Söndag .


Jag tror min bloggtorka är bruten. tjoho! Idag kan jag berätta att jag promenerat i två timmar med en sovande baby i vagn. Väldigt mysigt! Sen blev det en till promenad, då med Hannah. Vi fantiserade om kommande bostäder och hundar :D mys det med. Nu blir det godis och plugg. Helt okej. C U

Lördag .Student ?


Spår .


Stress, stress, stress! Jag är tillbaka när jag tagit mig ur det här. So long .

God, am I obsessed .


Först riktiga vårdagen idag enligt mig själv. Fick direkt lust att bre ut picnic-duken i det halvtorra gräset och börja äta ballerinakex. Jag får nog dock vänta på det men vetandet av att det kommer är åh så underbart!

It’s a poison hidden in a bon bon .


Saker upp till öronen att göra. Idag flög jag runt som en vante mellan olika ställen. I helgen har jag lust att lägga mig ner och inte göra ett endaste dugg. Det har jag självklart inte tid med så jag får nog fortsätta drömma på den punkten. Sluttjatat. Idag har varit ett äventyr.

Grattis .

Om min farmor Inez hade levt hade hon fyllt år idag. Den här dagen råkar också vara min 18 ½ årsdag och mitt namn råkar också vara Inez. Även fast vi aldrig hann träffas så känns det som om vi hänger ihop lite. Grattis på födelsedagen!

Free falling .


Myspys med Ellen i helgen <3 jag upptäckte även affären weekday (tre år efter alla andra) eller ja, jag upptäckte hur fantasistiskt mycket jag gillade den! Drog med mig en klänning hem igår och nu ska jag verkligen undvika den där affären tills jag får pengar. Jag vill nämligen ha sisådär.. allt där inne. Det kan bli aningen problematiskt i längden. Är det inte lite för kul att shoppa?

Maybe we can start again .


Idag gjorde jag något jag aldrig gjort tidigare. Nästan varje dag under de snart tre åren jag har gått i gymnasiet så har det någon gång under dagen doftat kanelbulle i hela huset. Varje dag har jag också suktat efter de där kanelbullarna och först idag av någon dum anledning så bestämde jag mig för att det var dags! Jag köpte en varm underbart fin bulle. Nu förstår jag varför kanelbullens dag finns. Kanelbullen är nya grejen!

Yes .

1. Till min stora förtjusan kan jag berätta (för er som inte märkt det) Tyra banks show har börjat igen! :D wiho!
2. Sen något annat som jag också är rätt entusiastisk över är att snön smälter och jag igår fick min studentmössa. Det börjar ljusna verkar det som.
3. Mina shoppingbehov är stoora! Imorgon blir det till att åka till stan och leta efter något att dämpa dem med.

Åh re!RSS 2.0