So long .

Bye bye, folks :) Om några timmar flyger jag iväg till London! Ha det bra, allihopa.

Wide open spaces far away .

jag är duktig på att bowla! Det har jag aldrig tidigare i mitt liv kunnat säga men idag lyckades jag få riktigt bra poäng, det känns bra.
Efter bowlingen blev det soppa för alla 17 pers och den var så stört god.
Lava var med och var lika charmig som vanligt såklart.
Synd att jag glömde kameran. Imorgon ska jag plugga och sen sticker jag!

And so it is .

Sådärja, då var jag hemma ifrån dygnet ute i flen. Det var jättemysigt förutom att Elin råkade prata lite för mycket efter sina glas vin. Haha nej då, allting var mysigt. Ungarna var skitsöta och katten med. Och alla andra också förstås. Imorgon blir det bowling.. leker väl fotograf då med antar jag. See you!

Baka baka, lilla kaka .


Projektstarten lyckades. Men tror dock att jag behöver baka muffinsarna en gång till för att få lite finare bilder på just dem. Det var iaf jättelyckat att ha alva med kids hos mig och det blev en hel del fina bilder! Jag har inte alls hunnit med allt jag velat idag men jag känner mig ändå hyfsat nöjd med dagen. Jag hoppas ni haft en bra dag, ni med. vad har ni gjort?

Update .

- I Söndags sjöng jag faktiskt med Shirley Clamp
- Vårt kylskåp här hemma är det något fel på. Allting innuti smakar skitskumt.
- Idag har jag vart på övning med min gamla kör. Den kändes rätt.. gammal.
- Imorgon är det psykologiprov och på kvällen ska jag börja mitt projektarbete
med två småbarn i mitt kök! Bilder kommer definitivt senare.
- På fredag drar jag till Elins land! Det ska bli helmysigt.
- På tisdag åker jag till LONDON! :D weeie


Find someone else to bother.


Festa .








Ja, vi e med på båda bilderna. Ser du oss?

The end .

Okej, nu är det höst som ni kan se på mitt nya blogg-utseende. Gillar ni det? Det har som vanligt blivit dåligt med inlägg under helgen.. har så mycket annat för mig än att blogga då oftast. I fredags hade jag krogpremiär på viper room med Denise och hennes syrra. Jag hade riktigt roligt! Sen igår var jag på stan med familjen och kusin Camilla och drack engelskt te och käkade massa scones. Det är så gott ju, eller hur? Idag blir det körande ute på cirkus!

Hoppas ni gillar nya utseendet! vi hörs

^^ Aw .


  Först skola och sedan middag (åh, kycklingspett) & bio. Helmys!

Autumn winds .



'Cause this fine old world, it keeps spinnin' around .

Dags att bryta bloggtorkan känner jag. Nu när Blondinbella inte bloggar längre så planerar jag att bli hennes ersättare! (eller.. inte?) Hur som helst, 4 dagar och några timmar har ni varit utan yekados uppdateringar. Kanske för att veckan är ovanligt lik den förra, kanske för att jag inte lyckats få några bra bilder på nånting på senaste tiden.. Antagligen en kombination. Här är det senaste: Idag provade klassen ut studentmössor vilket var svårare än man kunde tro. Det fanns otroligt mycket att välja på och det värsta var att mössan var svindyr. Men det får det vara värt! Nu ser jag verkligen fram emot studenten!

 

PS. Denise, Lone och jag kommer se ut som rymdkaptener med våra silvriga mössfodral.

 

See you .


Fred-dag .

Denna fredag är en slapp dag men såna behövs. Dagens började med att släpa sig till skolan för att bara ha en lektion och sen hem igen för att städa rummet och mysa. Jag hittade en härlig väg när jag var på promenad på gympalektionen. Den gick precis vid motorvägen och jag gick och sjöng för mig själv och skuttade lite för det var ingen som kunde se mig (kändes det som dårå). Sen stötte jag på en man som stod i kalsongerna utanför ett hus. Han hade inte ens skor på sig och han verkade aningen förvirrad. Han gick fram och tillbaka och försökte värma sig själv. Stackarn. Ikväll blir det Ikeas köttbullar och kanske utgång med Denise.

