Where is the sunshine we once knew?






Vanlig tisdag..
om inte lite ovanligt kall? Det känns som om jag frusit oavbrutet nu i flera dagar. Jag hinner inte bli varm inomhus förens jag ska ut i kylan igen. Inte kul måste jag säga. Mina fingrar och tår värker. Hur som helst, Vi hade Internationella relationer-prov idag och det tror jag gick bra faktiskt. Imorgon ska jag träffa Annelie :) det ser jag fram emot! Ikväll blir det till att försöka få fart blodet i mina fingrar framför tvn!

Söndag i Uppsala



Vims .

Idag har jag promenerat på djurgården med paps och sen lärde jag mig hur man byter en propp. Sånt kan vara bra att kunna en dag. Annars har dagen varit sådär lagom seg som den ska vara på en lördag. Idag är mitt shoppingbehov tillbaka igen.. om det ens hann försvinna. Men nu har jag inga pengar och vad gör man då. Väntar antar jag.. om några dagar kommer studiebidraget! Sov gott, folks

Okontroll .

Idag mår jag mycket bättre ^^ Igår kändes det verkligen helt.. fel. Det kändes ett tag som huvudet höll på att gå sönder. Ikväll har jag dock fått ett annat problem. Det är nåt freak som lyckats få tag på min msn på något sätt och sitter nu och addar mig med sina tusen mailadresser. Han har hittills försökt lägga till mig med typ.. 6 mailadresser tror jag. Det känns som att det finns en risk att det blir fler.. hjälp! Internet är kul när man har kontrollen, men kanske inte annars?

To get carried away .

Hörde för ett tag sen att "Mr big" avslöjat i någon intervju att det kommer att komma en till sex and the city-film. Och hur mycket jag än älskar satc så kan jag inte låta bli att fundera.. blir det här verkligen bra? Serier ska verkligen sluta medans dom fortfarande är sådär underbart bra (hur sorgligt det än är) enligt mig. Fortsätter serien i alla evigheter blir det sämre och sämre och man kommer komma ihåg den så istället. Men ja.. Att ge Carrie en liten unge kanske inte är så fel iaf? (för det är ju med största sannolikhet vad som kommer hända)

PS. måste bara nämna hur glad jag e över min bokning av filmen! Får den snart i brevlådan. Jag beställde till och med "limited edition"-versionen med massa extramaterial och krams. Åh åh!

Problem .

Jag har ett stort problem och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är sjuk igen.. ja, jag kan inte låta bli. jag förstår inte vad felet är men på nått sätt så blir jag bara sjuk och sjuk och sjuk igen. Förut trodde jag att det hade att göra med att jag åt dåligt men det gör jag ju inte längre. Jag äter bra, jag rör på mig, jag sover mycket.. vad är felet? Jag blir heelt tokig, seriöst. Funderar på att gå till vårdcentralen å vägra gå därifrån förens dom har hittat felet. Vill bara att nån ska rycka ut det ur mig, skaka av det. Snälla? 

Problem ?

Denise, denise. vad ska vi göra åt detta problemet?
För de som inte vet vad problemet e så är det så att Denise blir mer och mer paranoid för var dag som går... borde börja leta sjukhem eller något åt henne. Nej okej, ibland överdriver jag lite. Men hon har en tendens till att ALLTID (iaf typ en gång i veckan) skrika ut "MIN VÄSKA!" eller "MIN MOBIL!" i tron om att hon tappat bort prylen. Nu för tiden tar jag det dock rätt coolt för jag har blivit van. Bara typ en gång har mobilen verkligen varit borta (och då inte särskilt långt borta).. Aja, hon gjorde det idag igen iaf, gick med väskan under armen och frös plötsligt till och halvskrek "MIN VÄSKA!" och jag gav henne en lugnande blick och till slut kopplade hon och insåg att väskan var med.
Hon e för söt ^^

Happy birthday


Grattis på tjugoårsdagen, Anni! Nu kan du köpa ut stoli till dig själv.
Jag hoppas vi ses snart <3 saknar dig

Hösta .

