Where Do We Go From Here ?



Idag är en bra dag, men sorglig på samma gång. Väldigt väldigt sorgligt har det varit hela dagen. En stor klump i halsen och tårar i ögonen i lekparken. Samma klump igen på väg hem ifrån min kassa fotokurs. Det har inte hänt något eller så..

Men jag ska ju lämna Seattle :( Jag ska lämna den här underbara staden som varit mitt hem nu i nästan ett år.

Bara 6 veckor och några dagar. Är det någon som freakar ut så är det jag.
Tack och hej

1 2 3 .

Dagarna går. Ibland är man glad, ibland är man ledsen. Helgen var helt underbar men sen började inte veckan så bra. Förlorade det där jobbet som jag nästan fått så nu har jag legat sömnlös på nätterna sen dess. But I'm moving on! Idag hade jag faktiskt en riktigt bra dag, trots sömnbrist!

Det blev en sväng downtown för att fota inför min fotokurs. Jag är SÅ glad att den är över imorgon. Men som final måste man ta med sig 72 framkallade bilder som man tagit under kursens gång. Suck.

Aja, imorgon är det lönedag och sen är det i stort sett helg igen :) YEY
Bilder ifrån helgen kommer senare!




TGIF .

Hejsan!
Här sitter jag i pyamas och njuter av fredagskvällen. Jag har njutit mest hela veckan av att vara här.. det gäller ju att passa på nu. Bebis är gullig och börjar så smått snacka med mig. Hon stoppar fingret i näsan och säger ett jättegulligt "Nooou" :P man kan inte låta bli att smälta. Och killarna börjar fatta att hemfärden närmar sig för mig.
Igår sa Yatin i köket:

- Why can't you stay here for ever?
- Would you like that?
svarade jag.
- Yes! I don't want you to leave! And there's tons of coke and candy here so you should stay!

Haha så söt. Det kommer bli svårt att säga hej då. Men än är det inte dags iaf!
Sen idag satt jag på trappan ut till tomten och då kom Parik och la huvudet i mitt knä och sa:

- I'm in love with you..
- I love you too! Not really in the "i'm in love with you"-way but I love you as my hostkid.
Så tänkte han efter lite, frågade lite om vad hostkid innebar å så sa han:
- Will you love me more than your son you'll get when you're married? I hope you will..

Har jag sötaste ungarna eller vadå?
I helgen blir det att vandra runt i Mount Rainier National Park med Stefanie och på söndag blir det stranden med Laura! Och sen ska jag trycka in lite shopping i mitten av det. Så det så! Hoppas ni får en bra helg, allihopa!
Kram /Inez


8 .

Hej allihopa!
Hur har eran helg varit? Min helg har varit toppen! Igår hängde jag, Laura, Stefanie och en ny tjej som heter Aline downtown ett tag, sen blev det cheesecake factory och sen åkte vi ut till Fremont för att se The hangover utomhus på en parkeringsplats! Jättemysigt men vi fick vänta 3 timmar på att filmen skulle börja :P



Idag blev det au pair-möte på morgonen som faktiskt var riktigt trevligt! Sen skyndade jag mig hem för att hinna med min värdfamilj till Chuck E Cheese :D en restaurang för barn med massa spelautomater och sånt. Väldigt amerikanskt :P



Nu är det 8 veckor tills jag kommer hem! För varje dag som går får jag mer och mer hemlängtan, men jag blir också mer och mer ledsen över att behöva lämna Seattle och min underbara värdfamilj. Så det är verkligen dubbelt men ja, det ska bli väldigt skönt att komma hem! Vi ses snart, allihopa :) <3 saknar er!


Den här helgen har jag :

- Legat på stranden
- Badat benen i både stilla havet och i Lake Washington
- Ätit Salt water taffy!
- Troligtvis fått ett jobb till i höst! YEY :)
- Fått en STOR skrattattack på Johnny Rockets tillsammans med Stef och Laura. Servitören stod bredvid och fnissade nervöst.
- Fått en till jättestor skrattattack när vi senare kollade på Knight & Day. Så stört flummig film!
- Klippt håret
- Köpt två cupcakes till mig själv på Cupcake royale :D

- Haft en toppenhelg!


DC 4 .

Sista dagen var vi helt utmattade. Vi hade sovit lite varje natt och det hade vart 35-40 grader ute hela helgen. Vi tog oss ut vid elva på morgonen. Skyndade oss in på starbucks för lite AC-paus. Sen skyndade vi vidare till Cheesecake factory för lite med AC och sen fick vi verkligen bita ihop för att orka ta oss ända upp till Lincoln memorial. Sista dagen var den varmaste så vi var tvugna att ta paus varannat kvarter typ.

Men vi lyckades! Sen blev det Starbucks för att fira och sen blev det nån slags limo från hotellet till flygplatsen. Det var sorgligt att säga hej då till Sarah för nu kommer vi inte ses något mer som au pairer. Men vi ska iaf
träffas i Sweisch för skidåkning i vinter :) sådeså!




Synd att dom inte fattar vad jag skriver men jag hade iaf askul. Dom e verkligen underbara tjejer båda två :)

DC 3 .

På söndagen var det fjärde juli vilket är nationaldagen här i USA! Så den här dagen kollade vi på en lång helamerikansk parad med high school-bands, Miss teen-tjejer som stod och vinkade och log med kronor i håret och så några uppblåsta sneda gubbar!

