August 30th, 10 PM

From here on in
I write without a script
See if anything comes of it
Instead of my old shit

(okej Inez, sluta vara rent-nördig)
Godkväll mina vänner och alla som jag inte känner,
idag har varit en.. bra lördag. Jag bakade bullar med mami,
fikade med Lovis och sen för ungefär en timme sen
så.. ja, tände jag nästan eld på en av bullarna. Jag skulle värma den i
micron men ställde in tiden på för länge.. så när jag öppnade micron efter
typ en evighet så vällde det ut rök och bullen var inte lika ljusbrun och
fin som den vart innan utan den var.. ja, svart. bullen hade förvandlats
till en liten glödande kolbit. Så det var bara att spola under vatten
och slänga. typiskt min smidighet.

God natt

23:02


Kläderna jag beställde ifrån Asos kom i veckan. Jag är så nöjd!
Ikväll har jag ätit jättegod mat och sett på en jättebra film som pappa spelat in,
synd bara att han missade att spela in sista 10 minuterna på den.
Vi får ta och hyra den imorgon istället.

Woups .

Okej, mitt förra inlägg blev aningen osammanhängande men ni fattar grejen, va?
Börja gilla er själva lite mer! Snart blir det en av mina favoriträtter till middag,
kan inte vänta.

Maybe I'd get there.

Något som verkar gå runt i typ precis allas huvuden just nu är det här med hälsa, vad är hälsosamt egentligen? Jag blev så irriterad på Elin kling och jag blir så irriterad på alla som säger att de ska bli ”hälsosamma”, börja träna fast man hatar det och sluta helt och hållet med godis. Jag är så trött på att alla ska halvt banta hela tiden, säger tjejen som själv gjort precis det dom senaste åren. Men nu är det slut på det, jag ska bli hälsosam genom godis, mat och träning som jag njuter av. Jag har satt upp ett schema för mig själv att jag ska springa en gång i veckan och simma en. Mamma flippade ut lite när jag kom hem ifrån badhuset för hon tänkte såklart att jag kommit på ännu en bantningsidé (jag har haft en tendens att börja smått med saker och snart senare hetsa) men så är knappast fallet.

Jag gör det för att må bra, sekunden jag tycker det är tråkigt eller jobbigt eller vad som helst så lägger jag av, det tummar vi på. Var bara tvungen att få ut lite frustration, blir inte ni frusterade?

 

-Andas ut-


First or Second?

Jag som nyligen bestämde mig för att jag måste snåla på mina pengar nu när det är en månad tills studiebidraget, sitter nu här med ett otroligt shoppingsug. jag behöver tjocktröjor och klänningar men jag vill ha så mycket mer. Och jag e så sugen på att kolla in alla second hand-butiker som finns har jag kommit på (jag e lite efter). jag köpte min lilla väska på Beyond Retro med Denise och det var min second hand-premiär och efter det är jag helt.. såld. är det så kul att shoppa second hand så vill jag göra det mer! Ellen får ta mig ut på en Second hand-runda känner jag.

http://www.beyondretro.com/

Disappear - yeah well, you wanna try

Idag är en dålig dag känner jag. Jag skulle ha simmat men Denise lyckades övertala mig att låta bli och sen har resten av dagen bara blivit.. fel. Jag får lyssna på Spring Awakening för att bli lite gladare, och efter det ska jag kolla på Project runway! <3 snart fyller jag år och då önskar jag mig en symaskin och när jag har fått den ska jag bli lika duktig som dom i programmet. så det så.

Bäst att avsluta.

Tips: Googla Lovisa Ingman.
Hon är en kompis kompis, är inte det lite coolt, va? :D

Tick Tack .

Igår hade jag och Denise frossar-dag så vi stack till ö&b och köpte godis. Sen stack jag till bredäng och bestämde med Brittmarie när jag ska sjunga. Träffade några sång-tjejer ifrån ex-kören. På måndag börjar jag och Alva på ny kör! Det ser jag fram emot. Idag ska jag försöka komma iväg och simma, men jag har glömt hänglås. Vad gör man?

Moonriver

Jag sitter och lyssnar på moonriver och försöker slappna av så att mitt huvud ska sluta göra ont. I Heart NY, ett ruskigt mysigt satc-avsnitt. dock lite söndertittat men åh så fint. För dom som tycker jag skriver osammanhängande så kan jag meddela att Moonriver är med i det satc-avsnittet och Carrie och Big dansar till den i Bigs tomma lägenhet.


För att prata om något annat än mitt favoritämne så kan jag berätta att jag idag satt på donken med Lovis i en timme och observerade människorna som var där. det var trevligt, speciellt när Lovis högt och tydligt sa "Men jag tycker kvinnobröst är så vackra!" precis när några tjejer ifrån skolan slog sig ned precis brevid.
Ehm.. ja, inte för att det e nått fel på bröst men jag tror ni hajar. Imorgon har vi sovmorgon! det behöver jag.

Ohelg

Snart sätter skolan igång igen men innan det tänkte jag bara sammanfatta helgen som dess värre inte varit händelserik. Jag och Hannah åt middag med våra familjer på djurgården i fredags, igår träffade jag ellen och handlade lite småsaker och sen idag har jag haft en ultimat segdag. Men nu på eftermiddagen har Camilla, min kusin vart här. hon har precis flyttat hit till sthlm ifrån malmberget som är aningen mindre. men hon verkar trivas! det är kul att ha en kusin som är någorlunda lika gammal i samma stad!


Ifrån programmet "Boys don't sing" som gick i våras! Är dom inte söta?


Yekado ?

