Hemkomst och datordeal

image13
Nu e jag hemma från Gotland och det känns ganska tråkigt. Vi kom hem i torsdags och sen sov jag hos Annelie två nätter för.. vi insåg att vi inte kunde va utan varandra, haha nej. vi hade bara tråkigt men det vart kul när vi hittade på nått. nu har vi till exempel gjort en deal: vi får inte sitta vid datorn mer än två timmar om dygnet, och det kan jag meddela är en riktigt utmaning för mig.. (datornörden själv) jag skulle gärna bryta vår deal lite då och då men nu e det så att man måste böta 5 kronor varje gång man gör det och det vill man ju inte! Det skulle antagligen sluta med att jag fick ge bort mitt studiebidrag varje månad och det skulle ju ioförsig göra Annelie glad för då skulle hon kunna åka till Portugal.. men nej, det är ändå ingen bra idé.
Katta har tre danskar i hennes rum som ligger och sover. Katta lärde känna en dansk som heter Johan i spanien och då kom han hit å hälsade på med sina kompisar. Jag vet tyvärr
inte vad dom heter för det är så svårt att förstå vad dom säger.
Imorgon börjar jag sommarjobba och ikväll kommer Ellen hem från Öland :D saknar dig, söto.
Nu har jag snart varit inne i en halvtimme, så jag ska ta en paus.

Fjärilsmage

Jippie ^^ Nu har pappa bokat om våra båtbiljetter så vi åker till Gotland imorgon istället för på måndag. Först blev jag nervös över att behöva berätta Annelie och börja packa såhär sent och hej och hå.. men Annelie är så optimistisk och lugnar ner mig och kallar det här "ett äventyr" och sånt gör mig så glad, haha!
Det här blir riktigt bra känner jag nu faktist. Jag är en tänkare, jag är en orolig person men i slutändan så verkar det lixom löna sig. Annelie är snäll och håller med.

Så, halv sex ska vi ses utanför hennes hus och sen åker vi till goootland!
Good bye suckers.

Cykelhalsband-laxmacka-surtant

Idag har jag varit på Street med Katta! Jag köpte ett halsband med en cykel på och Katta köpte en tröja och lite allt möjligt. sen åt vi lunch och promenerade till gamla stan. Det var väldigt trevligt alltihopa!
På tunnelbanan på väg hem när Katta åkt vidare till Klara som fyller år (Grattis Klara!) så klev en tant på och ställde sig mittemot mig i vagnen. Hon stod med kassar och en solstol som hon envisades med att ställa vid väggen även fast den gång på gång trillade omkull när tunnelbanan ökade farten. Hon stod och synade mig upp och ner, upp och ner tills jag började fnissa och hon log ironiskt tillbaka. När hennes solstol välte för fjärde gången och hon svurit en hel del och suckat om och om igen så kunde jag inte låta bli att fnissa lite till. hon vände sig om och mumlade högt för sig själv  "och det där strålande jävla humöret..", suckade lite till och sen gick jag av. Vad var det med henne lixom? dålig dag..

Oh no, det ska bli storm när vi ska till Gotland. Pappa försöker ringa å boka om båtturen.
hoppas det ordnar sig..


Superskinny me

image12
Nu har jag precis sett Superskinny me. Jag missade första delen men det var nog lika bra. Även fast poängen var att skrämma alla om hur farligt det var att vara på storlek 0 så tycker jag inte dom gjorde det tillräckligt. Jag e sur för att jag vet att 50 % (om inte mer) av tittarna säkerligen har ätstörningar själva och tillsammans med dom får jag det där vanliga suget av kan-ju-testa-bara-lite-känslan. Även fast jag vet att jag inte kommer göra det så vet jag att massor av tjejer blir triggade och jag blir.. sur!
fast det va bra att dom tipsade om anorexia/bulimi-kontakt. Jag vet inte om någon påverkades av tipset lika mycket som av programmet men tanken var god!

Tiden går

Hej bloggen och den som läser.
det var länge sen jag skrev här! jag har varit i Italien och i skåne och igår träffade jag Anni i Malmö! det va riktigt kul tycker jag. Vi åt lunch och sjöng lite Rent-låtar innan jag var tvungen att sätta mig i bilen och åka i typ 7 timmar. inte lika kul enligt mig men vi stannade iaf i Gränna! ^^ 
På måndag ska jag, mami å papi och Annelie åka till Gotland. Det ska bli kul att åka med Annelie.. för hon är lixom.. snäll ^^ haha. men jag e lite nervös också.. fast det borde jag ju inte va, det e ju inte så stor grej.
Sen är jag nervös över skolan också (jag tänker för mycket) men det ska nog gå bra. det blir bara annorlunda när Lovis inte är där. what ever, jag är i sushi-behov.

RSS 2.0