Efter det blev det picknick i gräset i väntan på fyrverkerierna. Vi åt lite sallad och godis, Stefanie tog sin obligatoriska tupplur och sen var det i stort sett dags! Vi fick riktigt bra platser trots att det var så stört packat med folk. När fyrverkerierna var slut drog vi oss mot tunnelbanan. Synd att vi inte var ensamma om att behöva ta den.. vi fick köa för att komma ner för rulltrapporna i en halvtimme.



DC 2 .

På lördagen bestämde vi oss för att ta en turistbuss som gick runt typ hela DC där man kunde hoppa av och gå på hur man ville på massa olika stopp. Det var jättebra! Vi åkte hela turen och gick av för att kolla på John F Kennedys grav och vid vita huset. På kvällen blev det middag & Ben&jerrys i Georgetown, en jättemysig del av staden!




DC 1 .

Okej, jag har typ 500 bilder ifrån DC-resan och alla är jättefina. Hur sammanfattar man denna härliga resa i ett fåtal bilder och några ynkliga ord? Hm, jag får väl ta och försöka.

Första dagen anlände jag och Stefanie klockan 6 på morgonen i DC. Klockan var 3 på natten i Seattle och vi hade inte sovit en endaste liten stund på planet. Vi väntade en stund på att Sarah skulle komma inflygandes ifrån Albany. Det var hur härligt som helst att få se henne igen och vi var alla så glada att vara i DC!

Hela dagen var dock jag och Stefanie helt dödströtta och Stefanie somnade så fort hon lutade huvudet mot något. Klockan två fick vi i alla fall hotellrummet och kunde inte låta bli att däcka två timmar. Efter att vi tvingat oss själva upp blev det dags för bio. Jag fick hänga med på twilight-filmen. Stört kass film enligt mig själv men ganska kul att se ändå!



Sweden, Germany & Switzerland <3

Loving it .



Jag är kär i mina nya sandaler :) Dom är lite galna och hysteriska men ändå väldigt fina. Vad säger ni? Dom kostade 10 dollar på Urban outfitters rea! Köpte en klänning och ett annat par sandalar också för 10 dollar styck! Yey :)

För övrigt sitter jag i mitt rum och försöker låta bli att smälta bort. Det är 87 fahrenheit här inne vilket är lite under 30 grader. Jag dör! Nästan.

Mulle är helt tagen av värmen. Hon orkar knappt göra någonting och idag orkade hon inte hålla ögonen öppna när jag kört in vagnen innanför dörren. Så jag bar upp en sovande tjej till hennes säng och så sov hon vidare i 2 timmar. Lillpluttan!

Imorgon ska jag, Stefanie och Laura till Alki beach! Det känns inte som man orkar mer så mycket annat än stranden när det är såhär varmt! Men hey, det är helg! TJOHO :)

Back in town .

Okej, jag är tillbaka. Jag och Stef landade i måndagskväll helt dödströtta i Seattle och jag kom hem vid halv ett. Igår var jag ännu mer supertrött men nu efter 10 timmars sömn inatt orkade jag till och med två timmars extraarbete idag (ka-tching) 

Min lill-tjej börjar bli så stor. Idag drack hon vatten ur sin nya mugg och så drack hon lite iste från sugrör :) Jag är stolt! Sen blir hon också en mer och mer bestämd dam för var dag som går. Hon ska minsann klättra på vardagsrumsbordet och peta sig i näsan hur mycket man än säger till, jadå! Det blir konstigt att lämna allt här som man lyckats få så starka känslor för.

Om 9 veckor och 3 dagar är jag hemma igen. Läskigt men underbart härligt också!

Och för er som undrar, Washington DC var underbart!! Jag ska skriva mer ordentligt om det när jag fått Stefanies bilder. Men vi hade iaf hur kul som helst!



Och en sak till: Sommaren är här!! 30+ grader och strålande sol :) tjoho!
Vi hörs <3

To The Moon .



Okej, då var förslagen inskickade till Cultural care med datum att åka hem. Man får föreslå 3 datum som man vill åka och så bokar CC det som passar bäst. Jag kan inte fatta att det här äventyret är slut snart. Lite skönt men samtidigt väldigt väldigt sorgligt!

Checking In .

Okej, tillbaks för ett snabbesök i verkligheten. Jag jobbar tisdag - torsdag denna vecka och imorgon kväll åker jag och Stefanie till WASHINGTON DC :D Jag kan inte vänta! Det ska bli hur kul som helst och 35 grader varmt. Snacka om att jag ska bli brun! Sen ska jag se presidenten också, så det så!

Det var hur härligt som helst att ha päronen här. Att bara få ta det lite lugnt.. inte oroa sig över ledsna bebisar och så. Fast jag fick ju inte ta det sådär jättelugnt när jag tänker efter. Jag hade kör onsdag - lördag ifrån 6-tiden till elva. Sen var päronen jetlagade och väckte mig vid typ åtta och sen ville dom ut och se stan. Men jag kan inte klaga, det var underbart i alla fall!

Sen måste jag bara säga: Seattle Womens Chorus är den bästa kören i världen (förlåt lucem och sjung-nu, haha!). Jag grät efter att sagt hej då till alla. Vi uppträdde fredag & lördag med 3000 pers i publiken som bara jublade åt en när man sjöng. Och alla i SWC är så himla trevliga!
Alla som visste att jag sjöng min första konsert med dem på fredagen sa grattis och min "syster" gav till och med mig en present :) Önskar jag kunde sjunga vidare med dom.. konserterna var en av de coolaste sakerna jag gjort i mitt liv faktiskt.

RSS 2.0