Old fart .


Den här veckan känner jag mig som en dam. En riktig snoffsig liten dam. Jag har nämligen lagt märke till att bladen har slagit ut på träden och sett till att kommentera detta ett antal gånger.. jag har också suttit i mitt rödvita rum och lyssnat på mammas "musik för ökad välkänsla" och blivit generande rörd av denna musik. Vart ska detta sluta? Jag måste erkänna att jag njuter av det! Dock med skräckblandad förtjusning!

Soon to be .


Katta, jag, Lovis och Agnes igår på studentskivan :) fatta att jag tar studenten om typ.. några veckor! Kvällen var iaf jättelyckad. Jag hade rätt låga förväntningar men det blev mycket bättre än vad jag trott så det var kul. Nu återstår bara dagen d då jag får springa ut ur skolan och lämna tre jobbiga skolår bakom mig. Can't wait!

Roma .Yes !

Woho :D idag hände något stort! jag blev friskförklarad från mina ätstörningar! Det känns så stört bra. Som vanligt var det fullt av för smala tjejer på mottagningen och för en gångs skull så var jag så glad att jag inte var en av dem. Min kropp är fin som den är :) så det så. Gud va det känns bra att skriva det.


"Don't cry child, you've got so much more to live for
Don't cry child, you've got something I would die for
And if it comes to the rain, just be glad you'll smile again
Cause so many don't.
And so many go unnamed."

I just don't know .


Snart kommer bilder ifrån Rom och bättre uppdatering! Så länge - Kate moss och en strippole. Om inte det räcker för att få er att klicka så kan jag meddela att låten råkar vara väldigt bra! Klicka nu ^^

Dress up !


Lyckades inte ta någon bild som gör den här klänningen rättvisa. Men jag hoppas det funkar? Just nu är jag så stört nöjd! Jag kan inte vänta tills den dagen då jag får ha på mig den här :) mitt tips till er som inte skaffat er studentklänning än: gå till topshop! De har en vit klänning-hörna. Helt perfekt!

We don't need no education !

Okej, tillbaka i skolan och jag måste säga att jag inte riktigt är med på banan än. Jag insåg till exempel nyss att jag hade en strumpa i byxbenet. Ja.. hm, hur ska det här sluta? Jag tror aldrig det vart så tungt att gå tillbaka till skolan efter ett lov som den här gången. Det är sista gången vi går tillbaka och jag hade helst hoppat över att göra det över huvud taget. Aja, 35 skoldagar kvar. Det är bara att kämpa på!

Igår köpte jag min studentklänning! Bild på den och rom-bilder kommer senare :) CU

1 2 3 4 .

Idag har varit en bra dag. Jag har inte gjort något direkt roligt men väldigt mycket nödvändigt. Jag har dammsugit, packat, jobbat, vart hos läkaren.. ja, bara allmänt bra saker att ha gjorda. Så nu kan jag förhoppningsvis slappna av i Rom! Ja, det ska jag göra. Det är ju inte så många timmar kvar tills vi åker! Planet går vid 6.00 imorgon. Vi hörs när jag kommer hem! ha en bra påsk :)


:)


Fotfetish? Oh no! Det råkade bara bli två våriga fotbilder efter varandra. Ser det inte väldigt vårigt ut? Mina nya ballerinas fick provgås på bilden.
På torsdag bär det av till Rom!

I'm a new soul .


Idag tog jag min första barfota-promenad i gräset. Sen satt jag ute och solade och läste. 20 grader i solen, någon som missade det? Jag har sushi som väntar på mig i kylen och snart ska jag börja njuta fullt utav påsklovet. 36 dagar kvar till studenten! Härligt :)

I don't mind .


Freaking Spring .
RSS 2.0