Vad är det för skumt namn egentligen?
Fick en kommentar med en som frågade och jag insåg att jag faktist inte kan svara på frågan själv. Jag kom på det konstiga ordet när jag skulle skaffa en ny mail nån gång runt sjuan och när precis alla namn var upptagna så funderade jag ut något riktigt ovanligt och så fick det bli det. Fick inspirationen ifrån att jag en riktigt kort period sa "Yeka" till saker som var äckligt.. typ som "usch". Haha, jag har helt enkelt bra fantasi. Intressantare än så blir det tyvärr inte!

Come on .

Blir man inte lite trött på att blogga när det är så himla mycket drama runt omkring? Speciellt sen det där på expressen. Jag vill bara skaka om dom å säga åt dom att lugna ner sig. Det e ju bara bloggar.. små hemsidor med mode-bilder på. Äh, jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.. blir bara trött på det.

Zzzkola

Skolan har satt igång. Terminens första lektion blev en pärs, min dygnsrytm var aningen fel och när jag satt där i klassrummet klockan tio på morgonen kunde jag inte tänka på något annat än min säng. Ögonlocken föll gång på gång och eftersom jag satt längst fram precis framför tjejen som hypnotiserande pratade sig igenom hela lektionen var det inte direkt läga att ta en powernap. Idag får jag hoppas att det går bättre. för det där e verkligen hemskt!
Aja, dags att sätta igång att plugga.

Shopping

Bara för att jag är i värsta shoppingperioden just nu och för att mina läsare är så intresserade så tänkte jag visa vad jag köpte idag när jag var på stan med min kära vän Denise. Visst är h&ms höstkläder fina? Jag ska kolla in dom mer en annan dag.

3 2 1

Imorgon börjar jag trean och det gör inte så mycket. Sommaren har vart underbar och nu är jag redo inför sista året på gymnasiet. Nya ämnen, ingen matte och sen studenten! Och hösten ska bli ovanligt mysig och det finns så mycket fina höstkläder. Ja, det känns bra. Bye bye summer.










Kräftskiva


                           Helgens kräftsskiva ute på landet.

Ojoj


Det här kommer jag få i ett litet plastigt underbart paket om några dagar. Jag kunde inte låta bli. Imorgon blir det mer shopping med Denise men innan det ska jag klippa av nån decimeter av håret.

Höst

Halloj. Helgen har spenderats ute på landet med 16 andra människor för att ha kräftskiva. Det var väldigt trevligt och att sötaste ungen i världen var där var ett stort plus. Det kändes som om helgen var slutet på sommaren. Upp med båten ur vattnet, promenader i vinterjackor och hemfärd i ösregn.. Jaja, nu laddar jag upp för höst. jag tycker jag fick en rejäl sommardos i år och hösten är inte så tokig den heller. Men nu ska jag bannemig köpa höstkläder! Det har jag alldeles för lite av.
 

Dudie!

http://stockholmstreetstyle.feber.se/art/66750/enkelt_och_frscht_i_sommarsole/
Kolla in den här länken, vem är det inte om min kära vän Inès? Jag känner mig.. stolt! haha.

Oh.

Får man lov att vara lycklig så kan jag meddela att det är precis vad jag är för tillfället. Tänk vad nya saker kan göra en glad. Men jag har väntat så länge på att skaffa en! Det jag vill komma till är att jag idag har köpt en ny iPod!
Sen jag råkade tappa min förra podde i toan har den inget annat än krånglat,
men nu har jag en äntligen en fungerande! Ren lycka.
Spring awakening spelas upp i lurarna just nu, åh.

Idag har jag träffat Alva, Lovis och kussen. imorgon blir det till att träffa Ellen <3
vi hörs.

My god.

Åh åh åh, underbara värld. Min dator funkar igen.. eller nej, det kanske inte är hela sanningen men jag har iaf en egen dator med alla mina grejer på och det är underbart! Äntligen lite musik, äntligen bilder som väcker minnen.



Det är för härligt

Drömmer

Godmorgon. Jag har precis vaknat upp i panik över att jag var på musikal och nånting skumt hände och sen skrek nån "BOOMB!" och alla började kuta fram och tillbaka. Det var Annis första kväll i musikalen och jag var så rädd. Efter det att jag börjat springa vaknade jag som tur var, dock fortfarande aprädd. Skyndade mig till tvn för att få någonting annat i huvudet och nu sitter jag och kollar på "it's like that" på mtv. den videon = barndom för mig. Katta gillade den massor när den kom. Idag blir det ytterligare en slappardag och sen ska jag njuta allt jag kan av min sista sommarlovsvecka.

Pust.

Nu har jag kommit hem ifrån två nätter på Gotland. Jag har passat på att sova mycket och vila mina trötta ben. och maten vi åt var motsatsen till Burger king som jag och Anni åt en del på i NY. Nu har svullnaden i stort sett försvunnit ifrån mina fötter och imorgon ska jag ut för att shoppa lite av det jag inte hann på resan. Det finns så mycket att berätta om resan.. vi såg till exempel en kändis, en skurk, good morning america, spring awakening och RENT!
Bästa resan helt enkelt! *snyft*

några bilder blev det tyvärr inte ifrån Gotland så trött som jag var.
Varför inte en till New york-bild?


Why does distance make us wise?



Nu är jag hemma igen i den här lilla hålan till stad. Jag som tyckte Stockholm var någorlunda vilt men det e ju lantligt här, seriöst. Jag hade faktist gärna stannat om jag haft chansen men nu blev det inte så. Istället sitter jag i min säng med fötter svullna som bullar och lyssnar på Rent och panikar för att jag aldrig mer få se den. Behöver jag skriva mer eller? Imorgon åker jag till gotland och senast nästa sommar åker jag till USA för att stanna där ett år. så det så. 

Var jag tvungen att vakna?

RSS 2.0