Sommar


Lovis .


Igår träffade jag Lovis för nu är hon äntligen hemma. för dom som inte vet har hon varit i USA i 10 månader och jag har saknat henne. Det var så härligt att träffa henne. Alla fyra ska träffas när jag kommer hem ifrån Slovenien men nu åker vi om varandra i några veckor. Men när vi ses ska vi åka trampbåt som förra skolavslutningen. Det ser jag fram emot! ^^ haha.
Gud va skönt att Lovis är hemma <3

Blått.

På promenad med Elin igår eftermiddag. det var jättemys att ses för det har vi inte gjort på typ ett år. Senare på kvällen stack jag å Hannah ut och joggade, väldigt duktigt av oss. Idag har jag bara jobbat och imorgon är det sista dagen. sen är det lov på riktigt riktigt. Nästa vecka drar jag till Slovenien och nu är himlen oskyldigt blå.Ojoj.

På förmiddagen idag var jag på ögonundersökning som jag är lite då och då.
Mamma var med för vi skulle gå till något ovanligt hus.
Vi kom in på en mottagning med en stor skylt där det stod "urinprov -->" när man kom in och lite längre bort satt tre killar. En sköterska skyndade fram till oss och förklarade att vi kommit fel och att det vi hamnat på var någon slags drogavvänjningsmottagning. Vi var en våning för långt ner. Typiskt. På eftermiddagen stod jag och packade upp kanyler och blickade tillbaka på mitt tidigare äventyr. Den där klänningen lite längre ner väntar på mig, jag känner det.

Åh.

Filmen var underbar. Precis som jag ville ha den var den. SKulle gärna se den idag igen.. (vad säger du, ellen?) Så stört mycket fina kläder också.. nu är jag galet sugen på att shoppa.. funderar på att göra det även fast jag har shoppingförbud inför new york-resan. Men man kan ju faktist inte spara hur mycket som helst ;) och hur ska jag kunna motstå de här kläderna?


Slut.

Skansen blev trevlig när Ellen inkl släkt hängde på å myste på en bänk. Sedan började det regna och midsommar var bekräftad. När det lagt sig drog vi till björnarna å morsade. Jag vet inte hur många gånger jag och Ellen varit på skansen tillsammans.. vi växte i stort sätt upp där. Eller, nja kanske inte riktigt då. Men minnena ligger i varje hörn när man går omkring där. Jag är iaf helt klart nöjd med årets midsommar. Imorgon blir det SATC-premiären finally. Som jag har längtat.. och tjatat.
Rapport kommer snart vad jag tyckte om den.

Midsummer

Glad midsommar allihopa!
Idag blir det midsommarmat för min del och sen ska jag och pappa till skansen för stämningens skull. Mamma stack till England sådär lagom men hon kommer hem imorgon iaf. Mitt på sommarn, lite läskigt eller vad? snart är sommarn slut! Men nej då, nu ska vi inte tänka så.. fast det e ju liiite läskigt att vi går mot mörkare dagar nu. Hur som helst, nu ska jag njuta av det jag får av solen istället och det hoppas jag alla ni andra gör också! <3

<3 NY

Måste bara kommetera hur stört mycket jag gillar Carries väska som hon har på bilden i förra inlägget. Jag läste i tidningen att hon kommer hinna med 81 olika outfits under filmen. Det är tydligen bara 1,7 min för varje. Snacka om jobbigt att byta outfit så ofta, höhö. Snart.. om lite mer än en månad ska jag till New york och då ser jag minsann till att hitta en sån där väska, det kan jag lova.

Idag kommer Ellen hem smsade hon och det e jag väldigt glad över. Hoppas jag hinner träffa henne innan hon drar iväg igen. På tala om något annat så har jag anmält mig till en ny kör och det ser jag verkligen fram emot! Kul med  något nytt. Nu blir det Projekt runway!

Sex and the city

Biljetter bokade till Sex and the city-filmen som har premiär 21 juni (vilket jag hoppas alla vet vid det här laget). Katta och jag ska gå tillsammans och det e hon som bjuder som en försenad julklapp, höhö. Gud vad jag längtar, jag har längtat i en evighet nu! Wie ^^

Landet

Bilder ifrån landet i helgen! Vad bilderna utesluter är nationaldags-picknicken jag hade med päronen. Vi slog oss ner på klipporna och njöt av solnedgången å hallonsoda = mys. Sen kom Benke å Siggan och det var trevligt å sen åkte vi i stort sett hem. men bara i stort sett.

Den här veckan och i tre veckor framöver jobbar jag lite på pappis jobb å tjänar ihop lite new york-pengar. Annars är det här slapparveckan nr 1 än så länge. men sånt uppskattas första veckan på lovet.


Mottagningar

Nu har Annelie gått ut gymnasiet och jag är avundsjuk. När Annelie svängde in med sitt miniflak fick Jag, syrrorna sarocchi och massor av deras småkusiner teståka en liten tur. det var väldigt guppigt och kul. efter det blev det en hel massor med smörgåstårta för min del och sedan stack jag vidare till Paulina. där sa jag mest bara grattis å sen stack jag hem å städade ^^ men den biten var inte lika intressant. Kul kväll i alla fall! Nästa år är det min tur, wooho! imorgon blir det till att åka till landet med päronen för att fira nationaldagen!
Vi hörs <3

Ps. Grattis Ellen :D grundskolan avslutad.

Studenter

Idag är det studentdag för de flesta av mina kompisar. Annelies & Paulinas mottagningar ska jag kika in på. men det verkar även som att alla gamla vänner springer ut idag.. Som till exempel Åsa, Malin, Anni och Lina!
Jag längtar verkligen till nästa år då det är min tur! :D
Jag ser även fram emot smörgåstårtan ikväll! haha

Sommarlov

Nu har jag sommarlov :D woooho!
igår tog jag, denise och lone vår första simtur för året så nu e det verkligen sommar. det var kallt men trevligt. Skolavslutningen var som vanligt.. Fanny sjöng en ångestsång om hur lite hon ville va där och sen fick vi betygen. Sen något som inte får glömmas att nämnas var att Denise fick ett stipendium på 500 spänn för att hon vart så duktig! haha, jag och Lone kände oss som stolta föräldrar. Efteråt gick vi till liljehomen och åt avslutningslunch på donken och ikväll blir det teateruppvisning för mig. Jag älskar sommarlov <3Måndag

Idag är det måndag och jag är ledig. Imorgon är jag också ledig men först på onsdag har jag officielt sommarlov. I helgen har jag gått på kvällspromenader med Nanok och vart i skäris med Ellen. Det var mysigt.
Ikväll är det teater i typ tre timmar och till min och Denises stora lycka har äntligen våra kläder kommit ifrån forever21. så det blir till att hämta dom innan. Ha en bra dag, allihopa!


RSS 2.0