Cupcakes !

Åh :) Jag har verkligen blivit cupcake-kär den senaste tiden! Min värdpappa köper alltid cupcakes när någon fyller år så förra helgen när Mulle fyllde år så frossade vi cupcakes. Han köper alltid från samma ställe, det bästa i Seattle. Men jag kollade runt lite på google och insåg: det fanns något ännu bättre! :D




Så idag släpade jag med Stefanie till U-village för att testa den andra sorten! Vi köpte med oss två, shoppade lite när vi väl var ute och sen blev det att åka hem till mig för att boka biljetterna till DC! Så nu är det gjort och vi är två fattiglappar! Men det är det värt :)

Sen hade min värdpappa rätt också, det andra stället är bättre!


Helgens shopping!

Vad som väntar :



- På onsdag kommer mams & paps hit ifrån Sverige! Jag får ledigt torsdag-måndag så vi hinner umgås och sen drar dom vidare till Australien!
- På fredag och lördag har min kör konsert!
- På torsdagen veckan efter åker jag och Stef till Washington DC och möter upp Sarah för att fira USAs nationaldag
- I Augusti kommer Lady Gaga hit! Det får jag inte missa :)
- I September innan jag åker hem till Sverige igen åker jag och värdfamiljen förhoppningsvis till Santa Monica, California! Jag har redan bestämt att jag ska åka jetski!

Så ser de stora planerna ut fram tills att mitt år är slut. Men jag hinner nog klämma in en hel del mer också! Vi får väl se :) Hur ser er sommar ut?

Good Song .

Halloj :) Här sitter jag och njuter av helgen! Eller ja, jag råkar jobba just nu men det gör inte så mycket. Ungarna sover och värdföräldrarna är på cirkus. Själv sitter jag och äter indiskt godis och kollar på "She's the man" på tv. Sen är jag väldigt glad över mina skor jag köpte idag när jag var på stan med Laura! 9 dollar kostade dom på Urban Outfitters! Fina va?



Imorgon blir det IHOP med Stefanie och sen ska vi boka flygbiljetter till Washington DC! Vi ska nämligen se presidenten på 4 juli!

Hoppas ni också har en bra helg! Kram


The Cirque !

Hej bloggen!
Jag har precis sett den bästa showen någonsin! Ja, i alla fall helt klart en utav dom! Jag har sett Cirque du soleil och deras show "Kooza". Det var helt stört coolt! Cirkustältet var ute i ingenstans så det tog ett bra tag för mig och Tsui mei att ta oss dit och sen hem men oj vad det var värt det!




Älskar när man ser nått så här bra och man får en så kick utav det!
Man blir så inspirerad :D Ja, jag blir väl ingen cirkusmänniska direkt men jag får en jättelust att vara kreativ! Åh så härligt :)


Gasworks .




Igår hade jag en ashärlig dag med Stefanie i Gasworks park! Eller ja, vi vimsade runt lite i capitol hill först och sen åkte vi downtown för att spela på spelautomater :) Men allt var mysigt och parken var hur fin som helst och helt packad med somriga människor! Jag och Stefanie är som små fnissiga tonåringar tillsammans typ :P ganska kul!

Idag har jag jobbat extra för att få ihop lite pengar till en flygbiljett till Washington DC över "fourth of july" (nationaldagen) vi hoppas på att få se Obama hålla tal och sen är det parad och alla möjliga grejer!

Hur som helst så jobbade jag extra, först på förmiddagen. Jag och killarna dekorerade hela huset med ballonger, sen blev det födelsedagskalas för Mulan! Hon fyller 1 år imorgon :) Och nu jobbar jag igen! Värdföräldrarna ska ut och äta 6-rätters! Haha. Aja, jag kan inte klaga på att tjäna pengar när barnen sover!

What a difference !

Hej allihopa!
Sommaren har kommit till Seattle :) förhoppningsvis för att stanna! Så nu känns allt mycket bättre igen! Jag åt precis min första utomhusfrukost i Seattle för i år! Fruktsallad och juice :) mums! Idag ska jag och Stefanie åka till gasworks park och ha picnick och sola! Det blir härligt! Bilder kommer senare!



Oj, vad allt känns lättare när solen skiner!

Butter .