Idag är en av de finaste höstdagarna 2008, men det kommer säkert en hel del fler. Löven har ju bara börjat byta färg. Skolan idag sög rätt hårt, jag försov mig, hade ont i huvet och var allmänt seg. Men sen blev det lite bättre när himlen blev blå och jag kom hem. Då stack jag ut och fotade lite höst. Hoppas det håller i sig.

Ouf .

Ultimata segdagen är idag. Vid tre-tiden kände jag mig redo för att klä på mig och vid fem fick det bli lunch. Pappa har köpt hem apgod choklad ifrån frankrike som jag har småätit på idag och just nu går en jättebra film: Skicka vidare! Se den om ni inte har sett den. Imorgon börjar skolan igen såklart.. mycket mer spännande än så blir det inte. Vi hörs ^^

Kalasa .


Det här hade jag ju tänkt skriva här igår dårå men jag hann inte.. GRATTIS DENISE!!! Nu är du stor som jag! haha. Igår hade denise kalas också på kvällen. vi åt hur mycket mat som helst och sjöng singstar och kollade på white chicks. Det var jättekul (förutom att det låg en plastgrej i Lovis öl) ^^ tack för allt!

Uhu ?

Vad tycker ni om min nya.. klänning? :)

Stevie Wonder


         Åh åh åh, det var för underbart! Han e för underbar!

Skolfoto .

Hej å hå, så var det skolfoto igen och som vanligt blev det tjafs med mina glasögon eftersom alla skolkortsfotografer verkar ha så himla svårt att ta bilder utan reflexer i glaset.. hur som helst, gubben rev av mina glasögon och klämde in ett "men du är ju mycket vackrare såhär!". jävla pucko! förlåt, men kan man inte tänka lite på vad man säger? Där sitter den lilla glasögonnörden som gör allt för att vara någorlunda nöjd över sitt utseende inklusive glasögon (eftersom nörden inte har så många andra alternativ) och försöker le åt den dumma gubben. Det visade sig mest bli till en grimas. Aja, jag kutade därifrån och kände mig som en arg barnunge. Men så får man väl känna sig ibland, även fast man är över 18?
Kvällen har iaf vart mysig med fika hemma hos Alva :D det behövde jag.

Bla bla bla .

Idag är det skolfoto och just därför sätter jag ju på mig helt fel kläder. För att inte tänka på det så kan jag berätta att teatern igår var jättebra! Det var två små pjäser.. en pjäs som bara hade en skådespelare i. det var asballt. Extra kul blev det när två roller hade sex med varandra.. eller alltså, han hade det med sig själv. Ni kan ju tänka er ;) Sen var det en som hette Trademark: Sweden. I den var Albins brorsa med och den var också jättebra!
Ikväll blir det promenad med Alva och imorgon blir det Stevie wonder i Globen :D längtar massor.

Måste bara nämna:

Följ min blogg med bloggkoll

Blä .

Har ni sett den där reklamen på trean om killen som ska visa hur han mördade en tjej? Ska det kallas tvunderhållning? Så stört sjukt ju.. jag menar, vem vill se det? och de som vill, vad har dom för nytta av att veta hur han släpade henne över marken. Förstår inte att dom kan göra tv på sånt. Lås in killen och låt han skämmas istället. Aja, hur som helst. ikväll ska jag på teater med lite människor ifrån sommarkollektivet. Det är någon teater ute i kärrtorp.. mer än så vet jag inte än men det ska bli trevligt iaf! Imorgon är det skolfoto.. hjälp.
Och så mitt vanliga shoppingsug.. Måste, måste få den tröjan på något sätt. Får kolla på urban outfitters här i sthlm.
Aja, nog strunt :D

Stomp .

