3 .



Trötta efter en 20 minuters lång skrattattack? :) Love you, girls <3


10.0.6

Hey ya'll :) jag är tillbaka!
Har hunnit med det ena och det andra på min lilla bloggpaus vill jag lova. Haft det askul i Schweiz, druckit typ 20 chai tea latte (ja, jag startade redan på Arlanda!), börjar jobba på ett nytt jobb och haft körmästerskapen med kören (tävling inom kören i små grupper) 

Idag stack jag ut på stan och unnade mig två saker för jag kände mig så bra.
Ett puder och så denna ljuvliga sak:

 

En underbar ansiktsmask ifrån Formula 10.0.6! :) eller ja, jag har ju inte hunnit testa den än, bara en annan i samma serie. Men jag är rätt säker på att den e underbar :)
Bilder ifrån Schweiz kommer senare! Nu ska jag sova. Natti <3


Crave .

Det jag ser fram emot mest med min schweiz-vistelse (förutom att träffa tjejerna såklart) blir nog att jag får dricka min chai tea latte igen. Har man druckit den varje dag i tolv månader så blir man ju aningen beroende. Och det suger så hårt att det bara finns en starbucks i Sverige.. På tala om det kanske jag borde unna mig en chai redan på Arlanda? :D


Off To .



Okej allihopa! Nu bär det av till Schweiz för att träffa mina underbara vänner Stefanie & Sarah! Det har gått aldeles för lång tid sen vi sågs i Tyskland hos Sarah känner jag! Nu ska vi få se vart Stefanie kommer ifrån och i sommar kommer dom hit till Stockolm! :)

Åh, jag kan inte vänta tills jag får va med mina tjejer ikväll!!


Je T’aime



Igår hyrde jag filmen "New york, I love you" :) det var en helmysig film. Det är små korta kärlekshistorier ur 11 regisörers perspektiv. Väldigt mysig och väldigt New York. Om du är lika kär i NY och kärleken som jag e, se den!

Closets .

Igårkväll åkte jag ut till Annelie för att hjälpa henne sortera i hennes garderob. Jag är nämligen expert på ordning och reda :) haha. Jag blev bjuden på middag och fick sova över som tack! Vi lyckades få ut 37 plagg ur hennes proppfulla garderob och sen kunde vi inte låta bli att fortsätta sortera hela hennes rum! En mysig kväll blev det!

När jag gick igenom Annelies garderob så blev jag ju sugen på att gå igenom min också. Och jag har ju massor av fina kläder! Vilket känns riktigt bra att ha insett :)


Den här är ju superfin :) Får lust att gå ut och dansa!

Styleby

I måndags kom den här tidningen till mig! Jag beställde för ett tag sen att få hem de tre första numrena av Elin Klings egna tidning och så nån premie! Elin inspirerar mig grymt mycket när det kommer till mode. You go, girl! Den här tidningen är jättebra! :)


Today .

Idag består min dag utav två saker. Städning och Modern family!
Roligare än så blir det inte men det gör inget. För Modern family är asbra tycker jag! Och hur härligt är det inte att komma in i ett badrum som är renskrubbat från tak till golv. Jag tände mitt Yankee "Clean Cotton"-ljus där inne också! Luktar superfräscht!


Helgen .

Den här helgen har vart en bra helg. I fredags var jag hos Ellendellen och åt flygande jacob. Det har jag aldrig ätit innan men det var helt stört gott! Och mysigt var det också att hänga med bubski och planera london-resa.

Sen på lördagen kom några kusiner över för brunch här hemma, sen blev det uppträdande på båtmässan med kören och sen middag med kussarna på Vapiano (överskattat ställe?)

Idag har jag varit i Västerås och hängt med Lisa och Anna, två tjejer jag lärde känna i Seattle :) Jag träffade Lisa för första gången i Sverige idag :) vi har bara umgåtts i usa innan. Så det var hur mysigt som helst!!



Det var min helg :) Hur var er?
Puss

Weekday .



Åh, jag kanske borde svänga in på weekday någon dag när jag känner mig rik? Dom verkar ha massor av snygga vårkläder! Gud vad jag är shoppingsugen :) Men just nu är jeans prio 1! 

Kos .



På med favoritmystofflorna och fram med en skål chips till Bridget jones dagbok = en helt okej slapparkväll visar det sig! :) Sen visade det sig även att svenska folket har helt annan musiksmak än vad jag har. Loreen var ju grym! Vad hände?

Gaga In My Heart .



Jag önskar jag var lika cool som gaga! Hon e jävligt provocerande men så grym!! Såg "Born tihs way"-videon för första gången precis nu och åh :) me likey! Ikväll blir det slapp framför tvn!

Skavlan .

Hejhej :)
Idag är en bra dag! Har nämligen vart och sett Foo Fighters på Skavlan :) det var ascoolt faktiskt! Och skavlan va lika bra som vanligt! Sen var det faktiskt riktigt coolt att se tv-huset! Har aldrig vart där inne innan. Nu är det strax dags och sova, även fast jag börjar jobba först halv elva imorgon. Har gäspat precis hela dagen idag så jag behöver lite sömn!



How ever, toppendag helt enkelt!
Vi hörs mer snart <3

Tired ?

Hm.. hela den här veckan jobbar jag på dagis och det verkar ta på mina krafter. Halv tio på tisdagen sitter jag och sjuger med till britneys "Oops I did it again" med ögon tunga som jag vet inte vad. Dags att sova kanske? :P Detta är inte likt mig!

PS. bestämde mig att skicka tillbaka min efterlängtade tröja ifrån Melba. Den var helt enkelt inte lika fin i framtiden. Här kommer iaf en suddig bild!



RSS 2.0