Den här våren börjar bli utdragen nu alltså.. det har ju vart vår sen typ.. februari. Likadant väder hela tiden och blommorna blommar. Tydligen kommer sommaren ofta i Juli här. Vi får väl hoppas på det!

Jag är lite butter måste jag erkänna, över att Sverige är så himla fint just i år när jag e borta och nu får alla sommarlov. Men vad får jag? 10 semesterdagar på ett år! Man tackar.

Okej, jag ska rycka upp mig jag lovar. Men ibland blir man bara lite trött.



Om man ska se det ljusa i det hela så har jag fått en framtida jobbplan och Mulle promenerar fram och tillbaka hela dagarna och klappar händerna. Och jag bor ju faktiskt i USA och ja.. jag har det riktigt bra!

MEN jag saknar er! :( Mams & paps, katta, landet, vännerna! Ni väntar väl på mig?

The Underground Tour .

Igår gick jag och Anne på underjordisk guidad tur! :) Under Seattle fanns det tydligen en hel stad som hade blivit begravd för länge, länge sen. Det måste ju kollas in, tänkte vi och så blev det!
Väl där fick vi gröna "åkband" och sen bar det av under jorden. Tyvärr blev jag rätt så besviken när jag kom ner. Det var ju bara som en liten källare! Eller, ja nästan i alla fall! Historierna guiden berättade var väldigt intressanta dock men mycket mer än så var det inte. Men det var ändå väldigt kul att ha det gjort! :D



När jag kom hem på kvällen frågade min värdpappa vad jag tyckte och jag sa "Det var ju inte så jättespeciellt.. Det var ju nästan som en källare" och så sa jag till killarna att nu kan vi göra underground tours i våran källare. Och så blev det också! Min 6-åring höll i en guidad tur av vårt lekrum :) Mycket underhållande!
Hoppas ni fick en bra helg i sommar-Sverige!



We're Gonna Be Fine !

Imorgon händer något sorgligt, och det menar jag verkligen. Sarah, min tyska kompis som kom samma dag som mig till Seattle, gick in i rematch för två veckor sen och ska nu lämna mig och Seattle för att åka till en ny familj på andra sidan USA. Vi som skulle göra hela den här usa-grejen tillsammans! Men vi kommer iaf mötas i Washington DC om en månad då vi ska fira nationaldagen! :)

Igår var Sarah och Stefanie här för Sarahs sista dag i Seattle (dom bor i en liten håla en bit bort) och det var faktiskt helsorgligt. Fast ingen av oss ville erkänna det. Nej då, "It's gonna be fine!" och sen sekunden senare vart det knäpptyst och alla visste att vi tänkte på samma sak. Tänk om det inte blir fine? Tänk om vi saknar ihjäl oss och hon inte trivs?

Äh, nej.. så ska vi inte tänka! IT'S GONNA BE FINE!



Imorgon hämtar dom upp mig 5.30 för att åka ut till flygplatsen och säga hej då :(

My Sparklie Has Arrived !



Titta vad jag fick i tisdags på körövningen! :D Min efterlängtade "sparklie", SWC kördräkt som man ska bära på alla konserter! nu känner jag mig som en i gänget! Synd bara att jag åker hem efter den här konserten men jag får njuta så länge det varar! Denna kören är helt underbar. Och dräkten är inte så pjåkig den heller, eller vad tycker ni? :)

Why Live Life From Dream To Dream .

Hej bloggen. Det var ett tag sen nu. Jag har haft fullt upp och sådär, ni vet.
I helgen blev det ju min efterlängtade SATC-kväll med några tyska tjejer och det var riktigt roligt! Det enda tråkiga var att filmen verkligen sög. Och det kommer ifrån någon som verkligen älskar SATC. Men nej, den var verkligen helt och hållet dålig. Sen hände det lite andra småsaker! Inte mycket att skriva om!

Sen har jag haft kör igår, sånglektion ikväll osv! Imorgon tror jag att det blir till att åka ut till min 7-årings skola och kolla på ungarnas konstverk och höra dom läsa lite texter dom skrivit. Han bjöd ju in mig så jag får väl se till att komma!

Och sen är det bannemig helg igen! Hej och hå vad tiden går! :D
Hur har ni det i Sverige? Fint väder gissar jag för det e inte mycket aktivitet i min kommentarsbox! Jag hoppas ni njuter :)

Vi hörs! <3

RSS 2.0