Sushi-lovers

Nu har jag ätit sushi med två spansktalande japaner och Katta. Det var väldigt gott och kul att göra, men svårt att förstå vad dom sa. Jag fick iaf ur mig ett "domo arigato" efter maten och dom sa "varsågod" med Kattas hjälp.
Den ena tjejen fnissade och sa till Katta: (Katta översatte till mig)
- Jag trodde aldrig jag skulle göra sushi i sverige!
Det var väldigt snällt iaf! Tack, Maki och Marina! Idag skulle jag ha pluggat tyska.. men jag har inte ens öppnat boken. Vad dum jag är.. jag vill ju verkligen klara tentan så jag kan få godkänt. jag tror jag ska ta med tyskaboken till Italien istället för vanlig litteratur.. ^^ ja, så får det bli.

image6
Marina och Maki
image7
Jag och Katta är glada över att kunna göra sushi själva!
image8
Slutresultatet - Oj, så gott

Pizza och Japaner

Hej :)
idag har jag haft en bra dag, det har jag nästan alltid med Ellen. Vi tillbringade eftermiddagen framför datorn, spelandes Papa louie. Vi klarade sista banan så nu är det lite tomt..
Sen efter det tog vi en paus och jag gick och hämtade Adam och Isa. Dom var söta som vanligt.. Isa ville självklart leka kurragömma vilket innebär att hon gömmer sig under täcket och skriker att jag kan komma, jag låtsas leta efter henne och sen kittlar jag henne tills hon säger att vi ska leka igen. Adam är så stor.. han kan sätta på sig sina skor själv och pratar hur bra som helst. Jag försökte lära dom att ta kort med min kamera. ^^ det gick sådär men vissa bilder blev snygga.
Sen efter det åkte jag och Ellen in till stan, tog ut pengar och åt på Pizza hut.
Det var värsta långa kön till bankomaten.. och när vi väl va framme så gick det inte så bra.. Jag skrev fel kod två gånger, fick börja om och skrev sen in att jag ville ta ut 2000 istället för 200. Jag och Ellen stod och fnissade medans kön bakom oss suckade högljutt. Sen fick jag i alla fall ut 200 och vi gick och åt pizza!
Katta har två japanska tjejer här som hon lärde känna i Spanien. jag fick ur mig ett "Hola" och ett litet fniss när jag träffade dom och dom fnissade tillbaka. Katta berättade för dom att jag läst spanska men att det inte gick så bra.. å dom frågade om jag kunde säga någonting.. jag klämde tveksamt ur mig ett "Como estas?" (jag hade övat med Ellen) och dom fnissade lite till. Imorgon är jag ensam hemma med dom.. hjälp.
Imorgon ska jag:
- Plugga tyska
- Städa
- Försöka bjuda japanerna på frukost
- Fixa småsaker
Det blir ett äventyr, höhö.

Nykter och glad ^^

  Lilla Elin, du är så söt, så söt.
Klantig med när du bestämmer dig för att supa ner mig. Det här är min blogg å då ska man vara ärlig, och nej jag skryter inte för jag ska aldrig göra om det. Först så hade vi skitmys.. åt kebabpizza och snackade. Men sen.. Varför super folk egentligen? Jag vet svaret.. men det är ett så dumt sådant. Jag blev lite fnissig ett tag.. det va väl trevligt men det är jag rätt ofta nykter också. Sen.. däckade jag mot Elins element, axel och vägg och det va.. nä, det va inte roligt alls. Aja, nog pratat om det. Ville bara få ur mig lite frustration. Jag är iaf från och med nu en lycklig nykterist.

 Idag har jag vart med Annelie. Vi pantade burkar, fotade och myste.. hon är så söt ^^ Annelie kom in på Vi på östermalm någonstans och stannade framför "grinden" som brukar öppnas automatiskt och ba "Nähä.." så stod vi där i några sekunder och var förvånade innan det kom springande en Vi-kille rakt igenom dom å vi ba "Jaha.. var det så man gjorde!". Hm.. låter inte så kul ^^ men en Vi-tjej garvade åt oss. 

