Sail on .


I helgen var jag ute på Alvas land och igår när himmelen var klarblå stack vi ut på hennes familjs segelbåt. Det var andra gången jag seglade i mitt liv och det var stört härligt! Jag tror jag får se till att komma ut dit lite fler gånger :P haha.

I Don't Mind !


I onsdags stack jag ut till Djurgården för att fota Lovis och Agnes. Det blev massa fina bilder och kul hade man också. Det var toppen att få öva på att fotografera och jag tror faktiskt de blev nöjda!

Fy fan va jag e bra !
Dagen var precis så som jag ville ha den! Ashärlig helt enkelt. Antar att ni läst allt för många inlägg med "det började skittidigt med bla bla bla" så jag ska inte ge er något sådant. De flesta vet väl redan vad studenten innebär, en helt underbar dag helt enkelt. Ser ni tänderna? Ser ni min nya resväska och min fina stol? Jag låter bilderna berätta. :D

Update !

Idag har jag varit duktig tycker jag själv. Jag har jobbat (som jag ioförsig gjort nu i snart två veckor), sen träffade jag Lovis och drog med henne på mitt sommarprojekt som är att lära sig stockholm bättre. Vi vandrade runt på norrmalm som jag i stort sett inte känner till alls. Väldigt fint var det och det var Lovis med, hon var somrig och gick och funderade på vilken färg hon skulle färga håret. För er som inte vet så funderar Lovis på det varje dag året om, minst.
Hur som helst! Sen var jag barnvakt åt en minitjej på 6 månader och sen fick jag en tjej att köpa pizza istället för sallad på pizzerian jag satt på (ja, ur min synvinkel var det så).

För att sammanfatta mina hittills två veckor på sommarlovet som för övrigt varit fullsmäckat med grejer så har jag haft det bra! Förra helgen var jag hos Anni i Trelleborg och imorgon drar jag ut till landet med kameran redo under armen för midsommar.


Väntan .

Idag sitter jag hemma och pysslar med min ansökan. Sen har jag vart och röstat för första gången! Men imorgon händer något ännu större!! Jag tar STUDENTEN! Jag kan inte fatta att det är dags. Det har känts så overkligt och nu är jag svinnervös men det ska bli så kul :D Jag börjar bli stor..

Hej och hå

Idag blev mina tänder klara! Helt klara :) Precis lagom till studenten som är på måndag! Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket att göra. I veckan ska jag skicka in ansökningspapprena till au pair-resan som förhoppningsvis blir av i höst. För övrigt så känns allt väldigt bra just nu. Mitt största problem just nu är till exempel en finne på ryggen!
Är det inte härligt? :D Allt flyter.

RSS 2.0