Southcenter .



Dagen har varit lång men ändå lyckad såhär efteråt! Jag sov hos Lisa (tredje sleepoverhelgen i rad för vår del) och på förmiddagen var tanken att vi skulle iväg till southcenter. Vid 12, efter morgonpromenad, dusch och tv-tittande satt vi redo i soffan för att åka. Två och en halv timme senare kom vi iväg efter att värdmamman vart aningen försenad.

Vi begav oss ut mot Southcenter och insåg rätt snabbt att det var mycket trafik just den här dagen. Vi insåg även rätt snabbt att vi alla skulle till samma ställe. Ja, men det var väl typiskt, tänkte vi. Men vi fattade inte hur galet mycket folk det var. Parkeringen som tar typ 1000 bilar eller mer var knöökfull och tillsammans med typ 100 andra bilar cirkulerade vi runt, runt i hopp om att hitta parkeringsplats.

Ungefär precis när vi bestämt oss för att åka hem hittade vi en lucka! Bra timing. Så det blev lite shopping även denna dag och sen blev det till att åka hem till mig för indisk mat och film. Nej Lisa, dagen var inte perfekt.. men den hade sin charm! :) Tack för idag!

Och tack och lov för att det bara är lördag och jag är heelt ledig en dag till! Imorgon blir det Seattle Grace Hospital :) Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0