The Week .

God morgon!
Den här veckan har jag verkligen flängt runt hur mycket som helst. Skönt att få saker gjorda men jobbigt också! Det roliga har väl varit att se harry potter med Ellen, sjunga i kören och så var det rätt kul att jobba i måndags. Synd bara att jag har gjort minst 1000 saker till och att jag imorse vaknade med feber.

Allt blir ju lite knepigare då, men äh! Vad gör lite feber :) Jag ska ju till Tyskland! Jag ska träffa Sarah och Stefanie, mina bästa vänner i Seattle! Det ska bli underbart minst sagt! Inget kan stoppa mig idag! Det skulle vara den där snöstormen då..

Nu är det .. ?

Idag har jag varit i skolan, gått på stan och sen vart på körövning! Det var kul att komma tillbaka efter min förkylning! Jag fick en hel påse med glittriga kläder och så fick jag öva med Alcazar! Ja, min häftiga nya kör som fortfarande känns sådär lite läskig, ska ha julkonsert med dem den 5de december! Det blir kul det :)


Här är vi med Alcazar! Kan du se mig? ;)
bild tagen ifrån Alcazar-tess: http://blogg.mama.nu/tess-blogg/

Igelkotten !Igår var jag & päronen och såg en helt underbar film! Igelkotten heter den. Den är fransk och handlar om några personer i ett fint hus. Dörrvakten, Paloma som är 11 år och så deras nyinflyttade granne! Den borde verkligen alla se :) den är i samma klass som "tillsammans är man mindre ensam" tycker jag!

Idag då? Jag vaknade kvart i tio, gick ner och satte på en tvätt, kollade ut genom fönstret på allt regn och gick och la mig igen. Sen efter det har jag tvättat klart, käkat & sovit lite till. Senast jag vaknade så hade det blivit mörkt ute! Ja, så var det med den dagen :) Det är väl okej att ha sånna dagar ibland också, eller hur?

<3 H&M


Winter .

Jag skulle kunna protestera och klaga i alla evigheters evigheter på hösten, vintern, slasket och rusket. Men vad hjälper det till? Ibland blir jag så ledsen när någon tant sitter och klagar på allt och jag bara tänker: har du inte fattat än? Det hjälper inte! Man blir bara mer bitter för varje år som går och inte blir det mindre slaskigt. Då är det bättre att köpa fina vinterkläder och bara göra det bästa av saken.

Så idag stack jag ut och köpte en mössa och ett par vantar. Första mössan på typ.. 5 år :P Och inte klagar jag för det heller! Aja, hur som helst! Här är den :)


+

Dagens yey:

- jag har fått upp en fin hylla på min vägg!
- åker till london om två veckor
- insåg precis att englands Boots, vilket jag tror i stort sett motsvarar typ Walgreens i USA, har ALLA mina favoritskönhetsprodukter!
St Ives face scrub, vaselines handkräm..
åh ja.. det känns helt underbart!
- åker till tyskland om tre veckor!
- Har massa jobb i veckan = shoppingpengar till London!
- Det känns rätt bra att vara i Stockholm och snart är det svensk jul!

Dagens ney är dock att jag har världens himla förkylning. Jag som skulle träna imorgon..

RSS 2.0