Prepare .

Igår kom jag hem ifrån malmberget och mormor. Utanför mitt fönster regnar det och innanför provar jag höstoutfits och tar posebilder. Kanske borde jag sova istället? Fast jag erkänner att det är väldigt kul att hålla på.
Idag har jag storstädat och stört mig på internet som inte velat fungera. Det känns verkligen som hösten är på väg.. hoppas inte, även fast hösten e mysig i fantasin med koftor och varm choklad. När den väl kommer sitter man någonstans och huttrar och klagar över mörkret. Nog snackat. Nu ska jag faktiskt sova! 

Fave .


Yey !


Haleluja, H&M-katalogen har kommit! Som jag har väntat. I år var den mer efterlängtad än någonsin. Jag var så trött på h&ms kläder som jag redan gått igenom allt för många gånger innan och jag har (aningen töntigt, ja) gått in på deras hemsida var och varannan dag i hopp om något nytt. Och idag var det där! Coco Rocha, lika cool som vanligt och nya kläder! Jag skyndade mig till brevlådan och där låg den, katalogen. Haleluja.
Hur kan kläder vara så kul?

Harry Potter .


Igår såg jag senaste Harry potter-filmen! Dom som jag har pratar med om den verkade inte helt nöjda med den men jag tyckte den var riktigt bra. Det kanske är bra att jag glömt bort så mycket från boken så jag slipper sitta å jämföra hela. Jag tyckte det var roligt att dom hade satsat på humorn och kärleken.. Det passade bra. Jag är helnöjd! Gå och se den :)

You rock my world .


Hjälp. När jag nyvaken gick förbi badrumsspegeln imorse hoppade jag till när jag såg det här på mina axlar. Mamma kallar det soleksem men jag tycker det mer liknar en början på vitiligo som michael jackson hade eller något åt det hållet. Jag håller tummarna att det inte är det! Haha :)

Calvi !
Hotel song .


I'm back! Jag har inte övergivit min blogg för alltid, nej nej. Nu är jag tillbaka. Jag har varit på Korsika i en vecka och till skillnad ifrån Blondinbella och de andra bloggarna så tar jag totalt datorstopp när jag är utomlands. Jag tog inte heller med mig min mobil. Bara mig själv, bra böcker, en dagbok och musik. Och så massa kläder förstås. Jag älskar att komma bort ett tag ifrån verkligheten och det var precis vad jag fick göra! Hur som helst.. Nu är jag hemma igen.

Snyft .


Såg ni MJs minnesstund igår? Jag såg det och jag tyckte verkligen det var väldigt spännande att se. Precis innan programmet skulle sluta så kommer hans dotter Paris fram till micken och gråter och säger att hon älskar honom och att han var en bra pappa. Så fort hon ställde sig vid micken började jag gråta som en (hysterisk) barnunge. Jag hade inte ens varit tårögd men på en sekund började jag gråta. Det var för sorgligt. Det kändes bara så ärligt när Paris pratade. Många ändrade nog sin syn på MJ lite.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/en-gyllene-kista-tackt-av-blommor-1.907000

Vandring !


Marked .


Jag har gjort det! Jag har äntligen tatuerat mig. Nej, jag skojar. Det är inte på riktigt. Men jag fick det att se rätt verkligt ut på bilden, eller hur? Jag funderar på att tatuera precis det som bilden visar. Vad tycker ni?

Sommarklädd .


Lite nya kläder för sommaren. Jag har shoppat som en idiot i vår för att jag helt över en natt bytt stil. Som tur är var allt detta löjligt billigt så det var det värt! Vilken outfit gillar ni bäst? ;)

Keep on walking .

Jag fick precis en stor lust att blogga! Det var länge sen. Jag kanske borde försöka komma igång igen. I helgen har jag varit och vandrat med min kära vän Ellen och våra pappor. Det var stört jobbigt men väldigt roligt på samma gång. Idag har jag legat strandad som en val hemma på soffan av trötthet men imorgon är det nya tag!

Förövrigt längtar jag framåt i tiden. TIll höstkollektionerna i alla affärer, till usa-resan och till allt. Fast det är samtidigt väldigt skönt med sommar.. precis som den är. Men det där med nya kollektioner hade dom gärna fått komma med redan nu (eller inte för jag har inga pengar), Aja, nog snackat! VI hörs snart igen!


Ellen och jag i London. Imorgon kommer vandringsbilder!

Tyra + Michael?

Pappa bläddrade förbi ett program om Jackson på tvn för några timmar sen och jag insåg till min stora förtjusning att Tyra banks är med i slutet av "Black and white"-videon! Gosh, va vacker hon var när hon var ung! Det borde ni kolla in!
Tyra i videon!

RSS 2.0