Stick to you .Ikväll känner jag mig ganska nöjd.
Jag har vart hemma i Sverige i sisådär 45 dar och fixat jobb, skola & underbar kör. Allt det nödvändiga i alla fall för tillfället. Idag gjorde jag första provet på matte B-kursen och för den första gången på väldigt länge kan jag faktiskt slappna av. Imorgon bär det av till landet där jag inte varit sen augusti förra året och då ska jag slappna av ännu mer :D Precis vad jag behöver!

Tack och hej <3

L L L ... LOVEÅh, vad jag gillar min lilla musiknot :)

Zero .Hej bloggen.
Lite shopping lyckades jag väl med i fredags.. men inget direkt värt att nämna och shoppingsuget är fortfarande på max. Låt mig få ett jobb snart, snälla?! Annars lunkar dagarna på. Ingenting händer typ och därmed ingenting direkt att skriva om. Sorry!

Skriver när något över huvud taget hänt.


Socks .

Imorgon ska jag shoppa. Det har jag bestämt. Jag har haft abstinens sedan jag shoppade mitt sista amerikanska plagg den.. 11 september skulle jag gissa. Det har gått 40 jäkla dar och jag har inte ens shoppat.. strumpor. Jag vill shoppa strumpor! NU!!!

Imorgon blir det av. Jag bara måste köpa något. Sen att jag är halvt pank och arbetslös är bara en värdslig sak. För här ska fasiken shoppas. Jag återkommer med resultat.

And for the folks that don't know me at all:
Hi, my name is Inez and I'm a shopaholic.

HI INEZ.

Bam bam .Försöker tänka positivt i det här virrvarret av känslor. Men ta mig till något nytt, något spännande! Ge mig ett jobb att gå till, en ny frisyr och en fin kofta. Ge mig en vältränad kropp!

Men så igen, jag har ju bara vart hemma i några veckor. Och jag har ju trots allt kommit med i en ascool kör. Alltid något att glädjas över och det gör jag! Tjo.

Natteflum .

Hej allihopa :) förlåt för dålig uppdatering! Det känns som att jag har behövt landa lite här i Sverige och det tar verkligen längre tid än vad jag trott! Jag snackar fortfarande svengelska hej vilt och kan inte låta bli att tänka på vad barnen har för sig. Det är verkligen en stor omställning!

Igår fick jag dock verkligen känna att det var skönt att vara tillbaka här. Jag sov hos Annelie i hennes nya lägenhet och vi flummade typ exakt lika mycket som vanligt! Det var minst sagt underbart! Vi började spela in en galen video till Natteravn, den där danska låten. Och det fortsatte vi med tills vi grät av skratt och klockan var två på natten. Så kan det gå :) och vi som skulle gå och lägga oss tidigt!<3


RSS 2.0