Oh no, vad gör man? jag har världens mest smärtsamma torrspricka i min stortå! varför just stortån av alla ställen? Hela dagen har jag gått med tån upp i vädret och hela foten lutande utåt. När jag kom hem ifrån skolan tog jag mig ett desperat fotbad och efter det smörjde jag in fötterna med världens fetaste kräm. Jag säger bara: New york. Enda sen jag å Anni var i New york har mina fötter haft någonslags kris. att det inte har löst sig än är ju bara katastrof.

Kanske borde jag ta till mig Denise's tips och sova med fötterna i olivoljepåsar.. jag får se.

Lite över..

Nu är jag tillbaka igen. Förlåt för det lilla uppehållet under helgen men jag har haft fullt upp med att fira min födelsedag! :D På fredagen som ni redan vet så var familjen ute och åt (fick mitt första officiella champagneglas). Innan det tog jag en snabbis till Monki och köpte lite presenter till mig själv, höhö. 

Sen på lördagen hade jag vuxenkalas med släkt och vänner och på kvällen stack jag och Ellen till Heron som vi snart insåg hade stöört god sushi och efter det såg vi Patrik 1,5 som var riktigt bra!

Och någonstans där emellan öppnade jag mina paket som jag fått och jag kan meddela att jag från och med mitt kalas är en symaskinägare! :D till min stora glädje självklart för nu ska jag och Ellen börja sy kläder, eller hur Ellen? Sen fick jag lite andra praktiska saker..

Det var mitt artonsdagsfirande i stora drag för alla intresserade!
Hoppas ni har det bra där ute. Vi hörs snart igen.

18 .

Tyvärr måste jag meddela att jag fortfarande e sjuk.. på min födelsedag.
Men va fan, jag ska inte vara bitter (tyvärr Lone ^^), även fast jag fick ställa in skolan och den planerade karaokekvällen med Annelie. Istället tar jag det lugnt, käkar halstabletter, kollar på satc och ikväll blir det restaurang med familjen! toppenmys. En annan riktigt trevlig sak är att mamma håller på med en hemlis.. hon är väldigt dålig på att hemla sig men när jag kom in i hennes rum nyss sa hon "jag håller på att ringa till någon och planera en hemlis". Innan jag hann gå hann hon avslöja att denna någon var en tjej men mer än så fick jag inte veta! oh, sånt är roligt :) vad kan det vara för någonting? Imorgon blir det storkalas med släkt och vänner! Det ser jag fram emot.
Vad ska jag ha på mig ikväll.. bäst att börja fundera! Vi hörs
Att fylla 18 är härligt :D 

Sista..

..dagen som barn. eller ja, mer eller mindre.
Så liten som jag är där kommer jag iaf aldrig bli igen --->
Men helt och hållet vuxen blir man nog aldrig.. fast jag menar, vad betyder vuxen egentligen? Det ska iaf bli skönt att inte ses som så liten längre iaf. Imorgon får jag ju faktist göra vad jag vill.
Och det är skönt att vara stark nog att inte börja tänka massa bantartankar. för jag ska inte börja banta igen. det har jag gjort tillräckligt. Hur som helst, mina sista timmar av barndom ska jag njuta av så mycket jag kan. Nu måste jag verkligen börja plugga..





Fjuu..

godmorgon allihopa.
Jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen helt klart! Alldeles nyss hände det en lite lustig grej som jag måste berätta om. Min skola (och säkert många andra) har som regel att man måste sjukanmäla sig varje dag som man är sjuk innan klockan 10. Så jag ställde klockan igårkväll på nio och tjugo över. Sen sa jag till pappa "har du inte sett mig uppe vid halv tio så väck mig!" men jag vaknade till efter första ringningen (trodde jag) och låg och tänkte för mig själv "skumt, jag har vaknar lite efter nio hela veckan!" Så satte jag på mig mina glasögon, kollade ordentligt på klockan.. och vad ser jag? 09:57!
AAAH! jag kutade upp (två trappor) och rotade igenom alla mammas papper för att hitta lilla lappen med telefonnumret på och ringde. Men jag tror jag hann (fju), typ 1 minut innan dock men iaf!

