c! :) Yey för mig. nästa mål var ju bad och springning.. vi får se hur det blir med springandet men badandet är jag iaf i full gång med! Åh, vad lite bad kan göra en glad! Ja, iaf mig!


RSS 2.0