At last .


Sommarens sista badbild? Ja, antagligen. Det blev inte ens särskilt mycket badande måste jag erkänna eftersom vattnet var typ 12 grader. Men jag gjorde ett försök bara för sakens skull. Nu är hösten på väg på riktigt. Hur känns det?

Dröm .


Den här veckan har varit bra! Jag har inte känt mig lika värdelös nu när jag har jobbat lite. Sen har jag fått en del beröm för bilden på Lovis vilket känns jättekul! det e roligt att fota (tack Lovis för att du ställde upp). Just nu har jag en matchning i New york city, vi får se hur det går den här gången!
Sen måste jag bara nämna att jag lämnade tillbaka en underbar klänning som jag älskade väldigt mycket för att vara lite ekonomisk och så fick jag ett jävla tillgodokvitto. Jag tvingas alltså shoppa mer.. och den där vackra klänningen är förlorad. Typiskt.

Photo .


Idag kom Lovis hit för att jag skulle få övningsfota henne. Jag är helt klart nöjd med resultatet! Efter det stack jag och annelie och lånade en engelsk bok till henne. Och sen spanade vi lite på kläder för shoppingberoende Inez skull. Bra dag helt enkelt!

Nightingale .


I don't even miss her .


Förra veckan gjorde jag flera saker jag aldrig vågat göra innan. Jag hoppade på en studsmatta i sele, åkte blåa berg&dalbanan på grönan och så åkte jag läskiga rutchkanor på Skara. Jag har bestämt mig för att nu börjar mitt modiga liv. Jag e ju nästan 20 år.. vad väntar jag på!

I will show you .Gammal sång .

Jag som så bestämt skulle somna tidigt ikväll. Men när går saker egentligen som man planerar? Sällan! Istället sitter jag här och läser gamla dagboksinlägg ifrån sockerdricka.nu-tiden. I stort sett bara massa konstiga anorexia och tonårs-tankar. Ska ta bort det där kontot. Vem behöver sånt för att påminnas om att man mått dåligt? Nu ska jag sova, jag måste!

Honey, I'm home !


Hemma ifrån Gotland. Igår spenderades 8 timmar i en minibuss och resten på Skara sommarland med landetbarnen. Det var jättekul! Imorgon kommer Anni hit och jag har fått en matchning i New Jersey! YEY :D

Fake fake fake .


Jag vill iväg! Jag vill inte stanna här där ingenting händer. Jag vill inte sitta och vänta framför datorn på dramatik och jag vill inte bli den som bara snackade men aldrig kom iväg.

RSS 2.0