Donny Hathaway - A song for you


Är inte det här fantastiskt så säg.

"Listen to the melody
Cause my love is in there hiding"

Skvaller .

En sak som är lite rolig som jag tänkte berätta för er läsare är att Friends-tjejen Kim ("hon som är lesbisk?" är det första folk säger när jag ska berätta) går i Elins klass på Komvux. Dom går på undersköterske-utbildningen! Hon måste insett att låten "lyssna till mitt hjärta" inte skulle kunna försörja henne resten utav livet! haha :D lite komiskt. Men vad gör man?

Climb every montain .

Idag fick jag känna mig lite cool istället när jag lyckades klättra 13 m upp på en vägg! Även fast alla som var där gjorde samma sak kände jag mig så himla duktig när jag hade klarat det, det var härligt! Jag å Denise va lite nervösa i början men det visade sig att vi ägde! såklart. Ikväll = Grey och idag har jag frossat i chips.

Shame on me .

Måndagen var skammens dag.. jag trillade nämligen stel som en pinne på det raka rullbandet i t-centralen. (ja, det var jag för ni som såg mig) Hatar att trilla, det känns som att hela världen kollar på en men så var nog inte fallet. Det var lite typiskt att det hände just då, på väg till audition för sologruppen på kören.. jag som försökte känna mig lite cool. Sen kom jag inte med i sologruppen heller men det känns inte lika pinsamt.. för jag vet att jag kan göra bättre än så och så känner jag mig ändå modig som gjorde det! Så det så.

Hot, hot, hot .

Jag var för några timmar med om typ.. världens obehagligaste sak. Jag skulle ta ut en paj ur ugnen (det blir värre). så jag tog grytvanten som pappa hade haft nära diskon och när jag tog tag i plåten insåg jag att grytvanten var blöt. På typ en halv sekund var grytvanten koookhet men då hade jag redan ryckt ut plåten. Hela kroppen sa åt mig att släppa taget för det gjorde så stört ont men nån liten smart del i hjärnan sa åt mig att hålla kvar. Pajen hade faktist tagit en evighet att göra. Sen  började hela armen skaka så mycket så jag inte kunde ställa ner plåten på spisen, så jag stod med pajen svajandes fram och tillbaka på plåten samtidigt som pappa ba "Men skärp dig Inez, ställ ner den!" och jag skrek så högt jag kunde inombords och fick till slut ner pajen välbehållen på spisen. När jag väl fått det började jag gråta och grät mig (ja, tyvärr) genom i princip igenom hela middagen för jag var så chockad. det var verkligen typ den värsta smärta jag känt!
Det var definitivt dagens drama.

Västerås



It was just my mistake, thinking you'd care .

Den här dagen har varit ganska lik resten av årets dagar. Förutom att morgonen började med att vakna i en jobbig feberfrossa. Jag stack till skolan med en alvedon i mig och efter ett tag kändes det bättre. Lars Oli (eller hur han stavas) var på vår skola och försökte få oss att gilla vänstern. Jag tyckte faktist han var rätt bra! Igår träffade jag Annelie och det var trevligt och en annan trevlig sak är att min helg har börjat! Jag är nämligen ledig imorgon :D wii! God natt!

What a wonderful world ^^


"det här delas ut på måndag.
Miljö kan man misbruka på många sätt.
Och du ska inte göra det.
Jo du forstår att bra miljö gör att vi får el.
Och om du skräpar ner så förstör du el."

Lappen fick vi i brevlådan för några dagar sen. Pappa har gått med i några ungars miljöklubb! haha. Tyckte bara den var så söt så jag var tvungen att visa den. Idag har jag en "vad jorden är ett underligt ställe"-dag. Jag har gått och fnissat för mig själv åt alla människor som bara är.. så komiska. Till exempel den knubbiga kinesiska tanten på tuben med lång grå skinnjacka och vinröd basker högt stående på huvudet. En liten tjej på typ två år inne på donken blev apskraj för mig i kön också, det kunde jag fnissa lite åt också. Människan är för underlig. Och så var det "vegetariska världsdagen" i skolan. vad e det för skit?

RSS 2.0