Woods .Idag har jag vart i judarskogen med min förskoleavdelning jag jobbar på! Det var supermys :)
Efter det blev det en kortis på stan och sen lapa sol på balkongen. Bra dag helt enkelt!


Turn .

Den här helgen har varit mysig :) Jag och Annelie har frossat i godis och sen.. ja, det bästa av allt var att jag fick min efterlängtade iphone! åh, vad en teknisk pryl kan göra en lycklig! Ikväll har jag vart på promenad med Alva och testat alla funktioner på mina kamera-apps.. och believe it or not, men det här kan nog vända min bloggtorka!
Det är ju superkul! Aja, here it goes:Om Jag Bara ..

Jag hade varit en superbloggerska om jag bara haft lusten. Jag har ett antal bilder på maträtter i min kamera, outfits.. saker jag varit med om. Men jag har inte direkt någon lust att skriva om det. Vad har hänt? Jag hoppas jag får tillbaka lusten i framtiden för blogga är kul. Men just nu.. jag vet inte. Men nej.Esc .

Någon mer än jag som sitter och kollar på Eurovision song contest? :) Jag blev precis förtjust i danmarks bidrag! Mest.. eller okej, bara för att grabbarna var så heta! Man kan ju inte bara dömma på låten! ;)


Vad Jag Gjort .

Den här veckan har varit en riktig tröttvecka. Jag har haft två superintensiva veckor! Förra veckan var jag inte hemma och åt middag en enda kväll och på fredagen bar det av till Västerås för tävling med kören. 6.20 stod klockan på på lördagsmorgon och sen tävling hela dagen. Fjärdeplats och arga känslor resten av helgen. Den här veckan har jag varit slut av allt men tempot har inte gått ner.

Efter jobbet idag blev det shopping för min del för det tyckte jag att jag förtjänade. Blev en bikini, en kjol och en klänning. I helgen ska jag sova!Hoppas ni har det bra där ute! <3

RSS 2.0