Runnin .

Hej :)
Nu är jag tillbaka! Eller ja, om det inte vore för den här förkylningen som jag har som gör mig helt däckad. Hur som helst, här borta hos mig har det hänt massor av saker sen jag skrev sist! Jag har fått ett jobb till hösten, haft tjejerna här och så har jag hunnit med att intensivshoppa i london över en helg med bästaste Ellen!

Nu är jag hemma igen och försöker landa lite. Har vart två underbara veckor :)
Den här veckan ligger fokuset på två saker: jobba heltid på förskolan och avsluta min Engelska C-kurs! Wish me luck!

Nästa veckas fokus blir på att ta sommarens första dopp (varför har jag väntat så länge?) och ta upp springningen! Det där sista får vi se hur jag lyckas med..
Happy .

Jag e så jävla taggad å GLAAD!! Ikväll och imorgon morgon kommer Sarah & Stefanie hit från Tyskland och Schweiz!! Kan seriöst inte vänta :D kommer bli underbart att få visa dom Sverige för första gången och bara vara mitt amerikanska själv. hihi åh.

Alla måsten åt sidan, här ska njutas!


Vi tre i Schweiz i våras :)

Say What ?Idag fick jag min första blombukett som "fröken Inez". Sådär som alla fröknar får på skolavslutningen från ungarna! Vi hade nämligen sommarfest på förskolan jag jobbar på och jag kände mig väldigt vuxen med denna bukett i handen. Knas!

Cats .

Måste bara visa en video innan jag sover. Är det här på riktigt eller är hon en duktig skådis? Vad tror ni? Jag kan inte låta bli att garva när jag ser henne iaf!


Retro .

Igår var jag på stan och shoppade en liten sväng! Jag var egentligen där för att säga hej då till Annelie för hon åker till Brasilien imorgon. Men det blev lite shopping på samma gång :) Köpte en superfin väska på Beyond retro och en bikini på bikbok!


Okej, posig bild men här är den iaf! Min nya fina väska :)
Den e krämvit men ser lite grön ut på den här bilden tycker jag?

<3

Ellen, btw är också dagens huvudperson för hon har tagit STUDENTEN :) Jag e stolt. hihi.
Hon var så fin i sin klänning å hon verkade ha haft en toppendag! Om två veckor drar hon å jag till London! Det blir grymt!
Sun Blogging .Tjo :) Hoppas alla njuter av vädret lika mycket som jag gör!! Är det inte underbart?
Ellen önskade sig att jag skrev om bloggarna jag läser just nu så här kommer dom:

Karlas Closet - stört cool tjej med stört cool stil helt enkelt!
Killer Colours - Bästa svenska skönhetsbloggen jag trillat över än så länge!
The Sartorialist - Honom har jag skrivit om innan men han är så gryym ju!

Sen läser jag tyras, kenzas, daniel paris och massor av andra rätt vanliga. Men de här tre är nästan mina favoriter!


Sjätte Juni !


My gorgeous legs and my gorgeous friend Ellen :)

God kväll :) Hoppas alla har haft en bra nationaldag! Jag har hunnit med en lunch på vaxholm med päronen, sol på balkongen å häng hemma hos Ellen. Bra dag helt enkelt! Nu blir det pluggning å armhävningar innan jag sover! God natt :)

Paper Planes .Igår, precis under big brother-finalen så visades den här underbara filmen på tv, slumdog millionaire! Jag valde alltså att missa bb-finalen och det var så värt varenda sekund. Den här filmen är verkligen grym!! Filmen handlar om en föräldralös pojke i Indien som man får se växa upp parallelt med hans medverkan i indiska vem vill bli miljonär. Åh, se den bara!

Sen missade jag ju ändå inte att Simon vann big brother.. Varför vann Simon?

Room .Jag har äntligen fått upp min fina tavla i mitt rum :) känns väldigt bra! Och ja, jag tog bilden själv i somras i Seattle och jag är väldigt stolt! Haha nej men okej, jag gillar bilden iaf. Om typ två månader är jag där igen.. i Seattle!

RSS 2.0