:DYey :) vet ni vad jag fått? Biljetter till Skavlan! hihi, jag ska dit i mars!
Ska faktiskt bli askul. Hoppas någon cool kändis kommer dit!!

For Once .Idag har jag haft en mysdag. Jag har egentligen haft så mysigt man kan ha (enligt mig själv) när man är ensam på en lördagkväll. Först städade jag rummet och badrummet (inte den mysiga delen) så jag inte behövde känna mig stressad över det. Sen blev det nachos framför tvn och sen ett underbart bad med massor av tända ljus, ansiktsmask och gurkor på ögonlocken. I bakgrunden sjöng frank sinatra och bredvid mig hade jag ett stort glas iskallt vatten och frukter doppade i choklad. Det kallar jag vardagslyx! :D


Under Cover .Jag har alltid tänkt att jag ska skaffa linser när jag vill göra det för mig själv. Jag har inte velat skaffa det för att anpassa mig till andra, jag är som jag är har jag tänkt. Deal with it or not, allihopa! Men nu.. nu börjar jag känna mig nyfiken på det där med linser.. Och den här gången för min egen skull! Helt och hållet :D

Jag har alltid varit sån som gjort sånna saker för min egen skull. Jag testade till exempel min första (och enda) cigarett när jag nästan var 19 år bara för att jag faktiskt ville veta hur det var. Även fast min bästis i högstadiet släpat mig bakom skolbyggnaden massor av gånger för att ta ett bloss. Sån är jag.

Hur som helst, idag är jag glad :)

Stuff .

Något jag blivit expert på nu när jag kommit hem ifrån USA och blivit allmänt fattig är att hitta bra deals.. eller vad man säger. Jag älskar att hitta fina saker på rean, kolla in groupons erbjudanden och så vidare.

Bara på senaste tiden har jag lyckats hitta en nike-tshirt för 80 spänn, en klänning för 120 som tidigare kostat 900 och så har jag köpt min första massage någonsin! Det ska bli underbart :) och så kostade det ju bara 180 spänn :)Tjoho!

Stars .

Igår skypade jag först med min lilltjej i USA. Hon satt och vinkade till mig och lyssnade på mig i 10 minuter. Jag tror hon fortfarande kommer ihåg mig lite iaf! Det var verkligen hur härligt som helst.

Senare på kvällen skypade jag med mina Seattletjejer, Sarah & Stefanie! Jag och Sarah ska åka och hälsa på Stefanie i Schweiz i mars! Det ser jag fram emot massor. saknar mina tjejer!

Stefanie är i Seattle just nu och hälsar på sin värdfamilj. Hon berättade om något hon hört där borta! Starbucks ska byta logga! Den längst ner till höger blir det. vad tycker ni?
Jag tycker det är finare som det är nu.. men det är nog en vanesak också!

Så länge dom inte tar bort sjöjungfrun så! Det är en ikon för Seattle. Starbucks kommer ju ursprungligen därifrån! :)


One For The Road .

Lyssnar på Frank Sinatra på Spotify och kollar på fotopromenadens resultat.Det var allt. Och inte ser det vidare somrigt ut heller! Kanske var det det där mango-teét som fick mig att drömma mig bort! Vem vet. Dags för middag. CU

Vårvindar .

Är det bara jag eller känns det som våren är på väg? Det känns liksom så i luften tycker jag! Snart ska jag ut på promenad i solskenet med musik i öronen. Sånt är mysigt! Kanske borde ta med mig kameran. Var verkligen månader sen jag var ute på fotopromenad!

Utöver det försöker jag få lite saker gjorda den här veckan så jag kan komma igång med mina vårplaner! Vi hörs snart igen :)

 


The Seal .

Okej, låt mig berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan eller så! Jag åkte till fjällen med två familjer som jag inte kände sen tidigare för att passa deras barn på 9 månader, nästan 2 & 3 år när dom åkte skidor så mycket dom kunde! Jobbade bara mellan 9 & 3 och tjänade en helt okej slant!

Lite synd bara att jag var tvungen att fira nyår med 4 par kring 35 som jag inte kände sen tidigare. Men alla var snälla och nu är jag hemma igen! Känns väldigt väldigt bra faktiskt :)

för det är trots allt rätt slitigt att ta hand om 3 förkylda barn med vattkoppor! hihi


The First .

Hej allihopa :)
Nu är jag hemkommen ifrån Sälen så här kommer första blogginlägget för året! Det får bli att visa upp den sötaste videon på länge och en riktigt bra låt:Man, oh man, you’re my best friend, I scream it to the nothingness
There ain’t nothin’ that I need

Well, hot & heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ
There ain’t nothin’ please me more than you

Välkommen 2011 :) låt året bli fullt av bra musik och härliga äventyr!

RSS 2.0