And the historybooks forgot about us .

Ikväll åker jag! Det ska bli så härligt att komma iväg ifrån alltihopa ett tag. Nu är det dags att koppla ifrån alla måsten! Men innan jag gör det måste jag erkänna att jag (miss)lyckades spara 150 kronor av mitt studiebidrag. Jag hade ju tänkt spara halva.. suck. Men jag har faktiskt jobbat åt mamma i veckan och lyckats tjäna ihop lite pengar iaf. Man kan bara göra sitt bästa.

Pust .

Idag har jag varit duktig och suttit 4-5 timmar och lyssnat på hur det är att vara au pair i USA och hur man fyller i den stört långa ansökan för att få bli det. Efter det var det intervju på engelska! Till min förskräckelse klarade jag allt detta galant och nu finns det faktiskt en chans att jag hamnar någonstans mitt i USA någon gång i september för att stanna ett år. Hjälp! Läskigt.. men oj vad jag vill!

Water water everywhere, but not a drop to drink .


Kanske är jag trög, men jag insåg i början av veckan att american apparel äntligen har öppnat sin butik brevid kungshallarna vid hötorget! Som jag har väntat! Nu gäller det bara att springa dit och shoppa loss. Om man haft pengar förståss..

Lovar .

Åh åh åh, nu är det lov. Jag har inte riktigt insett det själv men jag litar på ryktet som går. Som bra avslut så föll Lovis över mig i en het (?) pose när jag försökte lyfta henne. Hon tog sats å jag tog sats och sen hamnade vi där på golvet. Liggandes i allt garv. Härligt!

På onsdag drar jag till Åre <3 skönt. Jag e så himla jäktad hela tiden för ingenting. Det borde man inte vara när man har lov. Men i Åre ska jag slappna av. Jag lovar.Hej å hå .

Idag har jag varit sjuk för andra dagen, men det betyder inte att jag inte lär mig något! Imorse lärde jag mig till exempel att man kan få klamydia i ögat. Det är ju något alla borde veta? Imorgon ska jag dock pallra mig till skolan så jag lär mig något lite mer.. vettigt. 

Snart är det sportlov! :D Can't wait. 

ps. Idag fick jag ett mail från en dam i USA som erbjöd mig 8000 dollar i månaden för att passa hennes två barn. Borde jag haka på eller? :P Kanske inte.. någonståns långt inom mig hör jag ellens röst ropa "akta dig för trafficking!"

Grey's .

Har ni hört? :D Grey's anatomy börjar igen på onsdag! Jag kan inte vänta. Förra säsongen var ju så bra.. åh åh. Det här blir härligt.


Över .

Så var den dagen över. Jag har redan fixat min dejt för nästa år så man slipper tänka mer på det. För jag brukar inte tycka att det är nån stor grej, 14/2. Men i år kände jag mig plötsligt ovanligt ynklig när jag stod på t-banan bland alla kära par för att åka å köpa sushi till mig själv och ja.. bara mig själv. Why, oh why? jag hade det ju underbart mysigt för mig själv!

Mitt hjärta räknas .

För det är ju faktist alla hjärtans dag.

Kväll i uppsala .


Jag har bara låtit det sova .

Jag börjar faktiskt få ordning på saker känns det som. Jag har energi till att göra läxor, träna, träffa vänner och planera över framtiden. Det har jag lixom inte haft på samma sätt innan. Då har jag mest gjort det utan energi.. om ni förstår. Men just nu e jag frisk :D and lovin it.

Igår hade jag och Annelie vårt traditionella kladdkakemöte. Det kändes bra för vi har inte träffats på ett tag.
Idag snackade jag med Ellen (<3) om framtiden och nutiden och.. dåtiden. Vi har ju verkligen känt varandra så länge vi kan minnas. Det är något speciellt med det.

Drömmen om sommarkläder .


I hope you feel the way I do .


I lördags chockerade solen mig genom att komma fram. Då kunde jag inte sluta berätta för mamma hur fint jag tyckte allting var med den. Sen försvann den men jag håller hårt i minnet. ^^
Jag har bestämt att jag bara ska använda hälften av mitt studiebidrag den här månaden och spara resten.. Just nu, en dag in kan jag meddela att jag bara har.. 14 kronor kvar. Hur ska detta gå?

Till sist: för er som gillade "i taket lyser stjärnorna" som bok. Gå och se filmen! ni blir inte besvikna.

RSS 2.0