Follow The Track .

Något jag verkligen har börjat hata är att promenera i regnet. Det har jag gjort i stort sett hela veckan nu för visst ska väl ungen på promenad! Jorå! Vareviga dag vandrar jag omkring tills jag är dyblöt medans bebisen sitter under sitt regnskydd och sjunger. Nu får det vara nog!

Passande att det är helg nu då :) Och att jag fick sluta två timmar tidigare! Så nu hinner jag raka benen ordentligt och piffa till mig till ikväll! Haha. Synd bara att strumporna ska vara så himla blöta fortfarande..

Yey !

Om två dagar händer något stort. Något väldigt stort! Sex and the city 2 har premiär :) I'm so excited!! På fredag ska jag och några tjejer äta sushi på sushi land och sen är det äntligen dags att se den! Den är antagligen inte lika bra som första men vad gör det. Det ska bli stört kul i alla fall! Det är vad jag längtar till just nu!


Let It Rock .

Jag tror jag har drabbats av någon slags otur. Den här helgen tog banken nämligen 70 dollar av mig å sen tappade jag en 20-lapp. Igår hade jag så stört ont i huvet när jag var på kören och varje gång jag går ut verkar det börja regna. Men det är väl inte hela världen i alla fall.

Jag fick ändå en jättehärlig helg med Sarah och Stefanie. Vi firade Stefanies födelsedag med hennes värdfamilj hemma hos dom och sen hade vi vårt slumberparty med ansiktsmasker, sorglig tjejfilm och godis! Dan efter blev det brunch på IHOP och sen köpte jag med mig FYRA munkar till mig själv ifrån krispy kreme. Det kändes som jag var värd det :)



Sen igår, efter kören så sa Connie, som skjutsar mig att hon kände nån som kunde ge mig gratis Thai-massage. YEY :)

Så jag får ändå lite tur ur oturen och det är ju alltid trevligt!

I'll Be Fine !

Tjolahopp!
Det suger rätt hårt att jobba såhär mycket som jag gör just nu. Inte så mycket för att det är 10 timmar utan mest för att jag och bebisen i stort sett är fast, ensamma i ett hus i 10 timmar. Hur kul kan man ha det liksom? Speciellt när det regnar som idag. Killarna är hemifrån mycket längre på dagarna just nu och i vanliga fall har jag ju värdpappan och prata med på dagarna. Men jag försöker underhålla oss båda så gott det går. Spelar musik, leker på alla våningarna, busar.. hej och hå!

Ikväll struntade jag i sången och stannade istället hemma och långduschade, käkade tårta och kollade på the city. Det hjälpte i alla fall lite! Sen fick jag ju nya byxor hem också ifrån urban outfitters :D

 (klicka för att se)

Vi hörs!

Sunny Seattle :)

Men hej bloggen!
jag har haft en riktigt bra lördag! Först hade jag målarkurs och sen träffade jag Sarah. Vi planerade inför vårt kommande slumberparty & vår sex and the city-kväll som snart kommer upp! Vi har två roliga helger att se fram emot! Efter att vi planerat lite så åt vi mat på den vanliga kina-restaurangen och sen såg vi en äkta chickflick. Mysig dag helt enkelt!

De enda bilderna vi tog idag var när vi posade med en gigantisk metallgris.. fråga mig inte varför. Det var även med Sarah's kamera så det blir tyvärr inga bilder ifrån idag heller..

Däremot kan jag visa mitt första konstverk som jag skapat på min målarkurs ;) hihi
TAADA:


Living Is Easy .



Såhär i efterhand kan jag erkänna att gårdagen sög rätt hårt. Det fanns inget att äta hemma, städerskan var här vilket betyder att bebisen inte kan sova och sedan vaknade bebisen upp med ett skrik efter sin korta eftermiddagsnap. När det blev kväll var jag så trött och hungrig att jag bara ville gråta.

Idag, däremot är allting mycket bättre! Min värdpappas syster kom över med lunchmat till mig, bebisen har sovit bra och vi hade det mysigt i lekparken efter lunch. Och så är det TJUGOFYRA grader ute! Snacka om härligt! Snart är det ju försjuttsingen dags att byta till shorts :D

Sommaren är här och imorgon e det fredag! TJO :)


Just Do It !

Igår när jag vaknade berättade min värdpappa att han skulle åka till Indien idag. Hans pappa hade blivit sjukare den senaste veckan och nu verkar det som att han inte kommer klara sig. Så min värdpappa får kasta sig på ett flyg igen. Och nu är jag ensam med en liten bebis 10 timmar om dagen igen! Trött blir man, men annars går det bra!
Nu sitter jag precis ner och vilar för första gången sen klockan åtta imorse. Välförtjänt!

Aja, back to work!

The Sticky Note !


Tänk vad en post it-lapp kan göra en lycklig!

När jag stod och väntade på att min skjuts skulle komma så vi skulle kunna åka till kören så står killarna runt mig som vanligt och snackar. Så säger sju-åringen "vänta, jag måste hämta något till Inez" å så springer han upp på sitt rum. Ner kommer han och ger mig den här! En liten post it-lapp med texten "never leave! Your mine!". Jag trodde att mitt hjärta skulle smälta där för en sekund.

