Ensamhet?

Jag är ensam hemma. Mamma och pappa är i New york och jag känner mig lite ensam ^^
skulle gärna följt med på den där resan men jag får det säkert mys här med.
oh, nu skickade Annelie sms och lät mig komma över till henne när hon e klar med att barnvakta! Jag spelar lite betapet och äter lite pannkaka eller något tills dess och det kan man ju knappast klaga på.
kanske inte är så ensam trots allt? ;)


See you


Tisdag

Idag har jag vart på stan med Lone och Denise :) det var riktigt mysigt.
vi hade samhällsprov idag också, det gick väl lite sådär men nu har vi iaf bara ett prov kvar innan höstlovet. gud vad skönt det ska bli! jag ska sova och äta godis och vara med alla. Jag vill ha mina skolkort känner jag. det var snart 5 veckor sen vi tog dom.. fast Lone trodde det skulle ta sju veckor! förstår inte hur det kan ta så lång tid att framkalla lite kort. jag har en sakna-lovisperiod.. som antagligen kommer hålla i sig i åtta månader till men ändå är aningen extrem nu. hon har bara vart borta i 42 dagar. men det är ju tur att Lone å denise e här iaf :) slutsnackat

image17

Håltimme

Hej :)
Jag sitter här i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja, sång å instrument. Jag har en timmes hål men jag passar på att göra lite läxor. Lone är sjuk så hon kan inte gå med mig på sångåinstrumentet.. tråkigt. hoppas hon blir frisk snart! Förra veckan sjöng vi nån lisa miskovski-låt. den är inte så jättebra men den duger.
Snart är det iaf helg. jag ska mest ta det lungt vad jag vet och typ.. äta choklad :D haha.
sex and the city är så bra.. kan inte sluta kolla på det fast jag har sett alla avsnitt nu.
Nästa söndag kommer katta hem med de tre första säsongerna som jag lånat henne.
Vi ska gå på sound of music! Det ska bli kul att ha henne hemma! ^^
Vi hörs. nu ska jag skriva klart min skrivarkurs-läxa. pussåhej

Oh ^^

image16

Hallå allihopa! Jag är från och med idag officiellt en äkta sex and the city-nörd. jag har nämligen kollat igenom precis alla avsnitt nu vilket är 2583 minuter enligt cdon. Jag kan inte vänta tills jag får se alla igen och jag kan ännu mindre vänta på filmen! Jag älskar verkligen det där programmet..
Så, iaf. Idag är jag sjuk.. jag har vart hos tandläkaren och efter det här inlägget måste jag börja plugga. Jag har tyskaprov på torsdag.. lagom kul.
men jag har iaf hittat värsta bra not-sidan :D alltså noter så att man kan sjunga å spela piano.. helt gratis tror jag att det är också!

På torsdag ska jag till London :D can't wait!


 


RSS 2.0