Hello .

Okej, nu börjar jag känna mig redo att sammanfatta allt som hänt de senaste 3 veckorna här! Men än är jag inte helt återställd. Sover fortfarande typ 12 timmar om natten av ren utmattning. Ja, det tar verkligen på krafterna att flytta! Och jag har ju inte bara gjort det en gång utan två! Hej och hå :)

Det känns som en evighet sen jag lämnade Seattle.. Men det var verkligen en av de svåraste sakerna jag gjort. Att säga hej då till barnen var hur jobbigt som helst. Jag som kände mig beredd att åka hem blev plötsligt bara jätteledsen och det var med tårar i ögonen jag landade på Arlanda.

Men hem kom jag iaf. Med väskor på 23 + 23, carry on med två datorer och en stor handväska. Och sen fick jag skicka hem 13 kg på posten i slutändan!Det var en chock att komma hem. Även fast jag är glad att jag valde att göra det så var det mycket känslor och frågor som dök upp. Vad vill jag göra med mitt liv? Vill jag bo i Sverige?

Efter åtta dagar på svensk mark var det dags att flytta igen. Ifrån mitt barndomshem till en lägenhet i stan. Det kändes bra att flytta.. men sorgligt på samma gång såklart!Sen har jag också hunnit med att träffa en familj som jag ska jobba lite hos i höst och testat på en ny kör. Och så har jag ju träffat alla mina kompisar!! :) det var det bästa! Som jag saknat er <3

Okej, det har hänt så mycket den senaste tiden att det är nästan är omöjligt att få ner allt jag vill få ner. Men I've been busy to say the least :) Glad är jag iaf att vara tillbaka! C YA

Paus .

Två flyttar på mindre än två veckor = dålig blogguppdatering!
Snart är jag igång igen. Måste bara packa upp sista lådan och få igång internet i lägenheten

Efter det ska jag berätta om hemresan osv! <3 vi hörs

First & Last .


I'm off to my last au pair meeting and my first Scavanger hunt! CU <3


Bumbershoot .

Yey :) Jag har lite tid över! Ska passa på att skriva ett litet inlägg om i måndags då jag och Aline gick på bumbershoot festival! Det är typ den största festivalen i Seattle och bumbershoot är tydligen ett skumt ord för "paraply" eftersom det oftast regnar när festivalen pågår (det är ju trots allt Seattle vi snackar om).Hur som helst, vi gick dit, stod i regnet och käkade kebab och sen lyckades vi se väldigt underhållande stand up comedy, käka corndog (finally) och sen avsluta kvällen med det jag mest såg fram emot: se MARY J BLIGE!! Hon var helt stört bra och jag stod i regnet och bara njöt!

Det var allt om det! And btw, i Sverige är jag officiellt 20 år nu!

Wait .

AAAH! Jag hinner inte med! Kan någon bromsa tiden en aning? Ge mig en vecka till! Imorgon när jag vaknar har jag fyra hela dagar kvar. FYRA! Kan inte ens fatta att det är sant.
Jag som tänkte blogga om min roliga vecka har sisådär ingen tid över huvud taget att göra det på. Men jag har iaf packat klart mina väskor.. och bra nyheter: Jag kommer komma hem med alla mina grejer! Det är möjligt :D TJOHO!

I'll be back.


To The Ball Game !

I söndags var jag som sagt på baseball! Det var faktiskt riktigt kul att kolla på, till min stora förvåning! Connie, min körkompis förklarade snällt alla regler och så frossade vi i amerikanska onyttigheter. Det blev en footlong hotdog, chokladdoppade jordgubbar, kettlecorn & sockervadd :) Yum!

Sen vann också the Mariners, seattles lag som i vanliga fall suger rätt hårt. Så det var kul också :) och under ett tillfälle i spelet skulle hela publiken stå upp och sjunga "take me out to the ball game" väldigt bra sång måste jag säga!


taget från youtube.. såhär låter det :)


Uppe vid platserna vi köpte! Sen var det inte fullsatt för det var en långhelg så vi flyttade ner till första nivån istället :) Perfekt!


Jag och Connie! :) Otroligt snäll dam!


Handslag efter matchen :)

YEY :) Om ni har chansen att se en baseball-match, gör det! Det är askul :)

10 .

Och då snackar vi inte veckor utan faktiskt DAGAR! TIO fjuttiga dagar tills jag lämnar Seattle och USA. Men jag börjar faktiskt känna mig rätt redo. Alla mina närmsta vänner har redan åkt hem och jag har lyckats bocka av hela min shoppinglista :D Ja, jag är nog redo!Ikväll blir det jobb för att mina värdföräldrar ska på massage och fira sitt 10 års-jubileum! :) Det är dom värda! Och tack och lov har jag inte tre ungar att ta hand om hela kvällen utan bara en! Tjohej!Imorgon kommer bli en bra dag! Jag ska nämligen till min första (och sista) gudstjänst här i USA i en afroamerikansk kyrka! Sen efter det blir det Baseball och jag ska minsann se till att få tag i en Corndog!Sen ser veckan ljus ut också. Min SISTA jobbvecka. Ungarna börjar skolan och jag har roliga planer! Vi hörs & ses! <3

What's going on .

Här händer det grejer!
Om exakt 2 veckor kommer jag befinna mig i Sverige! Helt jäkla galet och läskigt känns det men samtidigt ska det såklart bli stört kul att komma hem också!
Idag är inte Mulle hemma.. hon har nämligen börjat på dagis (!!), jag råkade rekommendera det för mina v-föräldrar och nu kommer jag inte få ha min lill-tjej hemma något mer tills jag åker. Bara på helgerna såklart!

Så jag passar på att göra lite andra grejer. Som att shoppa till killarna, tvätta lakan och sortera Mulans kläder! Imorgon blir det till att ta ut killarna på äventyr!

Gosh, kan inte fatta att jag inte har mer än en full jobbvecka kvar!
Men jag ska jobba på det.. att fatta alltså. för det går ju liksom inte att vända nu!

Vi hörs :)

RSS 2.0