Jag läser lappen för 5-åringen och han säger "skumt.. det är som att han älskar dig!" och då blir 7-åringen dödstyst. Jag bryter snabbt tystnaden och säger "Men det kanske han gör också. jag älskar i alla er båda två. Älskar inte du mig?" och då dröjer det inte länge innan jag hör ett "jo!" :P

Det här har jag gått och smålett åt hela kvällen.. Att 7-åringen som var så kritisk till hela au pair-situationen först, nu ger mig en sån här lapp. Och han är inte sån som öser ur sig saker. Jag vet att det ligger tanke bakom de små orden.

ÅH <3 hur ska jag nu kunna åka hem? Jag har verkligen världens bästa värdbarn!

For Who I Am .

Gud vad jag älskar Seattle på sommaren! För nu börjar den verkligen närma sig! Hela stan är grön av alla träd och det börjar bli varmare! Hela helgen har vi haft runt 20 grader och strålande sol. Helt underbart!


I väntan på bussen..

Idag bestämde jag & Anne oss för att gå till Alki beach och hänga där. Det var hur härligt som helst. Bara en jättelång strand, massa fina berg om man kollade åt ena hållet och vände man på huvudet så såg man hela downtown! Hur fint som helst :)





När vi hade hängt där ett bra tag blev det lunch på en fiskerestaurang. Amerikanska calamaris (= alldeles för friterade) för min del och hamburgare till Anne! Sen blev det glass på baskin robbins. Jag fortsatte på det amerikanska temat och tog pepparmint glass med marschmallowsås :) riktigt mumsigt faktiskt!

Sen tog vi bussen downtown för lite strosning kring pioneer square och kvällen avslutades med subways! MUMS :)



Sleep .



Det är väl dags för mig att försöka varva ner och sova. Har ju trots allt målarkurs tidigt imorgon (aldrig mer ska jag ta en kurs som är på lördagmornar) och sen har jag en busy helg. Okej, dags att packa undan dagens spår! Natti <3

I Dream .

Det här har varit den bästa fredagen på länge! Inte kanske den delen att jag inte fick någon rast och jobbade 10 timmar med en bebis och en sjuk 7-åring på mitt ansvar.. Men att jag och ungarna tog oss till parken var ju desto roligare! Väl där kom glassbilen och 7-åringen kollade på mig med puppy-eyes och berättade att han bara fått köpa glass ur glassbilen en gång (!) och att han var väldigt sugen! Jag svarade att tyvärr, jag har bara en dollar på mig. Men om du vågar gå och fråga om det finns någon glass under en dollar och det gör det, då köper vi den!
tydligen finns det glass här i usa för 99 cents..

Sen vandrade vi hem, bebis i vagn, en 7-åring med glass i handen och jag med dåligt samvete. jo, för jag visste hur ledsen 5-åringen skulle bli när han kom hem och fick reda på glasshistorien. Så när han kom hem så skyndade jag mig att berätta den själv och sedan avsluta med "men om du vill så kan vi ta en promenad till affären och köpa en till dig med!"
Det ville han.

Så jag och bebben fick oss två promenader. Det var ju extra trevligt eftersom det var sisådär 20 grader ute! Allt det där gjorde faktiskt min dag. Att få se killarna sådär dödslyckliga över lite glass och att få vara ute och leka med dom! härliga grejer :)


32 .

Okej, nu har jag varit i det här landet i 32 veckor! Tiden bara rullar iväg.. jag hinner inte med! Men kul har jag i alla fall! Igår hade jag tänkt att gå ut och jogga, testa att gå till downtown, fota osv. Istället vaknade jag upp och kände mig helt hängig. Så dagen spenderades i mitt rum och sen somnade jag vid 10. Det var faktiskt rätt skönt!

Den enda gången jag lämnade rummet var för att ta en promenad till Walgreens för att köpa lite godis. På vägen ut sprang killarna som så många gånger förr fram till mig och kastade sig om mina ben. "Don't let her go!!" skrek dom om och om igen. Varför inte? frågade jag. Jag kommer ju tillbaka! Då lyfter 7-åringen på huvet, kollar på mig och säger "Becuase you're the best" :) mitt hjärta smälte!

Sen kom dom överens om att det var smartast att släppa mig.. för då skulle jag ju komma tillbaka snabbare! Det gjorde min dag. Sen hjälpte jag en dam med hennes matkassar. Det gjorde mig också glad :P hihi.

Okej, nu är jag redo för 32an!


God Natt !

Ville bara titta in och säga.. god natt? God morgon till alla i Sverige! Jag har haft en snurrig dag som slutade jättebra faktiskt.

Den snurriga delen var att jag bland annat åkte helt fel med en buss, blev tillsagd att gå av bussen 17 kvarter före jag skulle gått av egentligen, missat min målarlektion och köpt målarmaterial för 63 dollar. Ja, det var väl det sämsta med den här dagen.

Sen lyckades jag hitta en fin randig tröja på Urban outfitters, jag fick se en amerikansk första maj-demonstration, jag fick se sisådär 10 svenska flaggor på rad downtown och till sist fick jag en riktigt härlig kväll med min Schweiziska vän Stefanie.

Ja, det positiva vägde faktiskt över och dagen vart ändå rätt lyckad :)
det ska nog morgondagen också bli! Vi hörs <3

RSS 2.0