Nu ska jag skärpa till mig och sjunga Greatest love of all

Hemma

HEJ
nu är jag hemma ifrån landet, sommarkollektivet. Midsommar var ovanligt roligt i år.. kanske för att jag vågar ta mer plats nu när jag är friskare. Vi spelade kubb och jag fick ner flera stycken och jag fick ner kungen å då blev jag hissad i luften av mina kära lagkamrater. det var ruskigt roligt! ^^ sen åt vi en hel del, mamma tjatade som vanligt men det gick bra, maten var god och jag hade inte mycket ångest.. alls!
nu e jag hemma iaf, efter 5 timmars resa (som brukar ta 2) jag är trött men glad.
i veckan ska jag träffa annelie, ellen, lone, denise å så ska jag nog hämta barnen, kolla sommar-rean och förhoppningsvis ha det riktigt trevligt! haha. 
vi hörs för nu ska jag ta en banan. pussåhej 

Mot äventyr

Tjaba
Idag ska jag och papi till landet. Han ska golfa och jag ska fota, läsa och förhoppningsvis sola. Då kan jag försöka skaka av mig mitt harpan-beroende och förhoppningsvis dator-beroende också. Den här sommaren ska jag bli brun, det har jag bestämt. Elin försöker fixa ihop mig med nån kille som heter Gustav, haha! hon tycker att han och jag ska gå på blinddate, men jag tvekar. Han säger att han inte vill ha en tjej som säger "typ lixom" hela tiden.. och det råkar nog vara precis så jag pratar. Nu försöker hon övertala mig med att berätta att han är kock ^^

Det blir nog inget. tyvärr Elin, tyvärr Gustav.
image7image5

krafs

Hej igen.
Jag har upptäckt att mitt harpan-beroende blir starkare på sommaren. Harpan? det är ju inte ens lite kul. bara att lägga kort efter kort, röd på svart, svart på röd tills man fått ordning på allihopa och spelet är slut.
Roligare än så måste man väl kunna ha? ja, hur som helst. jag tror att den bra delen på sommaren börjar närma sig. Midsommar, mamma och pappa får semester, italien :D oh ja, italien. det låter så mycket roligare än harpan. Igår, då var jag så otroligt trött att jag gick och la mig vid halv tio. orkade inte vara vaken en sekund till.. trodde jag.
men det kunde jag och jag satt och läste till klockan tolv i nån rätt dålig bok. 
Saknar kören.. och i höst ska jag ta sånglektioner. hur coolt är inte det lixom?
nu ska jag nog gå och köpa godis!

Sommaryrsel

Sommaryrsel Hej ^^
första blogginlägget och jag har sovit typ.. ingenting i natt. elin blev rejält irriterad när jag väckte henne vid 6 och var sprallig. Elin stod ut och till slut somnade jag faktist vid 8 och sov i en timme. Annelie å jag skulle ju ha ett klubbmöte med vår kladdkakeklubb. (bestående av vi två. möte = baka kladdkaka och sedan.. frossa <3) hur ofta säger man nej till sånt? men idag.. jag var tvungen. kom hem, sov tills middagen och nu är det kanske lite bättre faktist, inte riktigt lika groggy som vid halv fem-tiden imorse.
sommarlov är skönt.. men jag är uttråkad! försöker inte säga att jag vill börja skolan på en gång (ohno) men kanske.. göra något? ja, det skulle inte va fel. jag vill ha ett stort projekt.. lägga ett 5000 bitars pussel eller bygga världens högsta sandslott.. bara något.
jag och mina planer på ett datorfritt sommarlov funkar inte jättebra än så länge för jag är så rastlööös (ja, till och med när jag egentligen är för trött för att gå och tända lampan).
kan inte någon ta med mig till en öde ö?

RSS 2.0