In Between .



Hallå där ute!
Har ni haft en bra jul? Det har jag.. fast jag missade Kalle. Men jag kan inte klaga för jag fick underbar julmat och typ allt jag önskade mig i julklapp. Det var mysigt att få fira svensk jul efter så lång tid!

Vad händer på nyår då? Jag ska faktiskt upp till Sälen av alla ställen och passa småbarn medans deras päron är ute i backen. Jag åker på torsdag och kommer hem en vecka senare. Det blir spännande :)

Och nu mittemellan jul & nyår blir det rea-shopping! Kan man ju inte tacka nej till :)

Later!

X-MAS :D



God jul, allihopa! :)

Weirdish .

Heje :)
Hoppas ni haft en bra helg! Jag har haft en riktig myshelg. Har träffat släktingar, småshoppat lite, träffat Anni för första gången på EVIGHETER & Annelie för lite julshopping. Sen blev det julbak med Musse. Mycket mysigt!

Jag tror det var i veckan jag upptäckte något mycket märkligt. Jag hade precis kommit över det faktum att min tunga inte kunde göra ett enda coolt trick.. alltså typ vända den upp och ner. I skolan var ju detta en STOR grej :P
Sen så stod jag framför spegeln och plötsligt bara kunde jag! Tada:


Syns inte så tydligt men jag e MYCKET stolt ;) hihi.

Missing .



Okej, jag borde verkligen sova. Men snubblade över den här bilden precis när jag skulle stänga av. Har inte sett den sen den togs i stort sett. Det här är nere på Lake Washington med Aline & mumsiga thai-nudlar. När vi hade käkat klart och solen nästan gått ner så hoppade vi i sjön och simmade lite (hade bikinin under). Saknar Seattle. Det kommer jag nog alltid göra!

Me Likey !



Igår fick jag ett paket på posten. Det var en julklapp ifrån Korres! :) Nu förstår jag hur härligt det måste kännas som stor bloggerska att få massa grejer gratis på posten. Jag fick en liten body butter-tup och smälte totalt :) hur fin som helst ju! Och luktar gott gör den också :)

Mer sånt tycker jag :D

Halleluja .


Luciakonsert 2007 i stadshuset.

Glad Lucia :) hoppas ni haft en bra dag, allihopa! Ikväll har jag varit på luciafirande i st görans kyrka. Kände att jag ville gå och se ett luciatåg i år eftersom jag missade förra året.
Och så är det ju riktigt mysigt :)

Satt iaf själv där och mina öron njöt av amerikanska engelskan jag hörde bakom mig. Jag smed en liten plan (är man desperat så är man) att vända mig om när jag skulle gå ut för att liksom bara blicka lite bakåt, innan jag satt på mig jackan. Jag hade nämligen min "Seattle womens chorus"-tröja på mig.

Så när allt var slut gjorde jag som planerat och till min enorma förtjusning sa mannen som satt där "You're from Seattle?". Försökte spela cool men hela jag ljublade över att få prata lite engelska.. så lätt det kan vara att höja mitt humör ibland! Hihi :)
Imorgon blir det fika med Alva och en jobbintervju!

Chestnuts Rosted .



Sen har jag ju glömt att berätta hur det gick med min kör! Jag var tvungen att hoppa över att va med på stora julkonserten med alcazar. Hann bara inte med att öva in allt! Men nu i lördags var jag istället med när vi sjöng i kungsträdgården på julmarknaden! :) Nästa helg ska jag göra det igen!

Tyskland !

Jag har insett att jag varit en stört dålig bloggare på sistone! Har inte bloggat om varken london eller tyskland. Så jag kan ju göra det nu tänkte jag! Jag börjar med tyskland!
Sarah visade oss Köln, Frankfurt, staden där hon växte upp och så fick vi se lite av staden hon bodde & pluggade i nu. Utöver det fick jag testa currywurst och dricka min älskade chai tea latte typ 5 gånger. Det var hur mysigt som helst att bara vara med tjejerna igen och känna sig.. normal :P





All I Want For Christmas .


1. Manhattanbricka ifrån Svenskt tenn.
2. Liten skål ifrån Marimekko.
3. Michael Buble - Crazy love hollywood edition
4. Choklad!
5. Yes to carrots berry lip butter.
6. Mininecessär ifrån tiogruppen!

Det här är typ det jag önskar mig i jul. Om jag får en av de här sakerna blir jag hur glad som helst! Idag har jag och mamma bakat lussebullar och lyssnat på Frank Sinatra sjunga julsånger hela eftermiddagen. Nu börjar verkligen julen närma sig :)

:)

Hej bloggen!
Nu är jag glad igen! Jag sa åt mig själv i onsdags innan jag skulle sova att nu fick det vara nog. Sluta deppa! Det blir ju inte bättre för att jag är ledsen över att jag inte är i USA. Bättre att vara glad över det som e mysigt med stockholm. Och så vaknade jag på torsdagen med min american spirit och körde igen!

Ikväll har jag varit på ett trevligt 60-årskalas och imorgon blir det uppträdande i kungsan med kören och jobb på kvällen. Extra kul blir det för Ellen ska faktiskt hänga med och barnvakta :) mycket bättre än så kan väl inte ett jobb bli?

Just nu kollar jag på asos.com efter en ny fin klänning. Har faktiskt ingen fin vinterklänning så det e jag bannemig värd även fast kontot i stort sett står på 0. En liten julklappsklänning e jag värd! Får nog be Ellen att hjälpa mig välja dock..

Guess What .

Tittade på Skavlan i fredags och blev kär i den här låten och tjejen! Så cool :D


Bang, She Shot Me Down .

Hej bloggen.
Idag har jag haft en stört dålig dag. Det har liksom legat och lurat i mer än vecka och bara velat komma ut. Frustrationen. All den där himla frustationen för att jag inte hinner allt jag vill göra, för att jag prioriterar helt fel saker och för att jag aldrig blir nöjd. Jag har varit riktigt förbannad idag!

Så går det när man har stora kontrollbehov och man inser att livet inte blir exakt så som man planerat det. Nu känns det i alla fall lite bättre. Det här ska jag ta mig igenom. Och snart är det jul! TJOHEJ!

RSS 2.0