Seattle, WA, USA

Hej allihopa! (eller ja, mina hm.. 4 läsare?)
Gissa vart jag tar vägen om 4 dagar!? Till SEATTLE!!
Jag kommer äntligen tillbaks! Som jag har väntat :) och nu ska jag äntligen få strosa mina älskade pine & pike st upp och ner, käka för mycket mat på johnny rockets och underbara cupcakes. Äntligen ska jag få krama om mina älskade värdbarn. Som jag saknar dom!

Nu såhär innan gör jag mest iordning mig för resan. Skriver meterslånga shoppinglistor (ja, nästan), ringer lite små samtal och så vidare! Jag kan inte vänta tills fredag!!


Indian Summer ?

Här sitter jag och dricker flädersaft och försöker låtsas att det fortfarande är sommar. Den här sommaren har gått så stört snabbt.. kan knappt tro att det är sant att den är över. Men jag har lovat mig själv att jag ska bada en gång till minst innan jag drar på mig halsduken.

Idag har jag vart å provat nya glasögon! Vad sägs om ett par raybans? :D

Pride !

Den här veckan hart jag varit i Nice med Mami :) Vi hade det supermysigt och blev superbruna. precis som det ska vara! Igår kollade jag på pride-paraden med Annelie & Jessica och sen hängde jag och Annelie på prideområdet en stund efter. Annelie passade på att gifta sig med sig själv och jag passade på att fjortistjuta när ulrik munther sjöng "born this way"Helt underbar dag och vecka! Imorgon ska jag jobba första dagen på nya jobbet :) Wish me luck!

RSS 2.0