Malmö, here I come!Nu drar jag till malmö :D eller om några timmar iaf. Ska bli så kul att träffa min kära new york-vän igen! vi har inte ens träffats sen var där borta. Tågbiljetterna e ju svindyra! vad gör man. NU kommer jag iaf :D wiiho!

Strålande jul .

Så jag fick min goda jul efter allt. Snö, körsång och massor med mat ingick och jag njöt mycket. Idag njöt jag också när jag insåg att monki hade fetrean redan första dagen på julrean och jag var där. Sen njöt jag ännu lite mer när det blev tacos hos Ellen och sedan tjejsnack med After Eight :D haha. underbart säger jag bara!
Ingen julångest här inte.Tidsfördriv .


Snart kommer folk hit och förväntar sig glögg och julgodis. Det ska dom få också på min familjs julfika. För att inte bli helt väck av allt rött och luddigt tog jag en liten paus och fixade ihop det här. Tidsfördriv .

Bring it on .

Nu är det verkligen jul. Eller.. det är det ju inte förens det är det. Men nu känns det som att det är dags. Drar man ut på det för länge brukar jag tröttna men nu låter jag det omsluka mig för en stund, hela det här med julen.


If you were an ocean, I'd learn to float .Årets luciabild kommer här. Just för tillfället kan jag inte koncentrera mig på något annat än lovet som snart borde komma tycker jag. Jag orkar inte tänka på provet jag har imorgon eller annat som vissa skulle anse vara viktigt. Jag tänker på julrea och planerar ut tågresan ner till malmö. Sen fixar jag lite med mina låtlistor på podden och funderar över mitt nästa blogginlägg. Borde jag ta mig i kragen en sista gång innan ledigheten? Frågan är om jag orkar.

3 .Idag har jag gjort mitt första egna pepparkakshus och laddat ner mängder med mysiga jullåtar. Elvis version av silent night är så.. fin. Nu sitter jag med terroristarbete och nonstop. Hoppas ni haft en fin tredje advent!

Dancing through life .

Igår hade jag, lone, lovis och denise Idolkväll :) Vi dansade och åt för mycket och hade allmänt trevligt. Vi gjorde Denise rum till Disco med gamla summer party-skivor och en liten discolampa. Så hoppade vi runt som bollar och roade oss. Lucia .


Är inte den här dagen rätt mysig? jag gillar den. Idag blir det luciafika hos några vänner! Här ovanför e några fina luciaminnen. Bilderna ifrån årets lucia kommer kanske senare.

And although they'll try to break you .

I mitt nästa liv ska jag bli balettdansös.. och en hel del andra saker också.
Varför har jag så töntiga drömmar om balett? varför e jag så fascinerad av det?

Ikväll har jag lussat för en mystisk förening och igår åkte bussen fel.
Mycket häftigare grejer än så blir det inte för tillfället.

Auld lang syne .


Idag är en sån där seg och mörk dag. Passar inte den här låten utmärkt så säg!

Reflections .Veckans händelser:
- Jag har köpt en skärm på blocket för hundra kronor.
Den får knappt plats på skrivbordet.
- Jag har legat med munnen öppen i mer än en timme hos tandläkaren. När jag äntligen stängde, hade redan hela stället gjort det och jag fick leta mig fram i mörkret efter dörren.
- Jag har varit alldeles för mycket sjuk.
Jag har endast närvarat på en lektion den här veckan.
- Jag har jobbat på min kokbok.
- Jag har spenderat kvällen med mitt elvaåriga kusinbarn.
- Imorgon blir det julklapps-shopping och
böner om att hoppa direkt till nästa fredag ochskippa det där mittemellan.

Vi får se hur det går med det.. ^^ hoppas ni har en bra helg!

RSS 2.0