Idag är det sorgedagen och imorgon är det.. vadå? :D jooo.. Inez födelsedag!!! och inte vilken födelsedag som helst! Hon fyller 18 år, mina vänner. Det är inte så dåligt, va? Jag kan inte vänta! 

Sjukdag

Här hemma sitter jag med Rent i öronen och snorar. Jag har lagt upp en video på youtube som redan har 150 klick! Den är rätt.. fattig eftersom det bara är bilder men jag blir riktigt sugen på att skaffa en videokamera! Det skulle vara jättekul.. men det finns ju så mycket jag vill ha. det är det enda problemet. Ikväll blir det top model (som jag väntat) och mer kladdkaka.
jag har en sam-uppgift som ska vara klar imorgon.. förstår inte hur jag ska lyckas med det.


Dramaqueen

Hej blogg.
Idag är jag sjuk, precis som igår. Ändå kunde jag inte låta bli att sticka till kören med Alva igårkväll, det behövde jag. På vägen hem började dock alvedonen sluta verka och likaså nässprayen. Och det var ju väldigt passande när jag och Alva hamnade mitt i ett polisdrama.. eller nja, drama kanske var att ta i, men vi stod där nere på perrongen och väntade på tåget och när det väl kom så åkte det bara förbi. Så vi väntade en kvart och sen hände samma sak igen. Tredje tåget, samma sak igen men till slut stannade det fjärde. Då var jag rejält trött och fnissade mig hela vägen hem för allt kändes så himla kul.. ? Polisen hade iaf skickat ut order om att tågen inte fick stanna hos oss. Hur som helst, nu är jag hemma iaf! Idag ska jag äta kladdkakemuffins och vila! Ha en bra dag allihopa :)

Idina Menzel - Another day/Without you


Nej nej nej.

Sista Rent-föreställningen på Broadway är ikväll. Vad mer kan jag skriva?

Just came to say: Goodbye love.


Time Flies, Time Dies

No day but today

One song before the sun sets

I can't believe this is goodbye.

Rainy night at Nanoks.

Jag och Hannah ligger och kollar på Tro, hopp och kärlek under varsitt täcke. Vi är stört trötta båda två och utanför fönstret har det regnat hela dagen. skönt att vi bor så nära varandra! (vägg i vägg) Perfekt dag för mys och det är precis vad den här dagen har gett mig. Härligt! Inatt blir det djup sömn lääänge som gäller.
Veckan har vart alldeles för sömnig.

Köra

Idag har jag uppträtt på Bredängsdagen med Alva, Annelie och Moa.
Alva sov hos mig inatt så vi kunde öva och för att hon inte hade nån annanstans att ta vägen. ;) Men vårt uppträdande vart lyckat tycker jag, det var roligt! Ikväll blir det middag inne hos Hannah och imorgon förhoppningsvis shopping!
Och sen.. nej det ska jag inte tänka på.

Ge mig!

                      Shopping-behov!

No Day But Today

Gud vad jag älskar musik. Det är vad jag lever för verkligen.
Jag kom precis hem ifrån min exkör med ett löjligt stort leende på läpparna.. för det e ju så stört kul att sjunga! Tanken var att jag och Alva skulle gå dit en sista gång för att repetera och vara med på sista koncerten på lördag.. men dom planerna blev inställda. Istället gick vi därifrån med varsitt solo och lusten att fortsätta på kören lite halvt. 

Humpwha..

Igår åt jag den godaste sushin i världen. Jag överdriver inte, den är stööört perfekt. och jag är specialist så mig kan ni lita på. Nu sitter jag här med Denise på vår två och en halv timmars lunch. Hon har snott min Ipod och sitter och lyssnar på Mamma mia. Jag som hade sett fram emot en stund med rent. men det gör inget ^^ Ikväll börjar min nya kör! Det ska bli så kul, speciellt nu när Alva börjar med mig. På torsdag börjar sånglektionerna och jag saknar teatern..
Jag undrar vad jag ska laga till middag ikväll.. några förslag?

RSS 2.0