Jag Vet .

Jag har inte skrivit på evigheter. Men nu är jag här! Har ju inte tid att sitta vid datorn när solen skiner! Jag jobbar på på förskolan och just nu sitter jag här och lyssnar på Robyn när hon sjunger svenska låtar. Fint! Nästa helg tävlar min kör i nordiska mästerskapen för barbershop :) Det blir grymt!Ville bara att säga att jag lever å mår bra och hoppas ni gör det samma!

Scrub It .


Åh, Anatomicals kommer till Sverige! Tjoho :) Jag har ju en av deras produkter i duschen redan nu som är asmysig. Ska lugnt köpa något mer nu när det finns här! När jag kom hem ifrån USA i höstas fick jag en chock vad lite olika märken på skönhetsprodukter det fanns. Men det känns faktiskt som att det håller på att bli bättre! (Eller så är det bara jag som vant mig tillbaka?)

Glad är jag iaf!

Bang .

Innan jag ska sova måste jag bara berätta!

Idag fick jag en frisbee i huvudet ute på dagisgården där jag jobbar. Jag blir helt snurrig och det enda jag kan få fram när ungarna kollar förskräckta på mig, även fast jag vet att det inte blir helt rätt är "Oh, it's okay, it's okay!"

Ungarna kollar frågande på mig och till slut får jag fram ett "Åh, det gick bra!" 

Knas? 

Spring För Livet .

Okej, bloggen är tråkig just nu. Skärpning ska det bli!
Men jag måste bara säga: ÅH VAD JAG ÄLSKAR VÅREN! Trots att jag faktiskt lyckats rätt bra med att inte klaga mig igenom vintern så är det verkligen underbart att den nu är borta för några månader! Bara en sån sak som att kunna strosa hem efter träningen och andas djupa icke iskalla andetag.

Och sen när jag kom hem ifrån kören ikväll så var sanden borta. Helt totalt väck var den när jag kom upp från tunnelbanan. Underbar känsla! Eller hur?

Det händer faktiskt massor just nu. Även fast man kanske inte skulle kunna tro det med tanke på min tomma blogg! Stå ut, mates <3

Life Flows .

Det känns som att livet flyter bra nu :)
För en gång skull får jag saker gjorda och jag har det jag behöver. Härlig känsla!
Nu är det vår också :D

Other .

Förutom att ligga här i sängen hade jag även tänkt ta mig ut, faktiskt. Iaf en snabbis! Tänkte åka och köpa lite nya böcker och kanske käka på donken? I'm craving fat food! :) Det blir nog så!
Sen ikväll blir det musikalen Hair med päronen!


Förra helgen i Schweiz

Red .

Hej bloggen!
Den här helgen har gått alldeles för snabbt! Satt hela gårdagen från 8.20 till 16.15 och skrev högskoleprovet! Det gick helt okej tror jag men det sög att tvingas gå upp halv sju på en lördag. Idag sov jag iaf till elva för att ta igen mig och nu ligger jag här och slappar i min nya American apparel-hoodie! Jag har haft en lila likadan i massor av år men jag tyckte det var dags för en ny färg!


Lite miff-bild men mycket bättre än såhär blir det inte en snorig och trött söndag! Ha en bra dag allihopa! puss

RSS 2.0